Jump to content

HELP ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ

chrismasgr

Recommended Posts

Πήγα να μετακομήσω την οθόνη μου και την γρατζούνισα . Ρωτάω εάν ξέρει κανείς εάν υπάρχει στην αγορά κανένα κιτ για επισκευή της γρατζουνιάς κάτι σαν τις γρατζουνιές του cd/dvd ασ πούμε. Και εάν ξέρετε που μπορώ να το βρω. Ευχαριστώ :013:

Πήγα να μετακομήσω την οθόνη μου και την γρατζούνισα . Ρωτάω εάν ξέρει κανείς εάν υπάρχει στην αγορά κανένα κιτ για επισκευή της γρατζουνιάς κάτι σαν τις γρατζουνιές του cd/dvd ασ πούμε. Και εάν ξέρετε που μπορώ να το βρω. Ευχαριστώ :013:
Γρατζούνησες το τζάμι ή το πλαστικό!?Εάν είναι το τζάμι...ξέχνα το.:(

Για το πλαστικό, πρέπει να υπάρχουν τίποτα αλοιφές σαν αυτές που διαφημίζουνε για τα αυτοκίνητα που μπορεί να σου κάνει δουλειά. :104:

Πρόσεχε να είναι "ουδέτερο" το υγρό μην σου χαλάσει την μεμβράνη (αν έχει) της οθόνης. Σε παρόμοια περίπτωση σε φίλο τραβάγαμε τις κ@λότιχές μας αφού θόλωσε το σημείο της επάλοιψης (λογικά καταστρέψαμε το antiglare φίτρο). Για να δείς αν έχει φίλτρο παρατήρησε μην οι ανακλάσεις έχουν χρώμα κόκκινο-πράσινο και αυτό αλλάζει άμα το θολώσεις με την ανάσα σου (όπως στους φακούς στα γυαλιά μυωπίας κτλ).

Για να δείς αν έχει φίλτρο παρατήρησε μην οι ανακλάσεις έχουν χρώμα κόκκινο-πράσινο και αυτό αλλάζει άμα το θολώσεις με την ανάσα σου (όπως στους φακούς στα γυαλιά μυωπίας κτλ).

Δλδ αν οι ανακλάσεις κάνουν το παραπάνω κ αλλάζει αν το θολώσεις τότε υπάρχει αυτό το φίλτρο που λες?

Σορρυ που ειμαι λιγο στοκος αλλά δεν το καταλαβα

Δλδ αν οι ανακλάσεις κάνουν το παραπάνω κ αλλάζει αν το θολώσεις τότε υπάρχει αυτό το φίλτρο που λες?

Σορρυ που ειμαι λιγο στοκος αλλά δεν το καταλαβα

Φίλε στόκε....εεεεε....kagelar (lol :058: :039: ) έτσι είναι. Είναι επίστρωση και είναι πολυυυυυ ευαίσθητο σε διαφόρου τύπου χημικά. Forte casa, Azax και λοιπά το καταστρέφουν. Να το "αφαιρούσανε" απλώς καλό θα ήτανε αλλά δυστυχώς το πασαλίβουν και το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια θολούρα onscreen:036: . Προσοχή λοιπόν αφού οι περισσότερες crt δεν είναι σκέτο "γυαλί":063: ....φιλικά...ασβέστης.

• 3 months later...

Μόλις γρατζούνισα την TFT... στο πλαστικό.

Είναι ανεπαίσθητο, αλλά εμένα το μάτι μου εκεί πάει..

Τι να κάνω? Τι αλοιφή να πάρω?

Η οθόνη είναι η SONY S73 σε ασημί-μπεζ απόχρωση!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.