BikersOnly Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 Μέχρι στιγμής ριπάρω τις original ταινίες μου μέσω του Dvd Shrink 3.2..Μέχρι εκεί όλα καλά...Μάλιστα για πιο καλή ποιότητα το βάζω να κάνει deep analusis και sharp και φυσικά στο Reauthor για να χωρέσει τις περισσότερες φορές χωρίς σχεδόν συμπίεση...Ο χρόνος ανάλυσης είναι 50 λεπτά περίπουΟ χρόνος encoding είναι 1 ώρακαι ο χρόνος αντιγραφής στο Dvd recorder μου είναι 9 λεπτάΣύνολο περίπου δλδ 2 ώρες για όλα...πολύ μεν αλλά τουλάχιστον θα έχω καλύτερη ποιότητα φαντάζομαι...Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα...Το Dvd Recorder μου είναι το NEC 3500 με το "μαμά" firmware 2.16Το Dvd Rom μου είναι ένα Pioneer -116 Και τώρα το ερώτημα μου...Είχα δώσει σε ένα φίλο μου, παλιότερα, που δεν είχα Dvd Recorder να μου κάνει κόπιες για λογαριασμό μου...Τώρα που του ζήτησα να μου τις δώσει, ώστε να τις έχω κι εγώ, διαπίστωσα ότι το Dvd Rom μου ΔΕΝ τις παίζει, για την ακρίβεια δεν αναγνωρίζει καθόλου το Dvd δισκάκι, ή γράφει ότι δεν υποστηρίζεται αυτός ο τύπος αρχείων...Με το NEC δεν έχω κανένα πρόβλημα αφού το βλέπει κανονικά...Το ερώτημα μου είναι ΠΩΣ θα το αντιγράψω??? Προσπάθησα με το Nero και του έβαλα source το NEC και target πάλι το NEC μιας και το Pioneer δεν το βλέπει καν...ενώ ξεκίνησε κανονικά ,στην πορεία μου έβγαλε μήνυμα (την ώρα που ακόμα διάβαζε) ότι δεν μπορεί να διαβάσει..Άλλη μια φορά που μου είχε τύχει, δοκίμασα να το "τραβήξω" μέσω του Dvd Shrink πράγμα που έγινε...αφού το κατέβασα στον σκληρό, μετά μου το έγραψε κανονικά ΑΛΛΑ όταν δοκίμασα να το δω, μετά από κάνα μισάωρο κόλλαγε και τελικά δεν μπορούσα αν δω ταινία...Αυτός ο φίλος μου ΔΕΝ τα έχει γράψει σαν Dvd Rom...Μπορώ να κάνω κάτι ή θα πρέπει να ξαναριπάρω από την Original ταινία μου?? Το λέω απλά για να γλυτώσω χρόνο, μιας και είναι αρκετές οι ταινίες που είχα δώσει στον φίλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gto234 Φεβρουάριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Σαν να έχει πρόβλημα το δισκάκι μου ακούγεται.Δοκίμασε να ριπάρεις από το nec στο image recorder του Nero και αν στο κατεβάσει στον σκληρό λογικά θα αντιγράφεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BikersOnly Φεβρουάριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Σαν να έχει πρόβλημα το δισκάκι μου ακούγεται.Δοκίμασε να ριπάρεις από το nec στο image recorder του Nero και αν στο κατεβάσει στον σκληρό λογικά θα αντιγράφεται... το δισκάκι μια χαρά είναι (λογικά) και θα σου πω γιατί... Το ΣΚ το είδαμε ΜΙΑ ΧΑΡΑ σε Ηome Dvd ενός φίλου, και εκτός αυτού στο δικό του εξακολουθεί και παίζει μια χαρά... :030: οπότε μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα... Και την όλη ιστορία την κάνω για να αποφύγω να rippaρω από την αρχή όλες τις ταινίες...δεν μπορεί κάποιος τρόπος θα υπάρχει να τα κάνω απλά copy μέσω του Nero...για αυτό ρωτάω... Και αποφεύγω να τα αντιγράψω μέσω του Dvd Shrink γιατί το έχω ξανακάνει με αποτέλεσμα να κολλάει η δική μου αντιγραφή...εκτός του ότι θα πρέπει να αφιερώσω πάλι 2 ώρες σε κάθε ταινία...ενώ με copy ¨οπως και να έχει θα είναι πολύ λιγότερη ώρα... thanks Πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Φεβρουάριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ποιο DVD Rom drive εχεις? Ισως να μην αναγνωριζει καποιο εκ των +/-R Τι λαθος σου βγαζει κατα την αναγνωση του με το Νερο / αντιγραφη του στο σκληρο? Οπως ειπαν και πιο πανω το πιο πιθανο ειναι να εχει καποιο προβλημα το DVD, δεν ειναι απαραιτητο να το βγαζει κατα την αναπαραγωγη του - ισως το παρουσιασει αργοτερα. Αν τελικα το προβλημα εστιαζεται στο μεσο, οι καλυτερες πιθανοτητες που εχεις ειναι να επιχειρησεις την αναγνωση του με αλλα drives μηπως και το error correction των αντιστοιχων μπορεσει να αντεπαρελθει του προβληματος. Φυσικα το να κανεις αναβαθμιση στα firmwares και των 2 οδηγων σου ειναι απαραιτητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ο χρόνος ανάλυσης είναι 50 λεπτά περίπουΟ χρόνος encoding είναι 1 ώρακαι ο χρόνος αντιγραφής στο Dvd recorder μου είναι 9 λεπτάοταν βαζω να κανω "backup" σε καμμια ταινια ,η αναλυση ειναι καπου στο 1 λεπτο...και το encording ειναι 35...Γιατι αργει εσενα τοσο στην αναλυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Φεβρουάριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Γιατι προφανως δεν κατεχετε συστημα ομοιας υπολογιστικης ισχυος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BikersOnly Φεβρουάριος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Γιατι προφανως δεν κατεχετε συστημα ομοιας υπολογιστικης ισχυος τσου! Έχασες! χα! Σίγουρα δεν έχουμε σύστημα όμοιας υπολογιστικής ισχύος,εγώ έχω παλιό μηχάνημα...συγκεκριμένα έναν Amd 1.2, με 1 Gb μνήμη Sdram, 120 Gb σκληρό 7200 στροφές, και μητρική asus δεν θυμάμαι το μοντέλο... Και λέω έχασες γιατί αν το κάνω backup ΧΩΡΙΣ deep analusis και sharp την ανάλυση μου την κάνει σε 1.5-2 λεπτά και το encoding σε 35-40 λεπτά περίπου... Σιγά την διαφορά δηλαδή.. Απλώς εγώ κάνω reauthor με deep analysis και τα σχετικά για ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, αλλά από χρόνο....χεχε Και προτιμώ την ποιότητα από την ταχύτητα. Τώρα αν οι χρόνοι που έγραψε ο φίλος είναι σε αυτά που κάνω εγώ σε 2 ώρες τότε έχασα εγώ λέει :012: :043: αλλά δεν νομίζω τόση διαφορά... Φίλε Hemispasm το dvd rom μου είναι το Pioneer -116 Το πρόβλημα το βγάζει όταν πάω μέσω του NEC 3500, και του Nero να κάνω αντιγραφή Dvd σε Dvd...δλδ να διαβάσει από το NEC και να το ξαναγράψει στο NEC...Και ενώ ξεκινάει να διαβάζει κάπου στο 30% κολλάει και βγάζει ότι δεν μπορεί να διαβάσει το Dvd...και όπως ανέφερα το Pioneer δεν το βλέπει καν...για αυτό το προσπαθώ μόνο μέσω του NEC... Καμιά άλλη ιδέα? Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις! :109: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Φεβρουάριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Μάλλον γιατί αυτός κάνει deep analysis ενώ εσύ όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Φεβρουάριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 γιατι δεν τα κάνεις image με κανα alcohol στον σκληρό και μετά απο εκει στο nec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BikersOnly Φεβρουάριος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 γιατι δεν τα κάνεις image με κανα alcohol στον σκληρό και μετά απο εκει στο nec... μάλλον γιατί είμαι.....ψιλοάσχετος...? :026: με το dvd shrink δεν μπορώ να το κάνω image??? ή με το Nero? Και αν δεν σου κάνει κόπο όταν λέμε Image εννούμε ότι αντί να το γράψει σε δισκάκι το γράφει σε ένα αρχείο στον σκληρό?Πως το κάνω?Και αφού το κάνω μετά πως το γράφω σε δισκάκι? υπενθυμίζω ότι η ταινία είναι ήδη κόπια δεν χρειάζεται "σπάσιμο"... Thanks mate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Φεβρουάριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 λοιπον me το nero :αντιγραφή DVD, και επελεξε στο destination drive το image recorder, επελεξε μια τοποθεσια στον σκληρό και αποθηκευσε το..σε δευτερο χρονο επελεξε το εικονικό αρχειο και burn with nero και εισε ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Φεβρουάριος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Το λαθος αναγνωσης θα παραμενει / ξαναπαρουσιαστει ανεξαρτητου του αν θα το περασεις σε image η οχι - μπορεις να δοκιμασεις για να βεβαιωθεις.Οπως σου ειπα καλυτερες πιθανοτητες θα εχεις αν μπορεσεις να χρησιμοπιησεις καποιον αλλον οδηγο για την αναγνωση. Μπορεις να δοκιμασεις και με το DVD Decrypter με ενεργοποιημενο το ignore read errors. Προβλημα στην αναγνωση σου παρουσιαζει σε ολα τα dvd που σου εγραψε ο φιλος σου?Δοκιμασες την αναβαθμιση σε fw για τα drives σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BikersOnly Φεβρουάριος 2, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Το λαθος αναγνωσης θα παραμενει / ξαναπαρουσιαστει ανεξαρτητου του αν θα το περασεις σε image η οχι - μπορεις να δοκιμασεις για να βεβαιωθεις. Αυτό φοβάμαι κι εγώ...τουλάχιστον προηγούμενη φορά που το αντέγραψα μέσω του dvd shrink ενώ μου την αναγνώριζε κανονικά το dvd rom μου, κι ενώ έπαιζε στην αρχή μετά από κάνα μισάωρο σκάλωνε... Προβλημα στην αναγνωση σου παρουσιαζει σε ολα τα dvd που σου εγραψε ο φιλος σου?Δοκιμασες την αναβαθμιση σε fw για τα drives σου? Στα περισσότερα μου το παρουσιάζει δυστυχώς... Αναβάθμιση δεν έχω δοκιμάσει...και μάλλον δεν θα δοκιμάσω γιατί βασικά δεν έχω καταλάβει την διαδικασία... :012: κάτι για δισκέτα είχα διαβάσει και άλλα τέτοια....άσε που έχω ακούσει ότι αν κάτι δεν πάει καλά bye bye drive μετά... 1000 ευχαριστώ βρε παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Φεβρουάριος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Δεν ειναι τοσο επιφοβη η διαδικασια πια, υπαρχουν πλεον windows installers Link to comment Share on other sites More sharing options...
volanis1980 Φεβρουάριος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Μπορεις να δοκιμασεις και με το DVD Decrypter με ενεργοποιημενο το ignore read errors. :023: :023: :023: Βάλτο στο Nec και χρησιμοποίησε το τελευταίο Decrypter. Αν είναι λίγα τα σφάλματα δε θα έχεις πρόβλημα. Αν αποτύχει και το Decrypter δύσκολα θα βγάλεις άκρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prasinos Φεβρουάριος 15, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 για εμενα τα καλυτερα προγραμματα για DVD ειναι το DVD Decrypter και το DVD2one και burn με το nero ασφαλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.