simboy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2005 Γειά σας και από εδώ Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για ακουστικά Δεν θέλω να χαλάσω μεν και μια περιουσία αλλά επειδή ασχολούμαι με μουσικό προγραματισμό θα ήθελα κάτι καλό όσο αφορά την ποιότητα. Περιμένω τις γνώμες σας Τώρα έχω philips δεν είχα παράπονο αλλά τα κλασσικά ...... τα'χουν ψιλοπαίξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Παρε cross ειναι οτι πιο τορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Φεβρουάριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Παρε cross ειναι οτι πιο τορcrosss ? πρώτη φορά τα ακουώκαι τιμές περίπου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svizi1442169086 Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Senheisser προτείνω. Βέβαια άμα δεν ακούσεις ήχο δεν μπορείς να ξέρεις τι θα πάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourdo Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Γυρω στα 80 ευροπουλα τα 'μικρα'.Συμφονω με τα Senheisser απλα οταν ταχα παρει μου πεθαναν γρυγορα μπορει βεβαια να εφταιγα και εγω.. :020: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Senheisser και από μένα.Ρίξε μια ματιά και εδώ:http://www.hitech.gr/files/xls/T71_Headphones_Internet.xlsΕίναι από την σελίδα του γνωστού περιοδικού HiTech.Μπορεί το συγκριτικό να είναι παλιό (Μάιος 2002) αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ρίξεις μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Φεβρουάριος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Senheisser και από μένα.Ρίξε μια ματιά και εδώ:http://www.hitech.gr/files/xls/T71_Headphones_Internet.xlsΕίναι από την σελίδα του γνωστού περιοδικού HiTech.Μπορεί το συγκριτικό να είναι παλιό (Μάιος 2002) αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ρίξεις μια ματιά.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Φεβρουάριος 4, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Senheisser προτείνω. Βέβαια άμα δεν ακούσεις ήχο δεν μπορείς να ξέρεις τι θα πάρεις.Μα πως να ακούσεις ήχο ? στην τύχη παίρνεις , δεν νομίζω να σε αφήνει κανείς να δοκιμάσεις ακουστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.