morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2005 Εμπνευστηκα απο το αντιστοιχο thread για τις 6600. Δεν αντεχα αλλο να βλεπω σκορς και συζητησεις χωρις να μπορω να συμμετασχω επειδη απλα δεν εχω τετοια καρτα! Οποιος θελει λοιπον παραθετει εδω οτιδηποτε σχετικο. Προβληματα, "νουμερα" που κατεκτησε, bios που εβαλε, ψυξη που τοποθετησε κτλ. Αναμενω πολλες απαντησεις και ελπιζω να πεσει κανενα score! Εξαλλου ο συναγωνισμος καλο κανει :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Χμμ καιρο εχω να τρεξω κανα 3dmark:devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Η δικια μου παντως μετα απο 3-4 μπανιαρισματα δε δουλευει κ πολυ καλα... σκευτομαι RMA κ μεταβαση σε SLI μαζι με ενα Nf4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τσιλιμπηθρας Ιανουάριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Εγώ μπορεί να μην έχω μια Χ800ΧΤ αλλά έχω μια Χ800 προ και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν!!!αφού με μια ελαφρός καλύτερη ψύξη(ArcticCooling=αεράκι)την έχω υπερχρονίσει σταθερά παρηνα525 από 475 και μνήμες 564 από 450(μαζί,όχι το καθένα ξεχωριστά) και για να βγάλω το σκορ των 11κ έπρεπε να την πάω πάνω από τα όρια και ασταθής(πυρήνας 557 και μνήμες 557 με θερμοκρασίες αρκετά καλές oχι πάνω από 55C):worship: :worship: :worship: :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Το πρωτο τεστ με την καρτα μου. Downloading ati tool so best results coming! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 πλακα-πλακα εχω να τρεξω 3dmark πανω απο 3 μηνες ........λες????? :hmm: ρε παιδια εχω μια απορια , πως μπορω να κανω μονιμο o/c ετσι ωστε οι χρονισμοι να γινουν στανταρτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 8, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Για την καρτα με το Ατι tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 και ακομα μετα απο φορματ θα μπορω να εχω τους χρονισμους που ειχα ρυθμισει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 8, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 nop,εκτος αν σωσεις τα δεδομενα σου σε καποιο μεσο και τα περασεις κατευθειαν. Δεν αξιζει ομως. Δυο λεπτα περνει ο χρονισμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 9, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Να και ενα καλυτερο μετα την ανασυγκροτηση Ελπιζω τα 6000 να μην ειναι μακρυα(ακομα ελπιζω να βρω κανενα τροπο να ξεκλειδω την προ εκδοση του 3dmark2005!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Ιανουάριος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Eγω παντως το μεγαλυτερο που εχω δει στο 3d mark 03 ειναι 10800 με 530/570 max stable και τελευταιους drivers παντου. Δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι, παντως εχω δει αρκετα μεγαλυτερα σκορ με χαμηλοτερες απο τη δικη μου ρυθμισεις.Μηπως θελει τιποτα ρυθμισεις η καρτα απο το bios (agp aperture :128 & Vagp : 1.6V), ή φταιει η ιδια απο κατασκευη της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιανουάριος 11, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Ρε παιδιά, μόλις την τσίμπησα και θέλω βοήθεια.Επάνω έχει ένα molex connector και ένα connector για floppy.Θέλουν και τα δύο ρεύμα ή μόνο το ένα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 11, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Μονο το ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 11, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 η δικια μου xt pe ο hipro την πηγε 645 με αερα....... αλλα εχθες μου εμεινε στα χερια στα 700κατι mhz under phase...... Μαλλον για pci με βλεπω τωρα κ sli μοβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιανουάριος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Μονο το ενα. Ευχαριστώ, κάνω logout και τη μπουμπουνάω.:clap: :banging: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 OFF TOPIC αλλά δεν ανοίγω νέο θέμα..X800XT PE συστήμα ψύξης πιο προτείνετε;VGA silencer το οποίο δεν έχει low-high διακόπτη και στις 2000rpm μαλλον είναι θορυβώδες σε σχέση με το silencer για την 9800pro που είχε.Το σύστημα της ZALMAN;;;Aυτό; GLACIAL Αλήθεια υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα;Aυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχω καθόλου θόρυβο και όχι να κερδίσω σε O/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 16, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από SnipsAυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχω καθόλου θόρυβο και όχι να κερδίσω σε O/c Aυτα τα 2 πανε μαζι ομως.....!......παρε το πρωτο που λες....και οταν παιζεις θα την εχεις στις 2000rpm κ οταν βαρας benches τερματιζε την Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 2000 Rpm = ΘΟΡΥΒΟΣ...για μένα τουλάχιστον....γιατί δεν παίζω όλη την μέρα αλλά δεν ξημεροβραδιάζομαι κιόλας με benchmarks. Βασικά το VGA silencer θα με ενδιέφερε μόνο αν μπορώ να κάνω κάτι για μείωση των στροφών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 17, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Malkav Ευχαριστώ, κάνω logout και τη μπουμπουνάω.:clap: :banging: :happy2: Προσεχε το αλλο δεν ειναι floppy connector αλλα αν δεν κανω λαθος δινει σημα vivo αν εχεις το καταλληλο καλωδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Φεβρουάριος 17, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Η x800se πιανεται?Χτυπησα μια πριν κανα μηνα και την παω για χαλαρα 535/515.Πού να αναβαθμισω το bois με αυτο της xt.Ετσι και πιασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.