fantacid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 O τιτλος τα λεει ολα!!ηθελα να δω ποσα Gb ηταν ενας φακελος κ πανω στη βιασυνη μου πατησα shift+del πριν σηκωσω τα δαχτυλα μου ειχα καταλαβει τι π@π@ρι@ εκανα,αλλα ηταν πλεον αργα!υπαρχει τροπος να επεναποκτησω τον φακελο που εφυγε τοσο αδικα???help!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Ιανουάριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Υπάρχουν πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά..Δυστυχώς δεν θυμάμαι κάποιο τώρα…κάποιος θα βρεθεί όμως που θα ξέρει..Όσο όμως θα περιμένεις.. μην γράψεις τίποτα άλλο στον δίσκο ώστε να μην γραφτεί πάνω από αυτά που σβήστηκαν για να μπορέσεις να τα επαναφέρεις πλήρως… Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Κατεβασε το file scavenger και πιστευω οτι θα τα καταφερεις !!! Μονο να μην εγραψε τπτ ο σκληρος στο "χωρο" που ηταν ο φακελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιανουάριος 30, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 παιζει να κατεβασω κανα recovery prog κ να γραψει πανω απο αυτα που θελω να επαναφερω???LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Ιανουάριος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αν αυτό που έσβησες ήταν πχ στα έγγραφα μου.. αποθήκευσε το πρόγραμμα που θα κατεβάσεις στον C:\Έτσι νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα..Αν φυσικά είχες άλλο δίσκο θα ήταν η κορυφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Για όνομα μην αποθηκεύσεις στο ίδιο παρτίσιον.Ούτε αν αλλάξεις directory τη γλιτώνεις.Μην κάνεις τίποτα από αυτόν τον σκληρό αν θες να είσαι σίγουρος γιατί ακόμη και το pagefile μπορεί να πάει να κάτσει πάνω στα αρχεία σου αν μεγαλώσει λιγάκι από κάποια ανάγκη του συστήματός σου για εικονική μνήμη. Και τα τεμπ και κασέ του browser που χρησιμοποιείς μπορεί να πάνε να κάτσουνε.Κατέβασε το πρόγραμμα αλλού -σχεδόν όλα κάνουν καλή δουλειά και αν μπορείς μπούταρε από άλλο παρτίσιον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 File scavenger..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.