PaPa-ZorD Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 Λοιπόν guys έχω εναν P4 στα 3,2 Prescott με stepping 4 και revission D0 με στοκ ψήξη (5Fans λόγο του case) και τόν έχω στα 3,8 θα σας δώσω και pics .Θα ήθελα να μου πείτε τι χρείαζομαι για πιο extreme καταστάσεις (π.χ μνήμη ,τροφοδοτικό, κ.ο.κ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Φεβρουάριος 1, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 :026: :026: :026: :026: :026:DSC00037.rarDSC00038.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Φεβρουάριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Θέλω να μάθω γιατι δν μπορεί να ανέβει παραπάνω ,ποιός μπορεί να είναι ο λόγος που δν ανεβαίνει αλλο. Και η πλάκα είναι οτι δν έχει και ιδιαίτερα υψηλες θερμοκρασίες .Σε περίπτωση που θέλετε κάπια άλλη πληροφορία απλώς postarete Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Ορια μνημων εχεις βρει? Αν ναι και οι μνημες πανε εκει με το αναλογο ρευμε δοκιμασες να δωσεις ρευμα στον cpu? Τους οδηγους που εχει το forum περι o/c του εχεις διαβασει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Φεβρουάριος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Κατι έχω διαβάσει φίλε μου ,(αλλα επειδη είμαι αρχάριος μπορεις να μου εξηγήσεις τι παίζει με τις μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Απλα μπορει να μην μπορουν να ανεβουν αλλο σε MHz στο ρευμα που τις εχεις τωρα... δηλαδη ισως χρειαζονται παραπανω! Και διαβασε τους οδηγους στο site! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Φεβρουάριος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Δν μπορώ να βρώ τους κατάλληλους οδήγους για να διαβάσω ρε bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Φεβρουάριος 2, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 A και μια ακόμη ερώτηση η twinmos οι μνήμες είναι καλές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Φεβρουάριος 2, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Προτεινε μου αν μπορεις κανενα prog για τις μνήμες (δώσε μου και links αν είναι δυνατόν) Thx προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Για ξεκινα απο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Φεβρουάριος 3, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Thx bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.