Jump to content

x800xt owners!!

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Εμπνευστηκα απο το αντιστοιχο thread για τις 6600.

Δεν αντεχα αλλο να βλεπω σκορς και συζητησεις χωρις να μπορω να συμμετασχω επειδη απλα δεν εχω τετοια καρτα!

Οποιος θελει λοιπον παραθετει εδω οτιδηποτε σχετικο.

Προβληματα, "νουμερα" που κατεκτησε, bios που εβαλε, ψυξη που τοποθετησε κτλ.

Αναμενω πολλες απαντησεις και ελπιζω να πεσει κανενα score!

Εξαλλου ο συναγωνισμος καλο κανει :devil: :)

Εγώ μπορεί να μην έχω μια Χ800ΧΤ αλλά έχω μια Χ800 προ και είμαι πολύ περήφανος για αυτήν!!!αφού με μια ελαφρός καλύτερη ψύξη(ArcticCooling=αεράκι)την έχω υπερχρονίσει σταθερά παρηνα525 από 475 και μνήμες 564 από 450(μαζί,όχι το καθένα ξεχωριστά) και για να βγάλω το σκορ των 11κ έπρεπε να την πάω πάνω από τα όρια και ασταθής(πυρήνας 557 και μνήμες 557 με θερμοκρασίες αρκετά καλές oχι πάνω από 55C):worship: :worship: :worship: :flex: :flex:

πλακα-πλακα εχω να τρεξω 3dmark πανω απο 3 μηνες ........λες?????:hmm: :hmm: ρε παιδια εχω μια απορια , πως μπορω να κανω μονιμο o/c ετσι ωστε οι χρονισμοι να γινουν στανταρτ?

Eγω παντως το μεγαλυτερο που εχω δει στο 3d mark 03 ειναι 10800 με 530/570 max stable και τελευταιους drivers παντου. Δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι, παντως εχω δει αρκετα μεγαλυτερα σκορ με χαμηλοτερες απο τη δικη μου ρυθμισεις.Μηπως θελει τιποτα ρυθμισεις η καρτα απο το bios (agp aperture :128 & Vagp : 1.6V), ή φταιει η ιδια απο κατασκευη της?

• 1 month later...

OFF TOPIC αλλά δεν ανοίγω νέο θέμα..

X800XT PE συστήμα ψύξης πιο προτείνετε;

VGA silencer το οποίο δεν έχει low-high διακόπτη και στις 2000rpm μαλλον είναι θορυβώδες σε σχέση με το silencer για την 9800pro που είχε.

Το σύστημα της ZALMAN;;;

Aυτό;

GLACIAL

Αλήθεια υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα;

Aυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχω καθόλου θόρυβο και όχι να κερδίσω σε O/c

Αρχική απάντηση από Snips

Aυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχω καθόλου θόρυβο και όχι να κερδίσω σε O/c

Aυτα τα 2 πανε μαζι ομως.....!:)......παρε το πρωτο που λες....και οταν παιζεις θα την εχεις στις 2000rpm κ οταν βαρας benches τερματιζε την

2000 Rpm = ΘΟΡΥΒΟΣ...για μένα τουλάχιστον....γιατί δεν παίζω όλη την μέρα αλλά δεν ξημεροβραδιάζομαι κιόλας με benchmarks.

Βασικά το VGA silencer θα με ενδιέφερε μόνο αν μπορώ να κάνω κάτι για μείωση των στροφών...

Αρχική απάντηση από Malkav

Ευχαριστώ, κάνω logout και τη μπουμπουνάω.:clap: :banging: :happy2: :jump:

Προσεχε το αλλο δεν ειναι floppy connector αλλα αν δεν κανω λαθος δινει σημα vivo αν εχεις το καταλληλο καλωδιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.