chrismasgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2005 Πήγα να μετακομήσω την οθόνη μου και την γρατζούνισα . Ρωτάω εάν ξέρει κανείς εάν υπάρχει στην αγορά κανένα κιτ για επισκευή της γρατζουνιάς κάτι σαν τις γρατζουνιές του cd/dvd ασ πούμε. Και εάν ξέρετε που μπορώ να το βρω. Ευχαριστώ :013: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Οθόνη????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Φεβρουάριος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Πήγα να μετακομήσω την οθόνη μου και την γρατζούνισα . Ρωτάω εάν ξέρει κανείς εάν υπάρχει στην αγορά κανένα κιτ για επισκευή της γρατζουνιάς κάτι σαν τις γρατζουνιές του cd/dvd ασ πούμε. Και εάν ξέρετε που μπορώ να το βρω. Ευχαριστώ :013: Γρατζούνησες το τζάμι ή το πλαστικό!?Εάν είναι το τζάμι...ξέχνα το. Για το πλαστικό, πρέπει να υπάρχουν τίποτα αλοιφές σαν αυτές που διαφημίζουνε για τα αυτοκίνητα που μπορεί να σου κάνει δουλειά. :104: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrismasgr Φεβρουάριος 4, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Maddoctor δυστιχώς το τζάμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Μπορείς να δοκιμάσεις το υλικό που είναι για CD. Βάλε πολύ λίγο στην άκρη της γρατζουνιάς να δεις πως θα συμπεριφερθεί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Πρόσεχε να είναι "ουδέτερο" το υγρό μην σου χαλάσει την μεμβράνη (αν έχει) της οθόνης. Σε παρόμοια περίπτωση σε φίλο τραβάγαμε τις κ@λότιχές μας αφού θόλωσε το σημείο της επάλοιψης (λογικά καταστρέψαμε το antiglare φίτρο). Για να δείς αν έχει φίλτρο παρατήρησε μην οι ανακλάσεις έχουν χρώμα κόκκινο-πράσινο και αυτό αλλάζει άμα το θολώσεις με την ανάσα σου (όπως στους φακούς στα γυαλιά μυωπίας κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Φεβρουάριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Για να δείς αν έχει φίλτρο παρατήρησε μην οι ανακλάσεις έχουν χρώμα κόκκινο-πράσινο και αυτό αλλάζει άμα το θολώσεις με την ανάσα σου (όπως στους φακούς στα γυαλιά μυωπίας κτλ).Δλδ αν οι ανακλάσεις κάνουν το παραπάνω κ αλλάζει αν το θολώσεις τότε υπάρχει αυτό το φίλτρο που λες?Σορρυ που ειμαι λιγο στοκος αλλά δεν το καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrismasgr Φεβρουάριος 4, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα προσπαθήσω αυτό που είπε ο greek με το υλικό που είναι για το cd. Ελπίζω να πετύχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Δλδ αν οι ανακλάσεις κάνουν το παραπάνω κ αλλάζει αν το θολώσεις τότε υπάρχει αυτό το φίλτρο που λες?Σορρυ που ειμαι λιγο στοκος αλλά δεν το καταλαβαΦίλε στόκε....εεεεε....kagelar (lol :058: :039: ) έτσι είναι. Είναι επίστρωση και είναι πολυυυυυ ευαίσθητο σε διαφόρου τύπου χημικά. Forte casa, Azax και λοιπά το καταστρέφουν. Να το "αφαιρούσανε" απλώς καλό θα ήτανε αλλά δυστυχώς το πασαλίβουν και το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια θολούρα onscreen:036: . Προσοχή λοιπόν αφού οι περισσότερες crt δεν είναι σκέτο "γυαλί":063: ....φιλικά...ασβέστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester21 Μάϊος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Μόλις γρατζούνισα την TFT... στο πλαστικό.Είναι ανεπαίσθητο, αλλά εμένα το μάτι μου εκεί πάει..Τι να κάνω? Τι αλοιφή να πάρω?Η οθόνη είναι η SONY S73 σε ασημί-μπεζ απόχρωση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Μάϊος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Τι έγινε εδώ? Επιδημία έπεσε? Καλό είναι να μην γίνει η ζημιά,απο εκεί και πέρα τα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.