outlaw Φεβρουάριος 4, 2005 Author #22 Φεβρουάριος 4, 2005 Άσε μας Γιάννη κι εσύ στο πόνο μας....."κτύπα Ta-n-gan" μου λέγανε και ιδού τα αποτελέσματα.....ότι φέρνει το Τελάρο για να χω και σίγουρο RMA
medthom Φεβρουάριος 4, 2005 #23 Φεβρουάριος 4, 2005 το βρηκα θα σου πουλήσω το tagan μου!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχι...
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 4, 2005 #24 Φεβρουάριος 4, 2005 .είχα q-tek το 400άρι και όντως μια χαρά ρεύματα έδινε με μπόλικες φάνες και τον 2400+ στα 2500 με 2v (είναι όμως λίγο λαχείο κι αυτό)......αλλά τα high end psus με φάγανε.......πάλι για chieftec με βλέπωH ψυχή των υπολογιστων ειναι μια αβύσσος. Φίλε outlaw αν είχες διαβάσει ένα αρθρο στο πι σι tech , Το χρονικο της απογοήτευσης λεγότανε .....Είχα περάσει μέσα σε 1 βδομάδα τα πάθη του Χριστου με ένα qtec παρέα....Τι bios flash [καμια 10ρια] και αλλα 10 στην vga , τι μνημες είχα ψάξει ,αλλάξει , ότι μπορείς να φανταστείς , μέχρι που την πήρα χαμπάρι και έβαλα το πισι να δουλεψει με hd,vga χωρις cdromia fanaki ktl. όταν ζοριζότανε η vga σε games και ζητουσε ρευμα ερχοτανε random restart.....Kαι το κουιζ κυριοι ήταν μπροστα στα μάτια μου 400w το qtec = 200 πραγματικά το γράφει απο δίπλα ... και όποιος έχει να δεί και τα αμπέρ που δίνει η κάθε 1 να μας τα θυμίσει αν έχει την καλοσύνη :099:
outlaw Φεβρουάριος 4, 2005 Author #25 Φεβρουάριος 4, 2005 Έτσι είναι, όπως σου έκατσε το ta-n-gan και σε χάλασε το q-tek εμένα η θεά τύχη με παίζε στο αντίθετο.....μόνο που το ta-n-gan είναι high-end psu (και αποχυμωτής τσέπης) ενώ το q-tekάκι μισής αξίας
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 4, 2005 #26 Φεβρουάριος 4, 2005 Το τροφοδοτικό είναι ότι είναι το καύσιμο για τα οχήματα , αν είναι κακής ποιοτητας δεν πάνε όπως πρέπει , αν είναι χάλια .... παίρνεις τα εξαρτήματα στο χέρι και τα κοιτάς.... Αξίζει να επενδύσεις μια 100αρα και , , , μόνο και μόνο επειδη το τροφοδοτικό και 4 πισι να αλλάξεις θα το έχεις , εδώ δίνουμε τοσα και τόσα το ρευμα πρέπει να είναι ποιοτητας , . Αν δεν τα έχεις κάνε υπομονή και περιμενε να μαζέψεις , μην παρεις μετριότητα & να απογοητευθεις αργότερα .Προτείνω antec , enermax , . . Αφου όπως καλα κατάλαβα τα Tagan τα μαμήμανε τελικά [v2]...
apocalypse Φεβρουάριος 4, 2005 #27 Φεβρουάριος 4, 2005 Εγώ με Tagan 480W (εδώ και ~1,5 χρόνο) , δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα.Και folding 24/7 για μερικούς μήνες άντεξε και τώρα με την 6800 αντέχει.Αλλά , επειδή έχω και ένα Antec 480W στο 2ο PC , σε καμία περίπτωση οι τάσεις του Tagan δεν είναι αντάξιες του Antec.Κυρίως τώρα , που μεταξύ CPU και VGA , τραβάω ΠΑΡΑ πολλά watt από την +12V (υπολογίζω >150Watt μόνο αυτά τα 2 , >180W σε benchmarking mode) , με ελάχιστο φορτίο στα 5V , η 12άρα "λυγίζει".
outlaw Φεβρουάριος 4, 2005 Author #28 Φεβρουάριος 4, 2005 Βρε παιδιά. Και εγώ απο το καλοκαίρι το έχω και τζάμι ρεύματα και super και όλα καλά. Και εμένα φολντάρει 24/7 και απο burn in άλλο τίποτα. Πιο καμένη cpu απο τον Α64 μου δεν πρέπει να υπάρχει. Με το S&M έγινε η ζημιά το οποίο δίνει πρωτοφανή ζόρια. Κάπου εκεί τελίκωσε το Ta-n-gan. Δεν πέθανε ακόμα αλλά ζορίστικε τρελά και κάνει τσαλίμια. Μόνο σε default άμα τρέξει το S&M δεν βρωμάει.....και 11χ228 που δοκίμασα σήμερα με default τάση πάλι άρχισε να ξερνά μπόχα...το Ta-n-gan το ίδιο δεν ήταν ζεστό ποτέ. Απλά έχει πάναργες φάνες και άμα έβαζες το χέρι σου στην έξοδο ένιωθες τρομερά ζεστό αέρα να βγαίνει.
apocalypse Φεβρουάριος 4, 2005 #29 Φεβρουάριος 4, 2005 Δεν δικαιολογούσα το Tagan.Παραπονιέμαι.Γιατί , όπως το βλέπω , έχω βρει τα όριά του.Και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κάτω από τα 28A@12V που υποστηρίζει.Αν είχα πάρει GT ή Ultra , τότε εγώ θα άνοιγα ένα τέτοιο thread.Γιατί σίγουρα θα είχε καεί......Όσο σκεφτομαι οτι το Antec 480W (που τρώει για πρωινό το PC μου) το είχα πάρει για περίπου ίδια λεφτά.....Τουλάχιστον είναι πολύ πιο ήσυχο. Ελπίζω να μην γίνει σύντομα τελείως αθόρυβο....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.