gRooV Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για έναν επεξεργαστή sempron 2600+ socket a. Θα ήθελα μία μητρική που να είναι αξιόπιστη και σταθερή και να αντέχει και ένα "ελαφρύ" overclocking. Επίσης το κόστος να μην ξεπερνάει τα 100Ε και να έχει τα απαραίτητα της εποχής (sata, κ.ά.) Εχω αποφασίσει για την GIGABYTE GA-7N400PRO2. Ποια είναι η γνώμη σας? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 προχώρα!... :045: (την έχω δοκιμάσει τη μητρική, και την έχω ζορίσει πάρα πολύ, και δεν μασάει μία - έχει και πολύ καλό εξοπλισμό, είναι σταθερότατη, και αφού δεν θες "extreme overclock" , μια χαρά θα είσαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 και οι albatron είναι πολυ καλες και σταθερες μητρικές με ολα τα βασικα για o/c και κατα πολυ φθηνότερες απο την gigabyte(πάντα γι α socket 462). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 συμφωνώ για την Albatron, αλλά δεν βγαίνει με τον εξοπλισμό της Giga και πολύ φθηνότερα, αν δεν κάνω λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Γιατί όχι με τα μισά περίπου την Άσους A7V880 .Απλά δεν έχει nforce. Κατά τα άλλα είναι υπέρπλήρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Συμφωνώ με τον schumifer. Δεν λέει να δώσεις κοντά 100€ για socket A στις μέρες μας. Το Α7V880 είναι αρκετά καλό και τίμιο borad για τα χρήματά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αφου δε θες hardcore o/c θα σου προτεινα την MSI delta-Ilsrφοβερος εξοπλησμος κ ενα μεσο overclockδε ξερω στα ποσα €s βγαινει αλλα αν την βρεις σε καλη τιμη χτυπα την! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeartDoc Φεβρουάριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Τι λέτε ρε παιδιά για την Chaintech NJL1 Summit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αυτή δεν κάνει σχεδόν καθόλου oc και είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με έναν 2500+ και 2 dimm 3200 (d/c) αφού δεν τα έτρεχε σύγχρονα (166/166 με downclock στις μνήμες) αλλά μόνο ασύγχρονα (166/200) με τις γνωστές απώλειες στις επιδόσεις. Καλύτερα μακριά απο αυτή τη μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gRooV Φεβρουάριος 5, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Τελικά με πείσατε πως δεν εξίζει επιπλέον επένδυση στα socket a οπότε κατέληξα στην φθηνή επιλογή της Α7V880. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Φεβρουάριος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Mια χαρά επιλογή έκανες! :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gRooV Φεβρουάριος 6, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Καλησπέρα και πάλι! Εχω ένα πρόβλημα! Πως στο καλό κάνω boot από sata HD? Εχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές αλλά δεν έχω καταφέρει τπτ!! Στο bios ο σκληρός είναι μια χαρά (αναγνωρίσιμος) και τον ορίζω να bootάρει σαν δεύτερη συσκευή μετά το floppy.Οταν ξεκινήσω την εγκατάσταση των windows μου σταματάει και μου λέει ότι δεν υπάρχει σκληρός μέσα στο σύστημα!! Εχει κανείς την μητρική να μου πει μήπως υπάρχει κάποια περίεργη ρύθμιση στο bios??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Φεβρουάριος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Ο σκληρος είναι φορμαρισμένος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gRooV Φεβρουάριος 6, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Φυσικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Φεβρουάριος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 F6 και δισκέτα με drivers πρίν την εκκίνηση της εγκατάστασης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gRooV Φεβρουάριος 7, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 F6 και δισκέτα με drivers πρίν την εκκίνηση της εγκατάστασης? Σωστός!! Τελικά έτσι το έκανα. Βασικά η μητρική δεν είχε δισκέτα (μόνο το cd) και άντε τώρα εσύ να καταλάβεις ότι πρέπει να πας σε άλλον υπολογιστή και να φτιάξεις μία δισκέτα με sata drivers αντιγράφοντας αρχεία από το cd της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.