kots Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 θέλω ένα τροφοδοτικό σε καλή τιμή γύρω στα 400/450 volt (δεν ξέρω πόσο ακριβώς βγαίνουν).σκοπεύω να βάλω ψυγείο στο μέλλον οπότε με ενδιαφέρει κάπως η δύναμή του.θέλω να είναι αθόρυβο, πάνω από όλα, και αξιόπιστο.που κυμαίνονται οι τιμές? προτείνετέ μου μερικά μοντέλα, και αν υπάρχει και κάποιο λινκ να τα αγοράσω από το ίντερνετ.ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Βασικά ψάχνεις για ένα τροφοδοτικό 400/450WATT και όχι Volt!!! Αν ψάξεις στο forum θα βρείς οτι ζητάς. Πάντως γενικώς τα καλά που παίζουν είναι τα πανταχού παρόν Tagan 480, το Enermax 475 και τα αντίστοιχα μοντέλα των Antec και OCZ. Όλα αυτά μπορείς να τα βρείς σε πολλά μαγαζιά μεταξύ των οποίων και στα: www.hacshop.gr www.checkmate.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Eγώ θα έλεγα ocz. Δες εδώ idle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 και εδώ καρά load 520w Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Enermax Noisetaker v.2 και αν αντεχει η τσεπη σου χτυπα το OCZ 520....! Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αρκετο καιρο......Οσο αναφορα για το που θα ψαξεις , ριξε μια ματια σε αυτο τον οδηγο:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιανουάριος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 παιδιά ευχαριστώ καταρχήν. αυτά που μου είπατε είναι αθόρυβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 για κοιταξτε αυτο το τροφοδοτικουλι thermaltake purepower twv 480 watt ειναι πολυ καλο και με τρελες τασεις απο μονο του και σε full load και δε idle load οι τασεις ειναι πολυ καλες :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από kots παιδιά ευχαριστώ καταρχήν. αυτά που μου είπατε είναι αθόρυβα? Το Tagan και το Enermax είναι σίγουρα αθόρυβα. Για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιανουάριος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 καλό φαίνεται. η τιμή του? είναι αθόρυβο? ξαναρωτάω επειδή ο θόρυβος με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Τα περισσότερα τροφοδοτικά αυτής της κατηγορίας κημαίνονται από 90 - 120. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 λοιπον αυτο που σου προτινο της thermaltake εχει πανελ που ελεχνεις τις στροφες του ανεμηστηρα αρα και τον θορυβο (στις χαμιλες στροφες παντος δεν ακους τιποτα και σε απολυτι ησηχεια) αλλα εχει και αυτοματι ρυθμιση αναλογα τηην θερμοκρασια. δευτερον βλεπεις ποσα watt καταναλονει και τριτον περνεις και ενα βαρι ανεμηστιρα εξτρα τι αλλο θες μονο με 105ευροπουλακια εχει και καλες τασοις Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από kots [Σήμερα, στις 11:47] καλό φαίνεται. η τιμή του? είναι αθόρυβο? ξαναρωτάω επειδή ο θόρυβος με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Το ενερμαξ που το εχω μπορω να σου πω οτι ειναι αθορυβο ......το μονο που δεν ξερω αν σε ενοχλει , ειναι οτι οταν κλεινει το συτημα τα ανεμιστηρια του δουλευουν για 2 λεπτα ετσι ωστε να κρυωσει το συστημα..... εμενα δεν με ενοχλει παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιανουάριος 8, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 ούτε το ενερμαξ Ούτε το thermaltake υπάρχουν στο eshop. ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα παίξω μάλλον. κατά την αναζήτηση που θα κάνω να ζητήσω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο?πείτε μου λεπτομέρειες για τα μοντέλα, βολτ, και τιμή. μάλλον από το ebay θα γίνει πάλι η προσπάθεια γιατί ελλάδα δεν κινείτε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 λοιπον απο thermaltake κοιτα αυτo εδω Silent purepower series TWV480 και απο enermax αυτο Noisetaker Series ATX12V Ver2.0 και τα 2 τα φερνει η checkmate και απο δευτερα ειναι ανοιχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Και εγω ειμαι υπερ τοu ocz powersteam 520. Aλλωστε εσκασα 190 ευρα για να το παρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Κοιτα και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 To OCZ για να το ακουσεις πρεπει να βαλεις αυτι στον ανεμιστηρα χωρις να δουλευει τιποτα αλλο κυριολεκτικα!Οσο για τασεις...ειδες ενα δειγμα και με τα ρυθμιστικα κανεις οτι θες χωρια που ειναι χαρμα ειδεσθαι σε εμφανιση λογω χρωμιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 11:59] Και εγω ειμαι υπερ τοu ocz powersteam 520. Aλλωστε εσκασα 190 ευρα για να το παρω. Σε κορόιδεψαν. Εγώ 125 +φάπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod Σε κορόιδεψαν. Εγώ 125 +φάπα ΧΑ ΧΑ! Εγω 115 τελικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Ιανουάριος 8, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 απο που βρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.