Jump to content

Φθήνότερη 6800GT στην Ελλάδα

Γιάννης_84

Recommended Posts

ΟΚ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Ο λόγος που ρώτησα δεν είναι επειδή σκέφτομαι να πάρω μια για μένα (που λεφτά) αλλά κάτι άλλο που σκέφτομαι.

Πολλά χρηματα βρε παιδιά , ανεξαρτητα αν κάποιος τα έχει η όχι 500 εως 700 ευρω[pe-ultra-gt] μου φαίνοντε πολλά , Και τι είναι ? εδώ βλέπεις mobo που έχει του κόσμου τα κυκλώματα επάνω πάρα πολλά συνοδευτικα soft & hardware και 1002 άλλα πράγματα και κοστίζει 200ευρώ~

Πιστεύω οι εταιρίες vga έχουν πιάσει το νόημα και του δίνουν και καταλαβαίνει ..... Όλα τα περιφεριακά των πι σι είναι στασιμα σε τιμες , ή πέφτουν ,,,και οι vga το πανηγύρι τους...

Ακουστε και το καλό τώρα , αυτή την στιγμή διαβάζω σε γνωστό περιοδικό πώς επόμενο dx και ένας καλός cpu θα σχεδιάζουν γρηγορότερα πολύγωνα ...

Θα ήθελα να δώ την ΑΤΙ και ΝV τι θα κάνουν άν γίνει τπτ τέτοιο και έχει επιτυχία υλοποίησης . Θα δούμε καμια pe και ultra στην πραγματική τους τιμή .

Atari, κι οι επεξεργαστές μόλις εμφανίζονται στην αγορά έχουν (τουλάχιστον παλιότερα) υψηλότατες τιμές. Αφ' ενός μετράει το ότι είναι νέο προϊόν (δηλαδή δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, ενώ πχ αντίστοιχη μητρική βρίσκεις) και αφ' ετέρου πρέπει να πληρωθεί και η *τεράστια* έρευνα. Μια μητρική είναι ψιλο-στάνταρ. Μια GPU όμως? Τέλος όμως, άλλο κόστος κατασκευής έχουν κοινά τσιπάκια και άλλο GPU ή CPU, όπου πάρα, μα πάρα πολλά κομμάτια πετιούνται ανεβάζοντας το κόστος και την τιμή.

Ναι εν μέρει έχεις δίκιο με τους επεξεργαστες , δεν έχουν το ΄΄χάλι΄΄ των vga όμως με 200 ευρώ σήμερα παίρνεις INTEL η AMD που πάει καλά [και με overclock πετάει] , και είναι και ο πυρήνας του ΠΙ ΣΙ ο cpu έτσι ? με 200 ευρώ τι παίρνεις σε VGA ειδικα απο πλευράς ΑΤΙ όλες οι λύσεις είναι πσιλο απαράδεκτες π.χ χ600 ,,, η 6600gt απο την άλλη καλή , Υπάρχει και η τελευταία λύση την οποία θα ακολουθούσα αν αυρίο έπαιρνα vga η οποία είναι ' . Ψάξιμο , μία 6800le ξεκλείδωμα & oc ..

Πολύ καλή τιμή . Έτρεξες κανα 3d mark 2001 ? 2003 η 2005 αν ναι μπορείς να μας πέις αποτελέσματα , και τι σύνθεση πι σι έχεις .?

H φθηνότερη (την οποία πήρα κι εγώ σήμερα) είναι η V9999GT της Asus. Την πήρα 320€ από γνωστό, και από όσο ξέρω παίζει γύρω στα 350€ κανονικά...

Αυτή δεν είναι με 128ΜΒ; Νομίζω ότι 256άρα δε βρίσκεις με λιγότερα από 420 στην Ελλάδα. Έτσι δεν είναι;

Καταρχάς η κάρτα είναι η GT και όχι η απλή. Η μνήμη είναι στα 128 ΜΒ αλλά λίγο με πειράζει :Ρ

Όσο για 3D Mark και τα λοιπά...μάλλον από αύριο θα ασχοληθώ με αυτά.

Καταρχάς η κάρτα είναι η GT και όχι η απλή. Η μνήμη είναι στα 128 ΜΒ αλλά λίγο με πειράζει :Ρ

Όσο για 3D Mark και τα λοιπά...μάλλον από αύριο θα ασχοληθώ με αυτά.

Aν τα ρολόγια σου είναι 350/1000 και 16Pipes τότε ναι, έχεις την GT.

Είδα στο site την V9999GT και είναι όντως GT με ρολόγια 350/1000 αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν έχει DDR3.

Κατέβασε το riva tuner και θα δεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι για την κάρτα σου.

Μπορείς να τα δεις με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι το να δεις το details του 3dmark03. Τώρα για να δεις pipelines και vs μπορείς από rivauner και δεν ξέρω και από που αλλού

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.