Xorxhs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Ξερετε πως μπορω απο το bios(προφανως)μπορω να κανω enable το performance mode?Στο cpuz φαινεται οτι ειναι disable
ThorLite Ιανουάριος 31, 2005 #2 Ιανουάριος 31, 2005 Στο Advanced μετα Configure System Frequency/Voltage αν εχεις το ΑΙ Οverclock Tuner στο Αυto βαλτο στο Manual εχει κατω κατω επιλογη Perfomance Mode στο Stantard ή αν αντεχουν οι μνημες στο Turbo........
Xorxhs Φεβρουάριος 1, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 1, 2005 Eνώ το εκανα enable ετσι οπως μου ειπες παλι το cpuz μου το βγαζει disabled.wtf?και πως θα καταλαβω αν οι μνημες αντεχουν και δεν μου παρουσιαστει προβλημα αργοτερα που ενδεχομενως να οφειλεται σε αυτην την επιλογη?Τελικά αξιζει αυτο το turbo mode?
Xorxhs Φεβρουάριος 1, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 1, 2005 dc-ddr?Aυτες εχωhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554902
giorgos th.1442169073 Φεβρουάριος 1, 2005 #6 Φεβρουάριος 1, 2005 αυτο το performance mode που βγαζει το cpu-z δεν εχει σχεση με αυτο που λες.ειτε το`χεις standard,auto ,turbo.στην καρτελα για το chipset η επιλογη ειναι performance acceleration.εκει πηγαινε.αν οι μνημες σου την υποστηριζουν τοτε και το cpu-z μαλλον θα σου δειχνει enabled.
ThorLite Φεβρουάριος 1, 2005 #7 Φεβρουάριος 1, 2005 Η δικια μου P4C800 απο εκει το ανοιγοκλεινει παντως στο Auto ειναι disabled και στο Stantard/Turbo ειναι enabled αυτη η επιλογη στις μνημες δεν μου το κανει αυτο το πραγμα που συνηθως το εχω στο Auto..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.