spresv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 Ρε παιδια ξινος μου βγηκε ο 64ρης...Μητρικη:Gigabyte K8NS Ultra 939VGA: επισης Gigabyte 9600ProΠηγα ο ανθρωπος να κατεβασω fsb (αφου καταφερα να πιασω τα 260, οχι σταθερα λογω μνημων) για να μη βασανιζω και τη μουφα τη μνημη μου και να ειναι και σταθεροτερο. Το βαζω 235, μεχρι να βρω ακρη. Την πρωτη φορα που μπηκε win μου εβγαλε VPU Recover. Απο κει και περα ειτε δεν εμπενε καν windows, και στις οθονες του βιος εχανε τον μπουσουλα (εδειχνε τα ιδια πολλες φορες κλπ) ειτε οταν εμπενε, μετα απο 1 λεπτο σταματουσε να ανταποκρινεται η καρτα γραφικων, και αναγκαζομουν να κανω restart.Η καρτα φοραει ενα ATI Slencer και ειναι απολυτα default. Τις πταιει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 27, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Να συμπληρωσω οτι το agp ειναι καρφωμενο στα 66.Εδειξε να λειτουργει κανονικα για λιγο, και προλαβα και ξαναβαλα τους catalyst. Αυτο που κανει ειναι οτι εκει που παει μια χαρα, κολλαει το συμπαν, μετα απο λιγο σβηνει η οθονη, και οταν ξανανοιγει πεταει το γνωστο παραθυρακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Ιανουάριος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αν και απο Amd ειμαι λιγο ασχετος θα πω μηπως παιζει καμια ασυμβατοτητα της καρτας με τη μητρικη!Αλλα ρε Σταυρο γιατι πηρες gigabyte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αν και απο Amd ειμαι λιγο ασχετος θα πω μηπως παιζει καμια ασυμβατοτητα της καρτας με τη μητρικη!Αλλα ρε Σταυρο γιατι πηρες gigabyte?Πηρα gigabyte γιατι αυτην βρηκα αμεσα και φτηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 30, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 καλα δεν ειναι δυνατον......Μαλον κανει καποιο λάθος το προγραμμα... Αν ομως δεν κανει, η gigabyte ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ!!!!!!!!!! To screenshot ειναι αμεσως μετα απο ενα clear cmos. Παιδες sorry αλλα θα δωσω full screen: http://briefcase.pathfinder.gr/file/spresv/26979/377768 Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Για το AGP λές που είναι 80φεύγα?...δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει ασύγχρονα απ το pci άρα σίγουρα το clockgen κάνει λάθος για ένα απο τα 2 (ελπίζω για το AGP)...όσον αφορά το πρόβλημά σου, μην εκπλαγείς άμα είναι η κάρτα. Το πρόβλημά σου έχει ξαναεμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στο forum σε διάφορα μέλη με 9600....bios update, fast writes off, παίξε με το AGP aperture, 66->67 mhz το AGP....δεν μου έρχετε τίποτε άλλο προς το παρόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 30, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Τωρα που ειναι 66 η καρτα ειναι jet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιανουάριος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Άν συνεχίζει να στο κάνει δοκίμασε να κάνεις την κάρτα Underclock, εγώ αναγκάστηκα να το κάνω σε μια 9600 που πέταγε VPU recover στο άσχετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 My name is vpu , vpu recoverΤα ίδια και εδώ αλλά σε 9500@9700προ Η σπαζοκεφαλιά ήτανε τελικά ότι στο msi k8n neo2 plat. θέλει να βάλεις τα fastwrite στο αυτόματο απο το bios και άν θέλεις τα κλέινεις απο win. Εγώ τα είχα κλέισει απο το bios [μή χασω] . Kαι μέχρι να το βρώ ..... Mέχρι και 250mhz την είχα βάλει [απο 370 πυρήνας] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιανουάριος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 οταν η 9500@9700 μου εκανε κατι τρελα vpu recover,μπλε οθονες και κολληματα,εφτεγε η μητρικη μου,την πεταξα απ εξω και ανεστησα την παλια και ολα οκ,αλλα αλλαξα και καρτα μετα μιας και βρηκα καλυτερη,η αρχικη ηταν club3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Ιανουάριος 31, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αν και απο Amd ειμαι λιγο ασχετος θα πω μηπως παιζει καμια ασυμβατοτητα της καρτας με τη μητρικη!Αλλα ρε Σταυρο γιατι πηρες gigabyte?γιατί να μην πάρει gigabyte και σταθερές είναι και overclock κάνουνε και φτηνές..εγώ όλα τα χρονια που έχω pc gigabyte παίρνω και είμαι ευχαριστημένος.τυχαίνει να έχουμε και ίδια mobo με το παιδί και εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 γιατί να μην πάρει gigabyte και σταθερές είναι και overclock κάνουνε και φτηνές..εγώ όλα τα χρονια που έχω pc gigabyte παίρνω και είμαι ευχαριστημένος.τυχαίνει να έχουμε και ίδια mobo με το παιδί και εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα Kαι γώ gigabyte είχα πρίν , [ga7va σε 2.400+a xp] αλλά δεν έβλεπα να συμβαδίζει η τιμή της με τον εξοπλισμό της . Τώρα απο ποιότητα ... Έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλές και αυτό είδα , αλλά pc part είναι και μπορεί να φας ΄΄φόλα΄΄ και απο την εταιρία που δεν το περιμένεις . edit Οσον αφορά το overcock είναι σχετικο, Αν φοράει nforce καλα είναι αν φοράει κανα αρχαίο via .... Ούτε pci δεν κλέιδωνε η δικιά μου , αναγκαζόμουν να πάιζω με το multi ώστε να μην ανεβάζω fsb και φτάνει το agp τα 70+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 31, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Παιδια, τι να παω, απο τοτε που εβαλα το agp 67 δεν εχω κανενα προβλημα. οχι και τπτ αλλο, αλλα θα την πηγενα για αλλαγη και θα μου την τριβανε στη μουρη μετα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Ιανουάριος 31, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 το δικό μας mobo συγκεκριμένα είναι nforce 3 ultra 250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 31, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 I know, αλλα για πολλα ακουγεται οτι πρεπει να παει 67 για να κλειδωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.