Jump to content

αξίζει αλλαγή από north σε α64

lefteriz

Recommended Posts

Λοιπόν έχω το σύστημα της υπογραφής.. και ξίνομαι για Mobo/cpu Α64...

θέλω να ρωτήσω κατά πόσο αξίζει να κάνω την αλλαγή (που αν θα γινει θα γινει σε κανα μήνα από τώρα)

και ενόψι των XP 64... :D

Για κόστος μιλάω γύρω στα 350 κατοστάρικα mobo + cpu 939. μνήμες θα κρατήσω τις υπάρχουσες.

ακούω γνώμες...

με τα διπύρινα κλπ δεν έχω ιδέα τι παιζει, πότε έρχοντε κλπ....

Διαφωτείστε με!!! :100:

Αμα δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις τα λεφτα σου...παρε. Αλλιως κατσε εκει που εισαι. Παρεπιπτοντως καλυτερα να περιμενεις να πας σε pci-e μια και καλη. Κανε τα κουμαντα σου ωστε να κανεις μια αναβαθμιση και οχι μια τωρα και αλλη μια οταν θα θες νεα καρτα γραφικων...

Μπορείς να ΄΄χτυπήσεις΄΄ ένα 3200+ 939 καινούριο step .

για mobo προτείνω msi k8n neo2 platinum , λόγω πλουσιου εξοπλσμού , overclock + οτί σαν χρηστης του έχω μείνει απολυτα ευχαριστημένος, ,.

Στα win βλέπω μια απόλυτη ελαφρότητα όπως δεν έιχα ξαναδέι σε κανένα σύστημα , . Και δεν μιλάω για ελαφρότητα λόγω fresh install , αλλα πολύ γρηγορη απόκριση σε συγκεκριμένες εργασίες [ control panel , ανανέωση , εναλλαγή παραθυρων , διάφορα switch κλτ.] τα οποία δεν είναι θεμά ιδέας , αλλα τα πρώτα που πιάνει το ''μάτι'' όταν χρησιμοποιείς πι σι .

Ότι και να πάρεις σε 939 πιστεύω καλά είναι . , εμένα που είναι ο βενιαμίν της οικογένειας ,,, πάει απο τα 3.000+ [1.8ghz] @ στα 2.7 με default ρευμα ... ενω ως τα 2.5~ παέι undervolt me 1.3,,, . Mε αποκορύφωση τα 2.85ghz~ 1.6vcore τα οποία θα αφηνα και 24/7 αλλά με περιορίζουν οι μνήμες.

Ψιλοδυνατό το σύστημά σου. Θα συμφωνήνω με τον SLN. Εάν "καίγεσαι" για αναβάθμιση της τάξεως των μερικών fps (άσε τα bench να λέν ότι θέλουν) και είσαι διατεθιμένος να σκοτώσεις τα παλιά σου κομμάτια (εκτώς και αν πάνε σε 2ο σκλαβο-pc) τότε προχώρα. Αλλιώς μια χαρά είσαι εκεί και τα χρήματα της "αναβάθμισης" μπορούν να γίνουν και άλλα πράγματα.

Συμφωνώ. Έχεις καλό σύστημα. Δεν είναι ανάγκη να αναβαθμίσεις από τώρα.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναβαθμίσεις όταν πλέον δεν θα σε καλύπτει η 9800. Μέχρι τότε καλά είσαι.

και εγώ συμφωνώ να παραμείνεις όπως είσαι. το σλυτστημα σου παραμένει από τα καλύτερα, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ταχύτητας πουθενά....

περίμενε και θα κάνεις πιο ουσιαστική αναβάθμιση, όπως λένε τα παιδιά.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.