magicman1442169094 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 αν αλλαξω των ανεμιστηρα, ι να προσθεσω κ αλλον, μπροστα απο το ψυγειο μπορω να μειωσω τις θερμοκρασια του νερου ? :105: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSeanKon Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Κοιταξε εκει τα ποστ περι υδροψυξης και καλο ειναι να κοιταμε πρωτα τους οδηγους και μετα να ρωταμε.Υπαρχει κι ο επισης αναλυτικος (αλλα πιο extreme) οδηγος υδροψυξης του ΚΤΜ.Παντως το ψυγειο επηρεαζεται πολυ απο την περιβαλλουσα θερμοκρασια καλο ειναι να πειραματιστεις.Εξαρταται τι φανες εχεις πανω σε τι στροφες κλπ...H υδροψυξη οντως θελει πολυ παιξιμο υπο την εννοια οτι εσυ θα αποφασισεις τι φανες θα βαλεις πανω ωστε να μη σε ενοχλουν (εξαρταται απο εσενα τι θορυβος ειναι ανεκτος) καθως και την εσωτερικη ροη αερα στο κουτι σου αν ειναι κλειστο ή οχι.Εγω π.χ. εχω μονιμως εκτος τη μητρικη απο το κουτι οποτε δε με απασχολουν τετοιες λεπτομερειες. :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman1442169094 Φεβρουάριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ευχαριστω... εχω διαβασει τον οδηγο του ΚΤΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Γενικα, μπορεις να πετυχεις καλυτερη θερμοκρασια, με μεγαλυτερη επιφανεια ψυγειου, βαζοντας τους αναλογους ανεμιστηρες.Αν τωρα στο ψυγειο σου εχεις χωρο για δευτερο ανεμιστηρα, βαλε τον.Αυτο σημαινει οτι οι μισες τουλαχιστον κυψελες του ψυγειου δεν ψυχονται, οποτε θα δεις διαφορα.Αν δεν χωραει και θες να βαλεις και μπροστα απο το ψυγειο για να τραβαει, (push & pull) δεν νομιζω να δεις διαφορα.Στο δικο μου δεν εχω δει παντως και ειναι λογικο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol1442169091 Φεβρουάριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Παιδια τωρα μεσα στην βδομαδα θα παρω ψυγειο transit και ηθελα να ρωτησω επειδη εχω ακουσει και τις δυο αποψεις... πως ειναι καλυτερα να βαλω τους ανεμιστηρες, να τραβανε τον αερα απο το κουτι η το αντιθετο? Επισης το ψυγειο αν χωρεσει που μαλλον θα χωρεσει θα μπει ξαπλωτο κατω στη βαση του κουτιου και απο πανω σε αποσταση ομως η αντλια. Εχει λειτουργικο προβλημα αυτο και θα επηρεασει τις θερμοκρασιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.