Jump to content

τι γίνεται με τα tsunami

andrip

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφού επιτέλους αποφάσισα να αγοράσω ένα κουτάκι κι εγώ, μετα απο γνώμες που είδα στο forum αποφάσισα να πάρω το ασημένιο tsunami με το παραθύρι! Το κακό είναι βέβαια οτι δεν το βρίσκω πουθενά, σε κανένα eshop απο ελλαδα δεν το έχω βρεί (σπουδάζω μεσολόγγι οπότε αθήνα σε στουρνάρη δεν ξέρω τι γίνεται) ή και σε 1-2 που το βρήκα το έχουν στα 150 χωρίς μεταφορικά. Το βρήκα σε 3-4 του εξωτερικού αλλα και πάλι δεν το έχουν stock. Το χει πάρει πουθενά το μάτι σας; Αν ναι για πείτε γιατί τα ευρώπουλα αν μείνουν ανενεργά θα αρχίζουν να μειώνονται... :o

multirama 145 χωρις μεταφορικα

http://www.multirama.gr/Multirama/p...ses&cp_id=48413

1ον ψιλοακριβό και 2ον δεν υπάρχει αν δεις λέει κατόπιν παραγγελίας

με βλέπω να ψάχνω για τίποτε άλλο απλα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην είναι φρου φρου (χρώματα και κακό), να έχει παραθύριον πλαϊνόν και η ποιότητα να είναι καλή (γιατί εχω δει απο κοντά κάτει πλαστικούρες άλλο πράμα!!!)

Πάντως το Thermarock έχει απίστευτη ποιότητα και πολύ καλό μέταλο και όχι πλαστικούρα. Πρίν το αγοράσω ήθελα να το δω από κοντά και έπαθα πλάκα.

• 3 weeks later...

τελικά δεν το βρισκα πουθενά και το παρήγγειλα απο jes-computer σε 4-5 μέρες μου ρθε κι είναι κουκλί

τελικά δεν το βρισκα πουθενά και το παρήγγειλα απο jes-computer σε 4-5 μέρες μου ρθε κι είναι κουκλί

το jes-computer ειναι ξενο καταστημα?? λινκ?

• 3 weeks later...

http://www.jes-computer.com/

σορρυ που το ξεθάβω το θέμα αλλα τώρα το είδα, δεν ξέρω γιατι δε μου ρθε mail για το μήνυμα :( μπήκα γιατι είχα καιρό να μπώ και τό δα

ΥΓ: Το κουτί μου ρθε σε 4 μέρες, μια χαρουλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.