Jump to content

κανα καλο κιτ watercooling ?

magicman1442169094

Recommended Posts

Μεγάλη μαμακία = μεγάλη διαροή

Αν αφήσεις τους σωλήνες χωρίς καθόλου σφικτηράκια τότε.... εγώ έχω πλαστικά όπως βλέπεις και είμαι 100% ευχαριστημένος δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τόσο μεγάλη διαροή [στην χειρότερη] που να μην προλάβεις να κλέισεις το τροφοδοτικό έστω.

Για την εικόνα πάνε στην ζωγραφική και ψαλιδισέ την ώστε να χωρέσει , εκτός και αν έχεις πρόγραμμα π.χ acdsee οπου και ορίζεις ακριβώς τις διαστάσεις.

Οσο όρεξη έχεις εσύ για ερωτήσεις άλλο τόσο και εμείς για απαντήσεις :032: αλλιως δεν θα ήμασταν εδώ .

Αν σφίξεις σωστα με 2 tie wraps σε κάθε σωλήνα δεν χρειάζεται τπτ. η μονωτική ταινία μόνο συναισθηματικη σιγουρια θα σου προσφέρει , για να μην σου πώ οτι αν χάσει κανενας σωληνας δεν θα τον δείς εξαιτίας της.

pc-store.gr BIGWATER 110 ευρώ. ΤΟ πήρα σήμερα και θα εγκατασταθεί αύριο....θα δούμε τι λέει.

μολις το περασεις περιμενω να μου πεις αν ειναι καλο..

:003: :003: ευχαριστω για το url.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.