Xorxhs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 Απο οτι εχω δει υπαρχουν modified drivers οπου μπορει καποιος που εχει την audigy2(απλη) να βάλει ειτε drivers της Αudigy4 ειτε της Αudigy2 zs!Eσεις ποιους χρησιμοποιειτε?Ποιους προτεινετε?Να προσθεσω οτι εχω τα inspire 5900 5.1 ηχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Πώς δεν υπάρχουνε. Οι KX μάλλιστα σου δίνουν απίστευτες δυνατότητες, αλλά δεν κάνουνε για gaming. Εγώ χρησιμοποιώ τους τελευταίους που έχει στο site η creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xorxhs Φεβρουάριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 αυτοι οι drivers ti lene?http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=66414&page=1&pp=15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Καινούργια κάρτα γραφικών είναι η AUDIGY 2???? ρε παιδιά προσέχετε που ανοίγετε ένα θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Και εγώ τους τελευταίους από την creative.Καμμιά εναλακτική πρόταση που να κάνει και για παιχνίδια έχετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xorxhs Φεβρουάριος 3, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Καινούργια κάρτα γραφικών είναι η AUDIGY 2???? ρε παιδιά προσέχετε που ανοίγετε ένα θέμα.Εχεις δικιο,δικο μου το λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Φεβρουάριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 αυτοι οι drivers ti lene?http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=66414&page=1&pp=15 ρε συ πηγα να κατεβάσω κατι drivers απο την σελιδα αυτή και to avast εσκουζε για trojan τι παιζει?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xorxhs Φεβρουάριος 3, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εγω με kaspersky δεν ειχα καποιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Καινούργια κάρτα γραφικών είναι η AUDIGY 2???? ρε παιδιά προσέχετε που ανοίγετε ένα θέμα.Σωστός...ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Φεβρουάριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Σωστός...ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ !!!Κάρτα ήχου είναι η audigy 2 αλλά είναι πολύ καλή για παιχνίδια γιαυτό μιλάνε για παιχνίδια δεν είναι κάρτα γραφικών ,κακώς τους μεταφέρθηκε αλλού το θέμα ( ή εγώ δεν κατάλαβα ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Κάρτα ήχου είναι η audigy 2 αλλά είναι πολύ καλή για παιχνίδια γιαυτό μιλάνε για παιχνίδια δεν είναι κάρτα γραφικών ,κακώς τους μεταφέρθηκε αλλού το θέμα ( ή εγώ δεν κατάλαβα ) ?Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά. Είχε ανοιχτεί το θέμα στις κάρτες γραφικών και εγώ το μετέφερα στις κάρτες ήχου, όπου και είναι η σωστή θέση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Φεβρουάριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Και εγώ τους τελευταίους από την creative.Καμμιά εναλακτική πρόταση που να κάνει και για παιχνίδια έχετε;την ιδια ερώτηση θα κανω και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.