Alexisferos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 θα ηθελα τιν αποψη σας γι`αυτο το ετοιμο νερακι. δινω κ λινκ για να το δειτε... http://www.octools.com/index.cgi?caller=articles/coolriver/deluxe/coolriver.htmlπεριμενω απαντησεις νερουλαδες :112:ερχετε στα 120Ε κ λεω να το χτυπισω αν ακουσω καλα σχολια απο εσας.δεν θελω να φτιαξω μονος μου αλλα κ δεν υπαρχουν παραπανω χρηματα.αν εχετε καποιο αλλο στα ιδια λ7 ακουω προτασεις
schumifer Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Φεβρουάριος 4, 2005 Τώρα μη σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά καλά λόγια έχω ακούσει στα ίδια λ7 για το Big Water της Thermaltake
spresv Φεβρουάριος 4, 2005 #3 Φεβρουάριος 4, 2005 Τώρα μη σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά καλά λόγια έχω ακούσει στα ίδια λ7 για το Big Water της ThermaltakeΝαι, θα τον παρεις. δωσε 90 για το απλο της Asetek στα multirama. Μονο ψυγειο και block της asetek και μια ωραιωτατη L20 για κυκλοφορητης. Go for it.
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 4, 2005 #4 Φεβρουάριος 4, 2005 Κατα την γνώμη μου απεφυγέ το . Πολύ pre install διαβάζω στο λινκ και δεν μ'αρεσει . Φαινεται πολύ φτωχο και πολύ προχειρο . Αν έπαιρνα τον δρόμο για έτοιμο κιτ. Θα πήγαινα στο asetek το μικρό κιτ των Miltirama [περίπου 100 ευρώ τελική] που και αντλια της προκοπης 700λ/ωρα την λ20 και καλό μπλόκ και ψυγειο καλύτερο , απ την άλλη αυτο που σκεφτεσαι έχει 3 μπλόκ αλλα μαπα αντλία , ψυγειο δεν ξερω , και τα μπλοκάκια του μου φαίνονται λιαν επιεικως απαραδεκτα [και λογικό ειναι 120 ευρά δεν γίνεται να ψύξεις cpu,gpu,chipset... μόνο στο μάτι θα φαινεται για ολοκληρωμένο κιτ.] Αυτά.Υγ. Ουτε στο big water θα πήγαινα .. 300λ/ωρα αντλια δεν πας πουθενα ....
Alexisferos Φεβρουάριος 4, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 4, 2005 παω να δω κ το "ασετεκ". ευχάριστω που απαντήσατε τόσο γρήγορα...θα δω k θα σας πω τι αποφάσισα αύριογιατί τώρα είμαι άρρωστος με 39 πυρετόποιο πολους βαθμους κ απο το pc μου εχω
magicman1442169094 Φεβρουάριος 4, 2005 #8 Φεβρουάριος 4, 2005 και εγω λεω να παρω το κιτακι το μικρο της asetek... να ροτισω κατι ? μεσα στο κιτ θα ειναι και οι σωληνες ? η πανε extra ? ;-)))
varelasj Φεβρουάριος 5, 2005 #9 Φεβρουάριος 5, 2005 Αν μπορεις να φτιαξεις ενα custom water cooling να το προτιμισεις ! Θα εχει καλυτερες επιδωσεις!!!
benhour Φεβρουάριος 5, 2005 #10 Φεβρουάριος 5, 2005 και εγω λεω να παρω το κιτακι το μικρο της asetek... να ροτισω κατι ? μεσα στο κιτ θα ειναι και οι σωληνες ? η πανε extra ? ;-)))συμφωνα με την asetek οι σωληνες παρεχονται μαζι με το κιτ
CmoS Φεβρουάριος 5, 2005 #11 Φεβρουάριος 5, 2005 Μια χαρα ειναι το ASETEK.Αν θες κατι ετοιμο πιστευω ειναι το καλυτερο για τα λεφτα του.
Alexisferos Φεβρουάριος 5, 2005 Author #12 Φεβρουάριος 5, 2005 Λεπών καλημέρα σας. Μετά από ένα όμορφο βραδυ με αντιβίωση :nurse: k πολλά νερά μπήκα k είδα το νεράκι τις "ασετεκ". εκεί ειδα k ξεχωριστά parts όπως 12αρι ψυγείο που μου άρεσε (Radiator Silverprop SilverStorm120) στα 66Ε k λέω να το χτυπήσω μαζί με (Swiftech ΜΚΟ-5000A CPU Block) από chechmate στα 65Ε k την (Swiftech Pump MCP 600) που είναι 12βολτή k γι`αυτό μου αρέσει... k για δοχείο το "ασετεκ" Reservoir DΥΟ - RSV02. Τελικα ξεπέρασα κατά πολυ τα αρχικά μου l7 αλλα ίσως για αρχή πάρω μονο με τα 120 που έχω στην άκρη k μόλις πληρωθώ κάτι θα κάνουμε k για τα αλλα.. το νεράκι θα είναι αυτό. Radiator Silverprop SilverStorm120 -66e Swiftech MCW-5000A CPU Block -65e Swiftech Pump MCP 600 -98e Asetek Reservoir DYO - RSV02 -30e λαστιχο (ποτισματος) απο το πρακτικερ τις γειτονιας μου θέλω την γνώμη σας αλλη μια φορα για να πάω από δευτερα να αφήσω τα πρώτα 120 αν ειναι.... ας πουμε οτι τελικα προτιμω το κιτ τις ασετεκ που διαβαζω ειναι κ καλο κ φτηνο. ειμαι περιεργος για πως θα δουλευει ι αντλια. πρεπει καθε φορα να τιν βαζω στιν μπριζα... ποιος μπορει να δωσει οδηγειες εδω? :102: συγνωμη που σας ζαλιζω ετσι....
ThorLite Φεβρουάριος 5, 2005 #13 Φεβρουάριος 5, 2005 Mε την βοηθεια του φιλου μου varelaj στα ψωνια γιατι δεν ηξερα και πολλα απο νερα και τετοια εφτιαξα αυτο στην photo που αποτελειται απο Silverprop Cyclone waterblock απο τα multirama που μας εβγαλαν την ψυχη μεχρι να μας το πωλησουν ΗΜΑΡΤΟΝ,L30 αντλια και ενα 12αρι ψυγειο απο αυτα που εχει ο HAC,σε κλειστο κυκλωμα το νερο μια χαρα εψυχε τον P4 στα 3850 μεχρι να τα φτυσει το TAGAN και να μαμησει την μητρικη που παιζει τωρα μονο στα default....... Toυς σωληνες απο το HAC και μην βαλεις λαστιχο ποτισματος.......
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 5, 2005 #14 Φεβρουάριος 5, 2005 Μόλις έβγαλες ένα κίτ στα 270!! ευρώ [εβαλα και 10 ευρω μόνος μου για λαστιχο-σφικτηρες] ελπίζω να είναι και με φπα , αυτές οι τιμές που δίνεις αλλίως , , , πάς στο 320άρι.. Τώρα με 320 ευρώ τι να σου πώ... εγώ σου πρότεινα το asetek γιατί στο πρωτο σου πόστ είπες δεν υπάρχουν παραπάνω χρήματα απο 120 ευρώ... Με 320 ευρώ πάντως παίρνεις 3πλό ψυγείο[100ευρώ] , 3 μπλόκ asetek antartica [45cpu-30gpu-30chipset], την eheim 1250 με ρελέ να ανοιγει μόνη της με το πισι [100], , , και τα υπόλοιπα 20 σωλήνες tygon κλπ.
viper1442169065 Φεβρουάριος 5, 2005 #15 Φεβρουάριος 5, 2005 Radiator Silverprop SilverStorm120 -66e Swiftech MCW-5000A CPU Block -65e Swiftech Pump MCP 600 -98e Asetek Reservoir DYO - RSV02 -30e λαστιχο (ποτισματος) απο το πρακτικερ τις γειτονιας μου θέλω την γνώμη σας αλλη μια φορα για να πάω από δευτερα να αφήσω τα πρώτα 120 αν ειναι.... Tι λες ωρε φιλαρακι???98 ευρω για 1 αντλια???? :116: :116: Θα ποτιζεις και το σπιτι σου με αυτο???Με 120 εφτιαχνες δικο σου συστημα με αρκετα καλες προοπτικες!!!! :109:
Alexisferos Φεβρουάριος 5, 2005 Author #16 Φεβρουάριος 5, 2005 καλο το νερακι σου αλλα... μαλον θελεις λιγο συμαζεμα στο κουτι. εμενα το κουτι μου ειναι στο γραφειο κ δεν μπορω να το εχω ετσι... το παραθυρο κ οτι του εβαλα ειναι μονο κ μονο γιατι μου αρεσει να το βλεπω. κ γι`αυτο θα ηθελα να μου πεις τι νερακι να παρω. απο αυτα τα 2 που εχω καταληξει. τιν αντλια πως τιν ξεκινας. καθε φορα τιν μπριζωνεις.εγω δεν μπορω να το εχω ετσι γιατι αν μια μερα καποιος ανοιξει το pc μου για να παρει κατι κ δεν μπριζωσει τιν αντλια καλητερα να κουβαλαει κ αυγα μαζι του για να τα τηγανισει στιν epox με τον amdκο μου...μολις ειδα οτι ι ασετεκ εχει ενα μηχανηματακι Pump/Reservoir and Control Unit κ λεει κανει αυτα που θελω. ξερετε αν περιλαμβανετε στο κιτ?
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 5, 2005 #17 Φεβρουάριος 5, 2005 Aν πιστευεις πως δεν μπορείς να βάλεις μπρός handmade συστημα μόνος σου , Πάρε με 100 ευρώ το κίτ της ασετεκ που και 12αρι ψυγείο έχει επώνυμο , και λ20 αντλία για μελλοντικη αναβάθμιση μόλις μπείς για τα καλά στο νόημα και καλό μπλόκ . Και τα υπόλοιπα 200 ευρώ που βγαίνουν περίσευμα κράτα τα πήγαινε για ψώνια , φατα με την γκομενα , πάρε μια 6600 gt τέλως πάντων . Και πάνω απ όλα βάλε ένα όριο αν λές για 120 μην ξεφευγεις πάνω απο τα 150...Σε όλα τα ξένα τεστ που το έχω διαβάσει έχει το reservoir dyo , οπότε ναι έχει . Εσύ για να σιγουρευτείς έλεγξέτο πρίν το αγοράσεις . Αν και κατα την γνώμη μου το reservoir είναι το τελευταίο πράγμα στο νερό που πρέπει να σε απασχολεί . Η αντλία όχι δεν έχει control unit πρέπει να την βάζεις στην πριζα , αλλά ούτε αυτό μου φαίνεται να είναι πρόβλημα , . Τα σημαντικά κατά την γνώμη μου σε κίτ με νερό τα καλύπτει , τα οποία είναι 1 μπλόκ , 2 ψυγειο , 3 αντλία [700λ/ώρα]που με 700 λ/ωρα αν θές αυριο μεθαυριο προσθέτεις αλλα 2 μπλόκ. Πριν το αγοράσεις πάντως ζήτησε να το δείς
Alexisferos Φεβρουάριος 5, 2005 Author #18 Φεβρουάριος 5, 2005 αντε με πεισατε παω για :041: ασετεκ.. :041: 2 ερωτησεις:νο1 στο κιτ εχει δοχιο νερου?νο2 το Pump/Reservoir and Control Unit?αν ναι εφυγα δευτερα κ τα 20Ε που μενουν ελατε να τα πουμε μπυρεςμολις το antivitus μου καταστρεψει τον ιο που εχω μεσα μου
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 5, 2005 #19 Φεβρουάριος 5, 2005 Με λίγο περαιτέρω ψαξιμο κατάλαβα πως κατά 98% το κίτ που θα πάρεις απο multirama θα έχει ότι βλέπεις στην φωτό . 1.Όχι control unit [σιγά το πράγμα απλώς θα βάζεις την αντλία στην πρίζα όταν ανοιγεις το πισι σου , η αργότερα φτιαχνεις - αγοραζεις ένα ρελέ,] 2. Δεν έχει ρεζερβουάρ [tank] και εδώ υπάρχουν 2 λύσεις , Η κάνεις Τ όπως ο φιλτατος thorlite, στην φωτό του , Η αν σου φαινεται δύσκολο κοίτα εδώ http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=5111&highlight=1.5 ένα Τανκ που είχα φτιάξει παλαιότερα και δοκιμάσει [και δουλευε τέλεια , αλλα δεν το εγκατέστησα μόνιμα :089: τελικά επειδή εχει ενσωματωμένο τανκ το ψυγειάκι που αγόρασα.
Alexisferos Φεβρουάριος 6, 2005 Author #20 Φεβρουάριος 6, 2005 ok φιλε ευχαριστώ παρα πολύ. αύριο κάποια στιγμή πάω να το πάρω. αποφάσισα να κάνω κλειστό κύκλωμα με το να τα συνδέσω όλα μέσα στο νερό. ---όσο για το ρελέ ξέρετε κάποιο link για το φτιάξω?---- διάβασα πολύ καλές κριτικές γι`αυτό το kit (σας ευχαριστώ που το προτείνατε) αλλα εξήγησα παραπάνω ότι αν μια μέρα κάποιος στο γραφείο ανοίξει το pc χωρίς να βάλει την αντλία στην μπρίζα αυτό ήταν. k το κακό δεν θα προλάβω να ψήσω k τα αυγουλάκια μου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.