Jump to content

Coolriver Watercooling Kit λες? (ειναι καλο?)

Alexisferos

Recommended Posts

ok φιλε ευχαριστώ παρα πολύ. αύριο κάποια στιγμή πάω να το πάρω. αποφάσισα να κάνω κλειστό κύκλωμα με το να τα συνδέσω όλα μέσα στο νερό.

---όσο για το ρελέ ξέρετε κάποιο link για το φτιάξω?----

διάβασα πολύ καλές κριτικές γι`αυτό το kit (σας ευχαριστώ που το προτείνατε)

αλλα εξήγησα παραπάνω ότι αν μια μέρα κάποιος στο γραφείο ανοίξει το pc χωρίς να βάλει την αντλία στην μπρίζα αυτό ήταν. k το κακό δεν θα προλάβω να ψήσω k τα αυγουλάκια μου :p

1. Το ρελέ αστο για αρχη μέχρι να εξοικιωθεις λίγο .

2. Στο κλειστό [Τ] να κάνεις με πολλη προσοχή εξαέρωση , αλλιώς θα ακους μικρές φυσαλίδες να κάνουν loop στο κύκλωμά σου .

3. Να βάλεις ένα χαρτάκι σημειώσεων sticky , στο 5.25 με κόκκινα γράμματα και Βold , , που να λέει πριν ανοιξετε το πισι βάλτε την πρίζα .

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

πουφ! κ εγω θα παω να το παρω... θα κατευω thess το σαββατο! παιδια απο υγρο τι βαζουμε ? εχει κατι ειδικα υγρα ε ? εχει στα multirama στη τσιμισκη ? Αν ξερει καποιος ας απαντησει!

Αφαλατισμένο νερό με 25% παραφλού έχω εγώ . Το κιτάκι πάντως έχει και ειδικό υγρό μέσα , δεν θυμάμαι πόσα ml. αλλά έχει .

ok φιλε ευχαριστώ παρα πολύ. αύριο κάποια στιγμή πάω να το πάρω. αποφάσισα να κάνω κλειστό κύκλωμα με το να τα συνδέσω όλα μέσα στο νερό.

---όσο για το ρελέ ξέρετε κάποιο link για το φτιάξω?----

διάβασα πολύ καλές κριτικές γι`αυτό το kit (σας ευχαριστώ που το προτείνατε)

αλλα εξήγησα παραπάνω ότι αν μια μέρα κάποιος στο γραφείο ανοίξει το pc χωρίς να βάλει την αντλία στην μπρίζα αυτό ήταν. k το κακό δεν θα προλάβω να ψήσω k τα αυγουλάκια μου :p

απο που θα το παρεις???:D

Δεν ξέρω ακριβώς αλλα θα πάρω τα μαγαζιά με την σειρά k όπου το βρω θα το πάρω...

Επίσης μια τελευταία ερώτηση.

Επειδή το κουτί μου έχει χορό για νεράκι αλλα από ότι φαντάζομαι θα υπάρχει ένα πρόβλημα με την αντλία, μπορώ να την βάλω πλαγια k να την βιδώσω η κολλήσω με σιλικόνη σε πλαϊνή βάση του κουτιού.

ορίστε k ένα πολύ απλό k άσχημο σχέδιο.

antlia.JPG

Μα... αισθητικα θα ειναι χαλια!! Ασε που με σιλικονη δεν νομιζω ναναι ασφαλες και με βιδες... αν δεν σαρεσει το αποτελεσμα η υπαρχει δυσλειτουργια ... παπαλα τις τρυπες τις έκανες!!! Εγω δεν στο προτεινω.

μα δεν θα φενετε τπτ απο τιν αντλια θα ειναι σε δικο τις μερος, απλα μονο ετσι γινετε να μπει εκει που θελω στην θεση που εχει το κουτι

το μονο που θα φενετε απο πανω ειναι το ψυγειο μεσα απο μια 12αρα τρυπα

κ απο το πλαινο παραθυρο το block και λιγο τα λαστιχα.

αν καποιος ξερει για δυσλειτουργια τις αντλιας ας πει πριν την βαλω κ μετα δεν δουλευει γιατι ειναι πλαγια

οσο για σιλικονη μολις στεγνωσει δεν βγαινει με τπτ.

οχι τις τρυπες δεν τις εκανα αλλα οπως ειπα το κουτι εχει θεση για το νερακι

A sry παο πασο! Δεν το ειχα καταλαβει ετσι! Να σου πω αν ειναι να φαινονται τα λαστιχα και το μπλοκ τοτε (αν δεν έχεις που μαλλον θαχεις) παρε σωληνες απο uv reactive υλικο παρε και ένα blacklight και είσαι κύριος!!!

ευχαριστω Elu Thingol! μαλλον θα βαλω το υγρο που εχει μεσα καλυτερα! ελπιζω να φτανει και να μην ειναι τσιγγουνιδες! χεχεχε! στα multirama ξερει κανεις αν εχει block για το chipset ? και να ταιριαζει με το κιτ. λεω να παρω κανενα....

ρε σι δεν προλαβα να κατευω ειχα φροντιστιριο και αργησα γμτ.... πηρα τηλεφωνο και ρωτισα αν ειναι διαθεσιμο στο multirama τσιμισκης και μου ειπε ο υπαλληλος οχι... εχει εξαντληθει! απο το site αν το παραγγηλω το εχουν γιατι το στελνουν απο αθηνα. o υπαλληλος μου ειπε να κοιταξω στο site της εταιριας αν ταιριαζει το socket. κοιταξα και lλεει οτι ταιριαζει.. Εχει κανεις αυτο κιτ σε socket 754 ????? να το επιβεβαιωσει 100 % ???

ρε παιδες το κιτακι μπαινει παντου. Μονο μια επιφυλαξη για 775 εχω. Η βαση του socket 754 ειναι ακριβως η ιδια με του 939 και του 940. Οποτε οπου βλεπετε "για 754" μπαινει και στα αλλα 2.

ρε παιδες το κιτακι μπαινει παντου. Μονο μια επιφυλαξη για 775 εχω. Η βαση του socket 754 ειναι ακριβως η ιδια με του 939 και του 940. Οποτε οπου βλεπετε "για 754" μπαινει και στα αλλα 2.
Α ναι δεν το ηξερα... χμμ, λοιπον magicman πηρες απαντηση: ταιριαζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.