Bigfoot Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Πριν καμια βδομάδα επειδή κάηκε η P4p800-lan αγόρασα μια P4P800-E deluxe!!!Πήγα και γω σαν άνθρωπος χτες να του κάνω ένα απλό overclocking έτσι για το καλο και να φτάσω τον 3.0 στα 3.3!!!Όλα καλά πήγε εκεί αλλα μετά από 5 λεπτά κόλλησε!!!Όταν μου κόλλησε παρατηρούσα ότι η τάση έπαιζε από 1.440 στα 1.360!!Ακόμα δεν μου παίζει και οι υπέρυθρες για την κάρτα tv που είναι στην COM1!!!Λέτε να είμαι τόσο άτυχος και έχω χαλασμένη mobo και να πας για RMA??ΑΑ πάντα με αέρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigfoot Ιανουάριος 31, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Τελικά τώρα τον έφτασα 3.45 και δεν έχει κολλήσει!!!Είναι καμια ώρα έτσι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Aν αρχιζει τα κολληματα δοκιμασε να ανεβασεις λιγο το vcore απο bios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.