blade_pan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 Παιδια μπορειτε να μου πειτε πως μπορω ενω εχω ενα pc καπου,να μπορω να το ελεγχω απο μακρια και κυριως την dsl γραμμη? Αυτο θελω να γινεται για πολυ καιρο,πχ το καλοκαιρι που θα λειπω 3 μηνες,οποτε και να ανοιγω το pc απο μακρια και τα παντα γενικοτερα,αν γινεται βεβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 To Real VNC μπορει να κανει αυτο που θελεις .......HAve a look : http://www.realvnc.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Ενδιαφερον...thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Ιανουάριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 φυσικα και γινεταιειτε μεσα απο το terminal client/server (πολυ απλο)ειτε μεσω του VNC server/viewerειτε μεσω pcanywhere , remote access κλπτα καλυτερα και ΔΩΡΕΑΝ ειναι τα 2 πρωτα.Εγω με το vnc δουλευα επι χρονια χωρις προβλημα με τον σερβερ μου στο πολυτεχνειο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Παντως εχει φαση αυτο...το vnc βλεπει το ip του εδω pc-ιου?Και μια αλλη ερωτηση,αν το pc κλεισει,μπορω καπως να το ανοιξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Ιανουάριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 αυτο θελει λιγο ψαξιμο με το wakeup on Lan στο bios επιπλεον μια ΠΟΛΥ καλη λυση ειναι να το βαλεις να ανοιγει μονο του μολις εχει ρευμα. (απο το BIOS) ...δλδ αν πχ γινει διακοπη ρευματος και επανελθει μετα απο 1 ωρα ή 1 μερα το πισι θα ανοιξει μονο του ... το vnc θα τρεξει σαν service και θα μπορεις να κανεις κανονικα απο μακρια login κλπ γενικα παντως καλο ειναι να εχεις και ενα ups για ασφαλεια εφοσον θα ειναι συνεχως ανοιχτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Ιανουάριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 02:40] Παντως εχει φαση αυτο...το vnc βλεπει το ip του εδω pc-ιου? τι εννοεις αν βλεπει? ποιο ειναι το εδω πισι? εννοεις αν ο σερβερ 'βλεπει' ποιος συνδεεται πανω του? αν εννοεις αυτο τοτε φυσικα ναιεπιπλεον μην ξεχασεις να βαλεις καλο firewallμια καλη λυση ειναι το suite της mcafeeγια μενα η καλυτερη λυση για τον σερβερ μου ηταν ο συνδυασμος norton antivirus corporate + atguard322 + black ice (δεν το ειχα να τρεχει παντα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Ιανουάριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 αααα και φυσικα ο firewall να κανει Logging τις κινησεις που γινονται στην πορτα και με το προγραμμα vnc ....ωστε ανα πασα στιγμη να ξερεις ποιος μπαινει (πχ αν πας διακοπες και γυρισεις και δεις καποιες 'παραξενιες' )... το logging μπορεις να βαλεις να το στελνει συχνα και με email ωστε να μην το επηρεαζει οποιος 'ξερει' ... βεβαια παντα υπαρχει τροπος να τρυπωσει καποιος και να κανει ζημια αλλα τουλαχιστον να εισαι ως ενα βαθμο προστατευμενος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 6, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 να καταβασω το free?Το Radmin το ξερετε?Το εχει ενας φιλος και ειναι ωραιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 14, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Παιδες λογω ελλειψης ωρας δεν προλαβα να δω το VNC και εκανα install το radmin sto ενα pc και εβαλα και password!Τωρα που ηρθα Αθηνα...δεν μπορω να συνδεθω!Εχω το us robotics 9106...Ειχα καποια προβληματα να βρω την Ip μου...Τελικα μαλλον ειναι το wan ip address αυτο που χρειαζομουν...Τα εγραψα κανονικα και οταν ηρθα εδω δεν μπορει να συνδεθει!καμια ιδεα με τα Ip?Δεν ξερω τι φταιει,,,Μηπως διοτι εχω ip δικτυου και internet και μπερδευεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Στην ip πρεπει να βαλεις th WAN ip. Για να μην ψαχνεις την ip σου καθε φορα που θελεις να συνδεθεις κανε ενα account στο www.dyndns.com ετσι θα εχεις καποιο address π.χ blade_pan.dyndns.com και με ping -a blade_pan.dyndns.com σου βγαζει την ip σου.Αυτο εχω κανει εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 14, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Ευχαριστω για το site!Απλα το θεμα ειναι οτι μου φαινεται οτι εχω βαλει το σωστο ip αφου με το google,αν πατησεις what is my ip...σου βγαζει αρκετα sites που σου λενε το ip σου!Ωστοσο εχει καμια σχεση το ip του δικτυου με του internet...σαν καποια ιδιαιτερη ρυθμιση λεω...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 15, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Ευχαριστω για το site!Απλα το θεμα ειναι οτι μου φαινεται οτι εχω βαλει το σωστο ip αφου με το google,αν πατησεις what is my ip...σου βγαζει αρκετα sites που σου λενε το ip σου!Ωστοσο εχει καμια σχεση το ip του δικτυου με του internet...σαν καποια ιδιαιτερη ρυθμιση λεω...? Οχι μπορεις να χρησιμοποιησεις οποια ip θελεις για το δυκτιο σου π.χ 10.0.0.* χωρις να χρειαζεται καποια ρυθμιση στο radmin.Υποθετω εχεις κανει port forward την port του radmin ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 15, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 ΝAT?ναι την εχω κανει...αλλα μαλλον,νομιζω εκει εκανα καποια βλακεια!Τωρα δεν μπορω να συνδεθω...αλλα πιστευω ειναι απλο,ΝΑΤ και Ip internet αλλα επειδη δεν εχω στατικη υπαρχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 21, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Παιδια με το radmin δεν καταφερα τπτ...οποτε λεω να κατεβασω το VNC..ποια απο τις τρεις εκδοσεις καναι για αυτο που θελω δλδ να βλεπω την οθονη του αλλου pc...Και μια αλλη ερωτηση αν αλλαξει το ip τι γινεται?defiant το dyndns μου δειχνει την ip του Pcιου που ειμαι ή αυτουνου που ειναι μακρια?Γρηγορα αυριο φευγω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 21, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Δεν τα καταφερα..καμια βοηθεια ρε παιδες?Υπαρχει καποιος τροπος να το τσεκαρω πριν παω αθηνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Ναι με το DynDNS θα βλεπεις την IP του pc σου -που ειναι μακρια-, αλλα αφου κανεις account πρεπει να εγκαταστησεις το DynDNS Updater και να το τρεχεις για να κανει update την ΙΡ σου οταν αλλαξει.Με τα RAdmin δεν ειχα κανενα προβλημα, VNC δεν εχω δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.