Jump to content

PSU 20 -> 24 pin, θα δουλεύει τελικά?

Piratis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχει βγάλει κανείς άκρη ή από προσωπική εμπειρία με nforce4 mobo αν τελικά είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί απροβλημάτιστα ένα 20 pin τροφοδοτικό σε 24 pin μητρική?για overcloking καταστάσεις βέβαια και όχι για default. διάφορα που έχω διαβάσει στο δίκτυο είναι αντικρουόμενα από το ότι δεν παίζει κάνένα ρόλο και κενά να αφήσεις τα 4 εξτρα πιν δεν παίζει σημασία μέχρι το άλλο άκρο ότι ούτε με αντάπτορα 20 σε 24 δεν φτιάχνει η κατάσταση και υπάρχουν σοβαρά προβλήματα αστάθειας. τελικά τι ισχύει ? ο αντάπτορας κάνει καμία δουλειά πέραν του ψυχολογικού? κάποιες μητρικές που έχουν υποδοχή για molex σκληρού είναι για να τραβάνε αυτές τις έξτρα τάσεις? το τετράπινο με την 12V δεν χρησιμοποιείται πια? έχω ένα antec TP 480W και καμία διάθεση να το σκοτώσω.

το 4πινο με την 12V χρησιμοπιηται για την σταθεροτητα στις τασεις στην μητρικη αν δεν κανω λαθος....

Παρ'ολα αυτα...24-->20pin εχω δει ανταπτορα και εχω δοκιμασει,20-->24pin οχι....!Δεν εχει λιγικη ετσι οπως ακουγεται νομιζω....και αμα ειναι να κανεις και overclock καλυτερα να παρεις αλλο psu αλλιως για default all δοκιμασε το κ πες και σε εμας...

Ο θωμάς τι να μας πει παρά το ότι η νέα τεχνολογία είναι super και να πετάξουμε τα παλιά τροφοδοτικά και να τα σκάσουμε σε καινούρια.

Γιατί δεν έχει λογική το 20->24? δεν βγάζει νέες τάσεις πχ 15V,τις παλιές έχει πάλι 3.3 12 5 V.

τώρα στην πράξη τι ισχύει δεν ξέρω ακόμα, γι' αυτό ρώτησα.

τι έγινε ρε παιδιά, κανένα δεν απασχολεί το ζήτημα αν θα μπορεί να κάνει χωρίς κολλήματα overclock με τα παλιά τροφοδοτικά σε nforce4?τόσο άνετα θα τα αλλάξετε? εγώ πάντως δεν βρήκα καμία σίγουρη απάντηση ακόμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.