outlaw Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 Τελικά αυτό το τροφοδοτικό πολύ μπανάνα. Καλές τάσεις δε λέω αλλά σα πολλά σκάνε τώρα τελευταία. Και πάνω που την τελευταία ατάκα την διατυμπάνιζα σε όλα τα ποστ μου περι psu, ήρθε σήμερα το δικό μου να μου δώσει ένα σαφές μήνυμα.......φολντάρει μέρες τώρα 24/7, έχει τραβήξει oc σε 1 desktop 2500+ (@2v), σε δύο mobiles (@1.85v και στους δύο) και το oc στον Α64 (@1.725v), τροφοδοτεί 2 σκληρούς, 2 drives και κάμποσα φανάκια....Είπα σήμερα να τρέξω το S&M να δώ τι είναι τέλος πάντων.....φεύγω απο το δωμάτιο, γυρίζω και μία τρελή μπόχα καμένου πλαστικού είχε γεμίσει τον τόπο .....αμαν γρήγορα στο κουτί μυρίζω....το ta-n-gan έβγαζε την μπόχα . Κλείνω. Ανοίγω πλαϊνά ξαναανοίγω....όλα καλά μέσα στο κουτί (mobo-ram-vga και λοιποί συγγενείς) το ta-n-gan εκεί.....βρώμα.......παίρνω πολύμετρο μετράω...μια χαρά όλα:101: . Ρίχνω τον Α64 στα default.....τέρμα η μπόχα:091: ......αυτά......στο καλό και να μας γράφουν οι Ta-n-gάδες. Απο μακρυά τούτο το :067: γ@μίδι....να δώ όταν θα πεθάνει τι θα πάρει μαζί του:067: :067: :067:
MrSeanKon Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Φεβρουάριος 3, 2005 Oπα!Αρχηγε εδω πρεπει να μας διαφωτισεις σε παρακαλω....Καταρχας ετρεξες τον CPU Stretcher??Κι αν ναι ποσες ωρες περιπου καθημερινα??Σε τι Priority??Κι αυτο στο λεω γιατι κι ο Skinny13 ανεφερε παραδοξα ο CPU Stretcher ειναι πολυ βαρυς για το PSU και του πεταει τα ματια εξω αν δεν τον χρησιμοποιησεις με προσοχη...Δες εκει το 35ο ποστ.Θα περιμενω αντιδρασεις σου γιατι πρεπει να ενημερωσω τους οδηγους για αποφυγην περαιτερω προβληματων.Εγω παντως Enermax RULEZ τρεχω μονιμα τον Stretcher σε High Priority...Στον πρωην Prescott ετρεχα διπλα καβουρδιστηρια για να αναβει 100% το ΗΤ και σε Highest Priority...ZZZ ειχες βαλει??Bεβαια μπορει να επεσες και κακο κομματι τι να πω..... :017:
varelasj Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Φεβρουάριος 3, 2005 Αλλο ενα tagan εφτασε στο τελος του... να δουμε και ποσα ακομα! Ουτε taganoιος να επεφτε ρε παιδι μου!!!
outlaw Φεβρουάριος 3, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 3, 2005 Sean άστον τον strecher....μια χαρά τον σήκωσε τότε που μου τα έστρωσε τα 2700 για 24/7...με realtime priority για 2 24ωρα τον είχα τρέξει. Το S&M στο FPU test φένεται να τρελαίνει τον Α64 στην θερμότητα (είδα νούμερα που ούτε το toast δεν έβγαζε!!!) αλλά έχει και ένα psu test!?!.....δεν είμουν εκεί να δώ που ξεκίνησε η τραγωδία αλλά 1 πράγμα είναι σίγουρο....με το Ta-n-gan πρέπει να δίνουν δώρο ένα βαζάκι βαζελίνη...
ThorLite Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Φεβρουάριος 3, 2005 Tο Tagan μου μεσα αυτο φταιει που μου χαλασε την κακομοιρα την Asus P4C800.Tην καταρα μου να εχει η εταιρια αυτη και το !@#$^#%#(*)&(*^ PSU που φτιαχνουν....
MADKiller7 Φεβρουάριος 3, 2005 #6 Φεβρουάριος 3, 2005 το κατεβασα και το εβαλα να τρεξει,εχω μια ελαφρια πτωση στην +12 αλλα και παλι πρεπει να ειμαι πανω απο το οριο.ο χρονος θα δειξει και το πολυμετρο αργοτερα.
MADKiller7 Φεβρουάριος 3, 2005 #7 Φεβρουάριος 3, 2005 update.μεχρι στιγμης στα 5 λεπτα που τρεχει μου ανεβασε τον Athlon +2 βαθμους με βαση το speedfan Σε σχεση με το πριμε95
dimitris74 Φεβρουάριος 3, 2005 #8 Φεβρουάριος 3, 2005 παντως και στο tomshardware σε ενα τεστ διαρκειας που εκαναν τους εσκασε ενα tagan και απο οτι ειπαν δεν ηταν το μοναδικο αυτη τη χρονια.
MrSeanKon Φεβρουάριος 4, 2005 #9 Φεβρουάριος 4, 2005 Θελησα κι εγω να δοκιμασω το προγραμμα S&M. Αυτο θα το βρειτε στο Benchmarks.ru κι ειναι freeware. Καταρχας στην πρωτη φωτο ξαναδειχνω πως αναβει το ATX PSU (ε να μην τα λεω κι ολα στον "Οδηγο αναφορας για καθε χρηστη") κι επειδη ειχα ενα σαραβαλο θελησα να ξεφορτωσω ολες τις φανες απο το Enermax οποτε αυτο αναλαμβανει να τις τροφοδοτει. Eτσι κανω και μια αποσβεση των εξοδων διοτι σκεφτομουν να μεταβω σε 600αρι PSU.... H ταση που πρεπει να δινει το σαραβαλοPSU ειναι 3.3(πορτοκαλι) πλην -5(ασπρο) = 8.3V αλλα το πολυμετρο εδειξε 7.56 τεσπα δε με χαλανε καθολου.... Η δευτερη φωτο δειχνει το κυριο PSU σε idle state τι ταση δινει στην +12V η οποια ειναι κι η κυριοτερη. Στην τριτη φωτο φαινεται (οσο γινεται καλυτερα) η τιμη της τασης και φαινεται ξεκαθαρα οτι ελλατωθηκε μονο 0.02V. Το προγραμμα (τσεκαρισμενη η επιλογη power supply) ηταν στο 67% κι ειχε τρεξει 1:21 ενω το φορτιο του επεξεργαστη ηταν 55%. Για το δε FPU test αποδεικνυεται πολυ βαρυ..... Δειτε την τεταρτη φωτο LOL στα 2450MHz χτυπησε 35 βαθμους ο Α64 (βαριομουνα να περιμενω την ολοκληρωση) ενω πριν τρεξω το τεστ αυτο το συστημα ειχε κανει ανω απο 3 ωρες συμπιεσεις βιντεο (πεμπτη φωτο δευτερο περασμα) κι ειχε 29 βαθμους μονο! Το δωματιο ηταν στους 63F=17.22C. Στα 2.5GHz πεταξε λαθος το FPU test μετα απο μερικα δευτερολεπτα. Παρολο που εκλεισα το προγραμμα οταν το ξανατρεξα πεταγε συνεχως λαθη και σε μικροτερες συχνοτητες (αλλαζα συνεχως το FSB μεσω nVidia clock generator). Με επανεκκινηση ολα ΟΚ τωρα τι φταιει δεν ξερω κι ουτε το εψαξα. Εν κατακλειδι ειναι ενα παρα πολυ βαρυ προγραμμα για την FPU ειλικρινα δεν εχω δει κανενα αλλο οπως αυτο και το ωραιο ειναι οτι δε χρειαζεται να τρεχει σε ανω της κανονικης (normal priority) για να ζεματησει το συστημα.... Εγω βεβαια δεν προκειται να το ξανατρεξω παρα μονο ανα τακτα χρονικα διαστηματα θα τρεχω το PSU test. Oσο για το Tagan μου το ειχαν προτεινει κι εμενα κατι "ειδικοι" :110: αλλα η διαισθηση μου με εκανε να το απορριψω... LOL με χαλαγε το ονομα του γιατι ως γνωστον το διεστραμμενο μου μυαλο παει στο Tanga LOL ή στην Teagan :044: (ψαξτε στα Freeones για να την δειτε).... LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL....... :050: :003: Tεσπα δυσκολοι καιροι για AMDαδες outlaw :103: σκεψου κι εγω οτι παρολο που ξαναγυρισα στην AMD ζεματισα την K8NS Pro....
apostolt1442169065 Φεβρουάριος 4, 2005 #10 Φεβρουάριος 4, 2005 Παιδες tagan ver 2 ειναι αυτα που καηκαν??????????????
outlaw Φεβρουάριος 4, 2005 Author #11 Φεβρουάριος 4, 2005 @ apostolt.....ver.2 λένε όλοι αλλά απο παλιά θυμάμε κάτι Τα-ν-γκανάκια να ζεματάνε και να φεύγουν για τον άλλο κόσμο....απλά τώρα, πιστεύω, οτι παρουσιάστικαν πολλοί που είπαν την αλήθεια και το ξεμπροστιάσανε το καβουρδιστίρι....δεν χρειάζεται δε να σας πώ απο πού είναι αγορασμένα αυτά που σκάνε (mine2)... @ Sean.....δύσκολοι δεν λές τίποτα....ανάθεμα αν υπάρχει κανα καλό mobo gia 939 (μην ακούσω για DFI...) και τα stepings είναι λαχείο. Εντώς ημερών έπεται "υποβάθμιση" απο 939 σε socket A και η διαφορά σε σουβλάκια....μόλις ψωφίσει και το σωβρακάκι θα πάρω κανα chieftec 420 να ηρεμήσω....αμα πια
dimitris74 Φεβρουάριος 4, 2005 #12 Φεβρουάριος 4, 2005 ψωφίσει και το σωβρακάκι θα πάρω κανα chieftec 420 να ηρεμήσω....αμα πια και εγω φιλε μου για tagan ημουνα οταν διαβαζα οτι ολοι αυτο προτειναν αλλα εψαξα λιγο νετ, διαβασα εδω, διαβασα και στον τομ και κατεληξα σε μια κουλη φαση τελειως. ημουν στοκ House στο πλαισιο και παιρνει το ματι μου ενα κουτι εντελως σουργελο που ελειπαν ολα τα καπακια αλλα ειχε μεσα ενα chieftec 420 καινουριο και το διναν πακετο 20 ευρω... ε και το χτυπησα πεταξα μολις βγηκα εξω το κουτι και μου εμεινε το chieft
JimmyFox Φεβρουάριος 4, 2005 #13 Φεβρουάριος 4, 2005 Πολύ promotion για το τίποτα τα Tagan.... ή μάλλον όχι ακριβώς για το τίποτα αλλά τέλος πάντων.Σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα HEC 525 σύντομα. Τι λέτε?
MrSeanKon Φεβρουάριος 4, 2005 #14 Φεβρουάριος 4, 2005 Γιατι ποσο κοστιζει αυτο??Με 105Ε παιρνεις το Enermax (καπου τοσο κοστιζει δεν ειμαι και μαγαζατορας)......Δε νομιζω να ειναι τα ιδια ασε τα 525 Watt και το σαραβαλοPSU μου λεει οτι ειναι 450 Watt αλλα @@ρια....Εγω Fox οπως ξερεις ειμαι πολυ ψειρας σε κατι τετοια ζητηματα δεν το ρισκαρω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
apostolt1442169065 Φεβρουάριος 4, 2005 #15 Φεβρουάριος 4, 2005 Παιδια και εγω Tagan εχω.Εχει φαει 24/7 folding για μηνες ολοκληρους και δεν ειχα κανενα προβλημα.Τι να πω δεν ξερω ποτε δεν ειχα προβλημα.Ηταν βεβαια απο τα πρωτα που ειχαν ερθει τοτε θυμαμαι.
Skinny13 Φεβρουάριος 4, 2005 #16 Φεβρουάριος 4, 2005 εμενα μυριζει η καρτα γραφικων...αστα να πανε,ειδικα τωρα με το collin McRae 2005 η κατασταση ειναι αφορητη...Θα παιζω απο δω και μπρος με αντιασφυξιογονες μασκες....
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 4, 2005 #17 Φεβρουάριος 4, 2005 Παιδια και εγω Tagan εχω.Εχει φαει 24/7 folding για μηνες ολοκληρους και δεν ειχα κανενα προβλημα.Τι να πω δεν ξερω ποτε δεν ειχα προβλημα.Ηταν βεβαια απο τα πρωτα που ειχαν ερθει τοτε θυμαμαι. Μια απο τα ίδια , plus ότι μου δίνει **** τις τάσεις . Και είναι rockstable, δεν μου έχει παραπονεθεί καμια συσκευη ποτέ. Επίσης δεν έχει ζεστανει ποτέ .
outlaw Φεβρουάριος 4, 2005 Author #18 Φεβρουάριος 4, 2005 Μικρό update.....στο 1 molex που μετράω συνήθως την 12άρα και την 5άρα οι τάσεις μια χαρά (12.3χ idle 12.1χ full με S&M πλέον:042: ) αλλά μέτρησα σε ένα άλλο για πλάκα (απο άλλο rail μάλλον) και έφαγα ήττα.....12.0χ idle....18.χχ full.....:091: :091: :091:
Greek Φεβρουάριος 4, 2005 #19 Φεβρουάριος 4, 2005 Πάρτε Q-tek . Σκυλί , ακόμα και τώρα που έχω πέρα από τους 5 ανεμηστήρες του case και 4-5 ledakia πάνω στα molex και δεν έχει κάνει κιχ......
outlaw Φεβρουάριος 4, 2005 Author #20 Φεβρουάριος 4, 2005 Το 360άρι το chieftec πιο αξιόπιστο ήτανε....είχα q-tek το 400άρι και όντως μια χαρά ρεύματα έδινε με μπόλικες φάνες και τον 2400+ στα 2500 με 2v (είναι όμως λίγο λαχείο κι αυτό)......αλλά τα high end psus με φάγανε.......πάλι για chieftec με βλέπω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.