Jump to content

Wall mount για TFT?

Braveheart1980

Recommended Posts

Μολις αγορασα την 19'' TFT οθονη της LG (1915s)

Θελω να την στερεωσω στο τοιχο. Πηρα την Lg και μου ειπε να παω στο site www.active.gr και να βρω ποιο θελω. Δυστυχως ομως κοστιζει 60 ευροπουλα!

Μηπως ξερετε να κοιταξω καπου για πιο φτηνα?

Thanks!

ΥΓ 1915s rocksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

Πριν απο λιγες μερες αντιμετωπισα το ιδιο (περιπου) προβλημα. Ειχα κοιταξει σε διαφορα sites για λυση (ebay.com/de/uk,google κτλ). Κατω απο 40-50 ευρω (μαζι με ταχυδρομικα) δεν ειχα βρει κατι.

Αν θες να δεις καποιες ιδεες πηγαινε στο ακολουθο link :

http://search.ebay.de/ws/search/AdvSearch?sofindtype=1

και βαλε να ψαξει για VESA (ειναι το προτυπο για τις διαστασεις/τρυπες της βασης).

Αμα βρεις (γενικα) κατι καλο,ενημερωσε μας....

Ρε παιδια κανα τηλ. του Νακα εχει κανεις?

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

e-mail : ecom@nakas.gr

19ο χλμ. Αθηνών-Λαυρίου

190 02, Παιανία

Τηλ. 210- 6686000

(9:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

Ρε παιδιά, μπήκα στο site της της active.gr, και παραλίγο να πάθω συγκοπή. Πάρα πολλά λεφτά. Βέβαια φαίνεται ο επαγγελματικός προσανατολισμός των προϊόντων, αλλά πολλά τα λεφτά. Εγώ που έχω 2 monitor, με τα ίδια λεφτά που θα δώσω για 2 arms, κάνω κανονική αναβάθμιση στο PC μου.

BTW, Βraveheart, αν το πρόσεξες, το φτηνότερο των 59 ευρώ δεν δέχεται καμία ρύθμιση. Το monitor σου θα στέκεται σαν κορνίζα στον τοίχο.

Ρε παιδιά, μπήκα στο site της της active.gr, και παραλίγο να πάθω συγκοπή. Πάρα πολλά λεφτά. Βέβαια φαίνεται ο επαγγελματικός προσανατολισμός των προϊόντων, αλλά πολλά τα λεφτά. Εγώ που έχω 2 monitor, με τα ίδια λεφτά που θα δώσω για 2 arms, κάνω κανονική αναβάθμιση στο PC μου.

BTW, Βraveheart, αν το πρόσεξες, το φτηνότερο των 59 ευρώ δεν δέχεται καμία ρύθμιση. Το monitor σου θα στέκεται σαν κορνίζα στον τοίχο.

Κατι τετοιο ακριβως θελω! Να στηριζεται σα κορνιζα. Ειδαλλως τωρα θα ποσταρα απο την καρδιοπαθη πτερυγα του Ωνασειου , αν ηθελα κατι αλλο!!!!!!!

:005:

Δυστυχως δε βρηκα καποιο link , παντως την εβαλα την βαση και ειναι αψογη!!!

Τρεχτε να προλαβετε!

Το προτυπο για να στηριχτει η οθονη LG ειναι το VESA . Αυτο το προτυπο εχει δυο διαστασεις που αφορουν την αποσταση των τρυπων για τις βιδες στο πισω μερος της οθονης. Αυτες οι αποστασεις ειναι 75 mm ή 100 mm. Η Lg Μου (1915s) ειναι 100 mm .

Η βαση που αγορασα ειναι 75mm/100mm , δηλαδη καλυπτει και τα 2 προτυπα . Στερεωνεται στον τοιχο και μπορει να εχει κλιση προς τα κατω εως και 15 μοιρες.

Θα ηθελα να ευχαριστησω τα μαλλα τον Stratos γιατι με την υποδειξη του να παω στον Νακα γλυτωσα 40+ ευρωπουλα!!!! Να'σαι καλα

Σωστος λοιπον ο Braveheart1980 κι ακομα σωστοτερος ο Stratos.

Εγω που καθημερινες το κοβω δυσκολα να μπορω να παω, ετοιμαζομαι για το Σαββατο.

Ως τοτε κανουμε υπομονη αλλα φροντισε Braveheart1980 να μας ανεβασεις καμια φωτο ολοκληρωμενη (εστω κι απο κινητο) γιατι αλλιως δεν σε βλεπω καλα...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.