Jump to content

Master or slave?

fonzi

Recommended Posts

Καλύτερα ξεχωριστά.

Τώρα συνήθως αν όχι πάντα master μπαίνει το DVDRW. Αν όμως δεν κάνεις όλη την ώρα από το Toshiba στο NEC on the fly αντιγραφές όπως και να τα βάλεις μια χαρά θα είναι.

Υ.Γ. Σε τρελλάναμε ή πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα?

Το UDMA ανω του 2 σε αυτες τις συσκευες ειναι καθαρα marketing trick , δεν εχει πρακτικα / ουσιαστικα καμια σημασια. Δε θα βασιζομουν σε αυτο ως κριτηριο για την τοποθετηση της συσκευης ως master/slave

Και εγω εχω το Nec slave και το απλο dvd-rom master.Ωστοσο για να σε μπερδεψω και εγω λιγακι ενας φιλος μου που ασχολειτε αρκετα με υπολογιστες μου ειχε προτεινει να το κανω αναποδα :102:

Επειδη ομως οταν θελω να δω ταινια η να ριπαρω χρησιμοποιω το απλο(μην με ρωτησεις το γιατι :034: ) εχω βαλει αυτο master.

Συνοψιζοντας νομιζω οτι δεν εχει και μεγαλη σημασια.

Ελπιζω να σε βοηθησα και εγω ...

Πάντως και γω από τότε που ξεκίνησα με τα Pc's slave έβαζα πάντα το αντιγραφικό είτε αυτό ήταν dvd-rw είτε cd-rw .Ο λόγος διότι 1. το dvd-rom διαβάζει πιο γρήγορα από ότι το dvd-rw (κάποιες φορες βεβαια όταν δεν τα καταφέρνει καλά δίνω το dvd-r στο αντιγραφικό οποτε κάποια σημεία που είναι δύσκολα να διαβαστούν λόγω γρατσουνιών πλέον είναι <<παιχνιδάκι>>και 2.διότι ..........με βολεύει αφού το dvd-rom το έχω πρώτο και το dvd-rw δεύτερο σε σειρά από πάνω προς τα κάτω στο κουτί(Τι είπα τώρα ούτε και γω κατάλαβα αλλα !!!!!)

Τελικά μάλλον ψυχολογικό είναι το θέμα.....

Το όλο θέμα είχε δημιουργηθεί όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει τα CDRW. Επειδή δεν είχαν Burn Proof και ιστορίες και επειδή τα συστήματα δεν ήταν αρκετά γρήγορα ο κανόνας για να μην πετάς στα σκουπίδια δισκάκια ήταν να έχεις το CDRW master.

Οποιαδήποτε συζήτηση σήμερα νομίζω δεν έχει και πολύ ουσία. Τα πάντα είναι super duper fast.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.