Jump to content

Περιεργο κολλημα

CmoS

Recommended Posts

Εδω και 2 μερες που εβαλα κανενα παιχνιδακι στο πισι ετσι να εχουμε κατι να κανουμε παρατηρισα οτι το συστημα παγωνει για 4 δευτερολετα και μετα επανερχεται.

Σκεφτικα οτι θα ηταν το παιχνιδι στην αρχη...(punisher)εβαλα ενα αλλο(playboy mansion)οπου και τα δυο δεν ειναι και απαιτιτικα παιχνιδια...και παλι κολλησε το πισι και σε εκεινο.

Συγκεκριμενα παγωνει η εικονα και ο ηχος για λιγο και μετα επανερχετε..

Αφου το εψαξα με ενα παλικαρι λιγο σκεφτικα μετα psu.Ομως δε το πολυπιστευα γιατι αν ηταν δε θα κολουσε εντελως η κανενα restart κατι τεσπα?και δε θα ειχα χαλια τασεις?εγω εχω +5-5.14 , +12-12.4 με πολυμετρο.(psu 360w chiftec)

Ε αφου δεν ειχα κατι αλλο να κανω εβγαλα καποια περιτα απο το συστημα.

Τα 3 burners 3 fan k 2 λαμπες και 1 δισκο που ειχε μεσα την virtual ram.

Ξεκιναω το συστημα παλι χωρις virtual ram και ολα τα αλλα και τρεχω games.

Κανενα προβλημα απολυτος...ολα μια χαρα :109:

Ξαναβαζω τα παντα παλι πανω...τα ιδια.. :012:

Βγαζω fans,λαμπες,burners αλλα αφινω τον σκληρο και ξεκιναω με page file.

Παλι κανενα προβλημα στα games.Δεν εχω και πολυ χρονο για να το ψαξω γι αυτο αν μπορειται να μου απαντησετε σε κατι απλο θα το εκτιμουσα..

Υπαρχει περιπτωση να φτεει το τροφοδοτικο γι αυτο ?

Δεν εχω δει ουτε μια μπλε οθονη τπτ...

μονο που κολαει για λιγο και μετα ξεκολαει...ειναι αυτο συμπτωμα απο psu ?:s :102: :102:

Αν τουλαχιστον δεν ειναι(μακαρι)να ξερω τι να ψαξω...δεν εχω χρονο και διαθεση να τα βγαζω...(ουτε να αλλαζω psu) :019: :068: :099:

Πριν καιρό είχα και γω ένα παρόμοιο πρόβλημα ...

"κατaρχην" λόγω των αρκετών δίσκων που έχω και εξαιτίας της vga που παίρνει extra ρεύμα είχα αναγκαστεί να δίνω ρεύμα από ένα molex να βγάζω αλλα δυο(δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε) έτσι ώστε όλες οι συσκευές να είναι συνδεδεμένες και να δουλεύουν όλες μαζί(4 Σατα,1IDE,2 fan 80mm,1 λάμπα neon,dvd-rom και dvd-rw).Έτσι βάζοντας το doom 3 κάποια μέρα (εκεί το πρωτόδα μιας και δεν παίζω και πολύ παιχνίδια) σε κάποιες φάσεις ενώ κινούσα το χαρακτήρα κόλλαγαν τα πάντα για λίγο και άκουγα από το σκληρό (όχι του λειτουργικού,τουλάχιστον έτσι πιστεύω) έναν θόρυβο σαν να ανοίγει και να κλείνει κάποιος δίσκος.......

Έτσι αργότερα είδα ότι από ένα molex έδινα σε ένα σκληρό στη GPU και κάπου αλλου δε τιμάμε έτσι άφησα μονο σκληρό και GPU,και δεν ξανάκουσα τίποτα.Σίγουρα δηλαδή η περίπτωση μου ήταν θέμα PSU οποτε ψαχτώ και συ εκεί....

Tελικα ολα οκ...ηταν τροφοδοτικο...μεσανυχτα αφου τσατιστικα το εβγαλα κ το πεταξα...το πρωι πηγα πηρα το ΟCZ 450 και απο τοτε ολα οκ.

Τελικα δε παιζει ρολο τι volt δινει @@ριες...αμα σου τελιωσουν τα watt...

;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.