Jump to content

Athlon XP2600 barton

KaMDeN

Recommended Posts

Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα τα εξής

FSB 200 με πολλαπλασιαστή 11,5 και Cpu voltage 1,85 δηλαδή έφτασα μέχρι τα 2310 (όπως μου εμφάνιζε)

Το μηχάνημα είναι απόλυτα σταθερό και δεν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από 48C

:109:

Οποιαδήποτε απόπειρα να ανεβάσω το fsb πάνω από τα 200 δεν δούλεψε ακόμα και αν κατέβαζα τον πολ. στα 11. :089:

Τώρα το έχω αφήσει με 190 , 11.5 και 1.675 γιατί δεν ξέρω αν είναι ασφαλές με ρεύμα στα 1,85

Και ρωτάω

γίνεται να πάει παραπάνω; (χωρίς πολλά έξοδα), και αν όχι να το αφήσω όπως το έχω τώρα με 1.675 ή δεν έχει πρόβλημα και στα 1.85V; :017:

ΥΓ.1 Επίσης με FSB στα 200 και ρεύμα 1.85 ο πολλαπλασιαστής ανέβαινε μέχρι και 13 αλλά η ταχύτητα του επεξεργαστή δεν ανέβαινε (το σύστημα εκκινούσε κανονικά)

ΥΓ.2 τις μνήμες δεν τις πείραξα καθόλου

οι Athlon αντεχουν το ρευμα φτανει να ψυχονται καλα και να μην το παρακανουμε με τα βολτ,νομιζω μεχρι 1,75 και αερα δεν θα εχεις προβλημα αλλα οχι με στοκ ψυκτρα γιατι θα ερθει και το καλοκαιρι αργοτερα και οι 48 μαξ που λες θα γινουν +10.ψαξε στα sticky ποστ του MrSeanKon για τα ρευματα σε επεξεργαστες (περισσοτερο σε Athlon).

μακαρι να ηταν και ο δικος μου barton,κοιτα στη υπογραφη :110: με 1,65 ειμαι 2300,με 1,70 παω 2400 και 2500 με 1,80 αλλα τον εχω αφησει sto 1,65 μιας και εχω πολυ καλες θερμοκρασιες εκει και δεν με πρηζει το fan.μαξ με την πατατα o/c μητρικη μου τα 220 fsb αλλα ζηταει ρευμα γι αυτα η cpu.

Όντως και γώ τον δικό μου τον συγχωρεμένο ,,τον 2.400+ τον είχα στα 2.25 1.78 αλλά με Volcano12extreme και που και που του έδινα 2.35 1.9 , αέρα πάντα . Γενικά με την αερόψυξη + τους athlon xp νικητές βγαίνουν οι xp γιατί στο τέλος αγανακτείς και λες καλύτερα ησυχία και 200mhz κάτω παρά 200mhz+ και να βουίζει όλο το δωμάτιο .

Tσεκαρε αν ειναι ΟΚ οι μνημες σου εχουμε τοσα thread αναλυτικα και τα λεμε και δε λεει να επαναλαμβανονται ειπωμενα θεματα.

Βαζεις διαιρετη και χαλαρα timings και δινεις FSB...

Παντως δε σου προτεινω παραπανω απο 1.85 βολτ τωρα αν δεν ειναι πολυμετρημενα χαιερετισματα στις μαιμουδες γιατι οι μητρικες γενικως @@ριζονται. :050:

Κατι ξερει ο MrSeanCon για να το λεει...

Εγω παντως τον συγχωρεμενο Bartonako τον ειχα 11,5χ200 = 2300 στα 1,85!

Παρακατω δεν ειμουν stable. Βεβαια τον εκαψα και ακομα περιμενω αντικατασταση..

Εγώ τον 2700 ΧΡ τον έχω 2230 με 11χ 202,7 και 168 FSB χωρίς αλλαγή στο ρεύμα.

εδωσες ρευμα εκει? στο 11*200

και κατι ασχετο,αν ειναι λευκο περιπου το χρωμα του πυρηνα(ο δικος μου) τι παιζει?οσοι αλλοι εχω δει ηταν προς το μωβ?

Eγω παιδιά αν ήξερα πως θα είχαν έρθει έτσι τα πραγματα και θα έκαιγα τον a-xp έτσι για το τπτ [βραχυκύκλωσε η μητρική και τα mofset γίναν βεγγαλικά]

θα του είχα φερθεί πολύ σκληρά και θα ξέραμε τώρα ποσο :071: αντέχει ο cpu μου.

ορίστε μερικές φωτό που είχα ανεβάσει τοτε στο vr-zone , εν έτη pctech. Στα a-xp 2.400+ @ 2.42~ με 2.0v ρευμα [1.9 λέει το mbm] και μνημες κλασικά ότι ναναι .

http://www.vr-zone.com/ocdb/data.php?id=190&intel_or_amd=amd

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.