22-DaNCeR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2005 Για να μπορείς να γράφεις μια ραδιοφωνική εκπομπή , δηλαδή κάπως να συνδέεις το τερματικό του ραδιοφωνικού σταθμού με την κονσολα (αυτό έχει γίνει). Και να μπορείς με κάποιο προγραμματάκι να γράφεις την εκπομπή στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου ? Ανοιχτός σε προτάσεις (με ή χωρίς λογική!! LoL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokopas1442169067 Ιανουάριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Από ένα line out της κονσόλας δίνεις σήμα στο line in της κάρτας ήχου. Μετά soundforge (πρόγραμμα ) και έχεις την εκομπή σε mp3.Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με υπολογιστή, πρέπει να χρησιμοποιήσεις mini-disc ή CD-R (φέτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Κάνε και κανα search στο google μπορεί και να βρείς κατι που να σε βολεύει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki_D Ιανουάριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Επίσεις καλό σαν πρόγραμμα το cool edit 2000 (δεν ξέρω αν έχω μείνει πίσω στην έκδοση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prasinos Φεβρουάριος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 νομιζω οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση του cool edit...δεν ειμαι ομως σιγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 Δεν λεγεται πια cool edit λεγεται Adobe Audition! Το πηρε η adobe το προγραμματακι αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2005 dsagfdahjgsfjhgdkgfadfgagfda εκφρασου ελευθερα.... :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.