Jump to content

Ζητουνται συμβουλες για universal watercooling!!

Elu Thingol1442169091

Recommended Posts

Επειδη δεν την εχω δει ποτε απο κοντα για πείε μου, η eheim 1250 κανει θορυβο η δεν κανει, γιατι εχω ακουσει και τα δυο και.... ενας απο τους λογους που θα γινω νερουλας ειναι ο θορυβος που εχει σπασει τα νευρα!!!

Κοιτα για να μην ακουγεται πρεπει να μην εχει κραδασμους... οποτε πρεπει να την ακουμπισεις σε κατι πανω ωστε να τους απορωφαει! Προσωπικα εχω βαλει κατι "μαξιλαρακια" τα οποια τα δινουν με αγορα μητρικης ας πουμε... ή τελοσπαντως ειναι μεσα σε συσκευασιες hardware! (στις περισσοτερες δηλαδη)

Τι δηλαδη μονο με ενα μαξιλαρακι παει... καπουτ ο θορυβος? Μπορω να φτιάξω ενα ηχομωνομένο δωματιάκι και να βαλω την αντλία εκει μέσα η θα υπερθερμανθεί?

Ο θόρυβος της αντλίας είναι πολύ σχετικός. Βάζοντας το Watercooling θα έχεις τρομερή ησυχία σε σχέση με πριν. Οπότε θα σε ενοχλούν άλλα πραγματάκια με πρώτο και καλύτερο το σκληρό δίσκο! Πάρε μία αντλία βάλτην να δουλέψει και μετά κάνε την ηχομόνωσή της. (αν και δεν νομίζω να χρειαστεί τελικά να βάλεις τίποτα πάνω/γύρω της)

A ευχαριστω! Λοιπον κατι ασχετο... τορα ειδα στην υπογραφη σου οτι εχεις mobo epox.... Πιστευω οτι ειναι οι καλυτερες. Ισχυει? Απ που την πηρες? Θελω να παρω και ψαχνω για epox αλλα δεν βρισκω!

Σορρυ. Λοιπον στο θεμα μας παλι. Ο υπολογιστης μου ειναι ακριβως μπροστα σε ενα παραθυρο. Μπορω να βγαλω αντλια,ψυγειο,τανκ και οτι αλλο απεξω για μεγαλύτερη αποδοση? Με πολυ καλη μονωση θετεται θεμα υγροποιησης? Οχι ετσι? Δηλαδη θα υπαρχει αλλα δεν θα επηρεαζει την CPU λογω της μονωσεως, ετσι? Και κατι αλλο. Καπου που δεν μπορω (γ@μ0το) να βρω που ηταν διαβασα για bong η κατι τετοιο. Δεν του εδωσα και πολυ σημασια αλλα καλου κακου ρωταω. Υπαρχει κατι τετοιο και αν ναι τι κανει?

Αν τα βγάλεις έξω (το ψυγείο σε ενδιαφέρει) και χιονίζει προφανώς το PC θα έχει χαμηλές θερμοκρασίες αλλά θα στάζει από υγροποίηση. Περίπου στους 15 βαθμούς και κάτω στην CPU θες μόνωση (εξαρτάται βέβαια και απ'τη θερμοκρασία δωματίου). Ο χρήστης bass junkies έχει κάνει αυτό που λες. Κάνε ένα search.

Το Bong υπάρχει και είναι πατέντα για να κατεβάσεις τη θερμοκρασία του νερού κάτω απ'του δωματίου αλλά θέλει συνέχεια γέμισμα νερού αφού εξατμίζεται και κάνει τρομερή υγρασία στο περιβάλλον. Οπότε προσωπικά δεν στο προτείνω

Βασικα την ιδεα την πηρα απο τον bassjunkies! Ωραια πατεντα. Μαρεσε πολυ. Δηλαδη με αρκετη μονωση δεν θα εχω προβλημα... ωραια, παει και αυτο. Η υγροποιηση αληθεια που ακριβως εγκειται? Εκει που ενωνονται τα σωληνακια με το μπλοκ η στο ιδιο το μπλοκ?

Χμμ αυτο με το bong δεν μαρεσε και πολυ. Αλλα πληροφοριακα για να μαθαινω οποιος εχει καμια photo.... γιατι στο threads αποτι θυμαμαι δεν πρεπει να είχε καποιος. :023: :023: :071: :071:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.