ThorLite Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 Λοιπον εχω μεγαλα προβληματα με τον P4 της υπογραφης μου.Το συστημα μετα που του εβαλα νερο το πηγα απο τα 3700 στα 3823 λειτουργησε αψογα για κανενα μηνα 24/7 full load folding μετα αρχισε να κολαει σε τυχαιες φασεις μεχρι που πεθανε το Tagan το πρωινο του προηγουμενου Σαββατου το PC ειχε παγωσει και το Tagan οπως μετρησα εδινε στα 3.3V---->2.6.Απο το προηγουμενο Σαββατο δεν μπορω να το σταθεροποιησω οταν ειναι 1:1 (G.Skill ΤCCD) παροτι δεν βγαζουν σε κανενα memory test λαθος με 257ΜΗz(memtest,goldmem,memtest στα windows)τρεχει σταθερα μονο με τον 3:2 πλεον ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδη εχω δοκιμασει τα παντα BIOS,συνδιασμους τασεων,timings,καρτες γραφικων,εξω απο το κουτι,ποντικι,keyboard(LOL) αλλα διπλο Prime βγαζει πλεον μονο με τα 3:2 με τον 5:4 κανει fail λιγο ποιο αργα καμια ωριτσα ενω 1:1 κανενα λεπτακι και δεν ειναι μονο το Prime φυσικα.....Η μητρικη δεν εχει χαλασμενο πυκνωτη,ψυκτρες εχουν ολα μα ολα τα mosfet,στο chipset εχω βαλει ανεμιστηρα κρυο ειναι αλλα το @@#$%^&*(*&%$^#$%@%~ δεν θελει να παιξει πλεον σε 1:1 ενω φυσικα λειτουργουσε αψογα.......... Oι μνημες στο A64 παιζουν αψογα οποτε μονο η μητρικη μπορει να φταιει μηπως χαλασε οταν το Tagan της εδωσε αυτα τα 2.6V και την ακουσε το chipset?Ουαααααααααααα τα νευρα μου δεν πανε καλα ......... :120: :120: :120: :120:Να εχω τις TCCD στα 170ΜΗz ειναι μεγαλη αμαρτια με βλεπω σε κανενα stock house του Πλαισιου για μητρικη........ :103: :103: :103: :013: Πειτε καμια ιδεα γιατι στερεψα............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιανουάριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Πραγματικα απο τις περιεργες περιπτωσεις.Δοκιμασες με το αλλο set μνημες που εχεις?Αν κανει το ιδιο, τοτε βουρ για μητρικη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Ιανουάριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Μάλλον μητρική μιας και απο αυτά που λες έχεις δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς :087: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 30, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Eπειδη τα νευρα μου ειναι κροσια πλεον την εβαλα στα default οπως βλεπετε στο realtime sig να δουμε θα παιξει σωστα........LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιανουάριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 καλυτερα παρε μια μητρικη,ισως την ειδε λιγο στραβα απο το τροφοδοτικο.εχω τυχει 3 μητρικες στο ιντερνετ καφε που δουλευω,ενω ειναι μια χαρα εμφανισιακα,τα ρευματα σωστα,αλλαγη μνημες,δοκιμη αλλο cpu και εκανα και ενα bios update,οσο πανε και χειροτευρευουν σε θεμα σταθεροτητας στα default αρχικα και τωρα στις πιο safe ρυθμισεις,πανε για ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 30, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Συμφωνω και εγω οτι τη μητρικη την χαλασε το Tagan.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιανουάριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 πρεπει να φταιει ελαφρως και το o/c που ειχες.αναγκαζωντας το υλικο σου να δουλευει πανω απο τα προβλεπομενα ειναι σιγουρο οτι θα εχει μεγαλυτερη ευαισθησια στην οποια μη φυσιολογικη κατασταση (πχ το τροφοδοτικο σου).παιζει βεβαια και η ποιοτητα των εξαρτηματων της μητρικης σε αυτο,δηλαδη στις ανοχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Χαλαρα ρε Thor μια βολτιτσα απο stock... ειχε mobo οταν περασαμε τιμες δεν ειχαν ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Ωστέ συνεχίζουν να σκάνε τα tagan ε? Πάρε μια φτηνή μητρική Κώστα γιατί δεν αξίζει να δώσεις και παραπάμω λεφτά. Θα σου έλεγα, να ξεστήσεις εντελώς τον Ρ4 και να στήσεις έναν Atlhon (αυτόν που έχεις και κάθεται). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 31, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Ωστέ συνεχίζουν να σκάνε τα tagan ε? Πάρε μια φτηνή μητρική Κώστα γιατί δεν αξίζει να δώσεις και παραπάμω λεφτά. Θα σου έλεγα, να ξεστήσεις εντελώς τον Ρ4 και να στήσεις έναν Atlhon (αυτόν που έχεις και κάθεται).Aυτο σκεφτομαι και εγω γιατι πηγα στο stock house του Πλαισιου της Μεταμορφωσης Intel P4 mobo δεν ειχανε της προκοπης,στα default τουλαχιστον λειτουργει για την ωρα........ :040: :040: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.