Jump to content

Καλύτερες επιλογές για sempron 2600

gRooV

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για έναν επεξεργαστή sempron 2600+ socket a. Θα ήθελα μία μητρική που να είναι αξιόπιστη και σταθερή και να αντέχει και ένα "ελαφρύ" overclocking. Επίσης το κόστος να μην ξεπερνάει τα 100Ε και να έχει τα απαραίτητα της εποχής (sata, κ.ά.) Εχω αποφασίσει για την GIGABYTE GA-7N400PRO2. Ποια είναι η γνώμη σας? Ευχαριστώ!

προχώρα!... :045:

(την έχω δοκιμάσει τη μητρική, και την έχω ζορίσει πάρα πολύ, και δεν μασάει μία - έχει και πολύ καλό εξοπλισμό, είναι σταθερότατη, και αφού δεν θες "extreme overclock" :D , μια χαρά θα είσαι)

Αυτή δεν κάνει σχεδόν καθόλου oc και είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με έναν 2500+ και 2 dimm 3200 (d/c) αφού δεν τα έτρεχε σύγχρονα (166/166 με downclock στις μνήμες) αλλά μόνο ασύγχρονα (166/200) με τις γνωστές απώλειες στις επιδόσεις. Καλύτερα μακριά απο αυτή τη μητρική.

Καλησπέρα και πάλι! Εχω ένα πρόβλημα! Πως στο καλό κάνω boot από sata HD? Εχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές αλλά δεν έχω καταφέρει τπτ!! Στο bios ο σκληρός είναι μια χαρά (αναγνωρίσιμος) και τον ορίζω να bootάρει σαν δεύτερη συσκευή μετά το floppy.

Οταν ξεκινήσω την εγκατάσταση των windows μου σταματάει και μου λέει ότι δεν υπάρχει σκληρός μέσα στο σύστημα!! Εχει κανείς την μητρική να μου πει μήπως υπάρχει κάποια περίεργη ρύθμιση στο bios???

F6 και δισκέτα με drivers πρίν την εκκίνηση της εγκατάστασης?

icon14.gif Σωστός!! Τελικά έτσι το έκανα. Βασικά η μητρική δεν είχε δισκέτα (μόνο το cd) και άντε τώρα εσύ να καταλάβεις ότι πρέπει να πας σε άλλον υπολογιστή και να φτιάξεις μία δισκέτα με sata drivers αντιγράφοντας αρχεία από το cd της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.