beman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2005 απεγκατεστησα το παλιο nero exxpres και εβαλα το nero v.6.6.03...ολα ωραια και καλα ,το προγραμα ειναι πολυ καλο και εχει σχεδον τα παντα για εγγραφες...η σχεδον ...αντιμετωπισα 2 προβληματα 1)μεσα απο το nero δεν μπορω να διαβασω ολα τα DVD sto pioneer dvd-rom 121 v1.07, παω στο options και προσπαθω να τα δω αλλα με βγαζει αναφορα οτι ειναι αδειο,μολι το βαζω στο αλλο dvd-rw samsung τα διαβαζει κανονικα...με αλλα 2 προγραματα οι εγγραφες γινονται κανονικα αλλα με το nero τιποτα...και το 2) δεν μπορω να κανω εγγραφει οταν το dvd ξεπερνα τα 4.5 Ghz περιπου ,δηλαδη δεν κανει καποια συμπιεση για να το γραψει,μηπως πρεπει να κανω κατι εγω ?-στο pinnacle instant copy το αντιγραφω κανονικα...εχω βαλη ξανα το firmework την v 1.07 alla tipota... ενω το dvd ειναι μεσα το nero δεν το βλεπει ενω το power dvd το βλεπει κανονικα χωρις να το βγαλω η να πειραξω τιποτα...
beman Ιανουάριος 27, 2005 Author #2 Ιανουάριος 27, 2005 παιδια σβηστε το firmework και βαλτε firmware , sory... και κατι αλλο μεσα απο το nero info βλεπει κανονικα το pioneer dvd-rom κανει εξαγογη το δισκακι αλλα μετα μολις το βαζω μεσα μου γραφει οτι ειναι αδειο...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 30, 2005 #3 Ιανουάριος 30, 2005 beman γεια σου και σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση Δυσκολευομαι λιγο να κατανοησω ακριβως το προβλημα. Δεν μπορεις να διαβασεις γραμμενα DVD media απο το pioneer dvd rom drive αλλα μπορεις απο το samsung dvd recorder? Δεν μπορεις να κανεις εγγραφες με το Νερο? Ειναι λιγο μπερδευμενα στην περιγραφη σου. Οσον αφορα στη συμπιεση στην οποια αναφερθηκες, το Νερο ειναι απλα mastering program, δεν κανει transcoding η αλλιως "συμπιεση". Για αυτο θα χρειαστεις καποιο αλλο προγραμμα τυπου CloneDVD, DVD Shrink etc το οποιο θα το φερει στο επιθυμητο μεγεθος ετσι ωστε μετα να γραφει με προγραμμα τυπου Νερο κτλ
KTM Ιανουάριος 30, 2005 #4 Ιανουάριος 30, 2005 παιδια σβηστε το firmework και βαλτε firmwareΔεξια σε καθε ποστ εχει ενα κουμπι "edit" .Το πατας και διορθωνεις το ποστ σου.
zillakarpen Ιανουάριος 30, 2005 #5 Ιανουάριος 30, 2005 τα εχεις κανει finalise ή τα εχειs "multisession"?Επίσης με την παλιότερη έκδοση σου τα διάβαζε κανονικά?
varelasj Ιανουάριος 30, 2005 #6 Ιανουάριος 30, 2005 ASPI εχεις βαλει στο συστημα σου? Αν εχεις ειδη δοκιμασε να βαλεις του πιο καινουριους!
beman Ιανουάριος 31, 2005 Author #7 Ιανουάριος 31, 2005 Παιδια ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις !(ισως αργησα κ εγω να απαντησω,κοιταξα το post 2-3 μερες ,δεν βρηκα απαντ. κ το αφησα..)Τωρα να εξηγησω πιο καθαρα,εχω εκγαταστημενα tο Instandvd(pinaccle),power dvd τα οποια διαβαζουν κ αντιγραφω dvd...παω κ εγκαθιστω το nero v6.6.0.3(ειχα την παλια εκδοσηn.exxpress CD αλλα δεν την δουλευα,ηταν μονο για CD)Αντιμετωπισα 2 προβληματα 1)στο pioneer dvd-rom ,απο το nero δεν μπορω να δω ολα τα dvd( ταινιες για αντιγραφη),κλεινω το προγραμμα κ ανοιγω το Instand η το power κ τα διαβαζουν κανονικα...ψαχνω το nero k βλεπω μασα απο τα options οτι αναγνωριζει το dvd αλλα μου γραφει οτι τα δισκακια ειναι αδεια... το nero μου δημιουργει αυτο το προβλημα μονο στο dvd-rom, κ οχι στο dvd-rw(samsung)... και το δετερο προβλημα ειναι οτι μεχρι τωρα (πριν το nero) εκανα εγγραφες χωρις κανενος ειδους συμπιεση απο το pinaccle ενω to nero και το clone dvd που εχω γραφουν την ταινια στον σληρο και μετα στο dvd-rw...
beman Ιανουάριος 31, 2005 Author #8 Ιανουάριος 31, 2005 ASPI drivers οχι δεν εβαλα γιατι μεχρι τωρα με το instant-pinaccle h to power dvd δουλευαν ολα κανονικα γιατι να το πειραξω ?δεν ξερω απο πλευρας ταχυτητας αν υπαρχει διαφορα ...τωρα για -τα εχεις κανει finalise ή τα εχειs "multisession"?- δεν ξερω τι ειναι και πως γινεται ,αν υπαρχει καποιο post η καποια διευθηνση με οδηγιες γραψε μου σε παρακαλω ...παντως το πιο δαφημισμενο προγραμμα αντιγραφης με απογοητευσε-μου δημιουργησε προβληματα...ισως φτααιει κ το dvd -rom k θελει αλαγη...το ψαχνω!!!
varelasj Ιανουάριος 31, 2005 #9 Ιανουάριος 31, 2005 ASPI drivers οχι δεν εβαλα γιατι μεχρι τωρα με το instant-pinaccle h to power dvd δουλευαν ολα κανονικα γιατι να το πειραξω ?δεν ξερω απο πλευρας ταχυτητας αν υπαρχει διαφορα ...τωρα για -τα εχεις κανει finalise ή τα εχειs "multisession"?- δεν ξερω τι ειναι και πως γινεται ,αν υπαρχει καποιο post η καποια διευθηνση με οδηγιες γραψε μου σε παρακαλω ...παντως το πιο δαφημισμενο προγραμμα αντιγραφης με απογοητευσε-μου δημιουργησε προβληματα...ισως φτααιει κ το dvd -rom k θελει αλαγη...το ψαχνω!!!Δοκιμασε να βαλεις τους ASPI δεν χανεις και τπτ, αντιθετως μπορει να λυθει το prob...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 31, 2005 #10 Ιανουάριος 31, 2005 beman δυστυχως ακομα δεν καταλαβα πληρως το προβλημα. Ασ το παρω σημειο σημειο εχω εκγαταστημενα tο Instandvd(pinaccle),power dvd τα οποια διαβαζουν κ αντιγραφω dvd.Ολα ωραια, απλα επισημαινω οτι το Pinnacle Instand CD/DVD ειναι dvd authoring program το οποιο δεν μπορει να κανει και συμπιεση - περισσοτερες πληροφοριες εδω http://www.pinnaclesys.com/ProductPage_n.asp?Product_ID=1431&Langue_ID=2 οταν λοιπον λες οτι και το δετερο προβλημα ειναι οτι μεχρι τωρα (πριν το nero) εκανα εγγραφες χωρις κανενος ειδους συμπιεση απο το pinaccle ενω to nero και το clone dvd που εχω γραφουν την ταινια στον σκληρο και μετα στο dvd-rw...αδυνατω να το κατανοησω αφου μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι αποκλειεται με αυτο το προγραμμα να μπορεσες να κανεις αντιγραφη καποιο DVD χωρητικοτητας μεγαλυτερης των 4.7 gb χωρις συμπιεση - οπως επισης και το Νερο δε μπορει να το κανει. Το Clone DVD δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια προγραμματων αφου το αντικειμενο του ειναι το transcoding. Και να προσθεσω οτι και το instant dvd περναει τα αρχεια στο σκληρο σου εστω και σε Temp files εκτος και αν κανεις την εγγραφh on the fly. EDIT: Να διορθωσω τον εαυτο μου αφου στο v8 μπορει να κανει transcoding - οποτε εχεις δικιο απλα δεν ειχες ισως συνειδητοποιησει οτι μεχρι τωρα γινοταν συμπιεση για να γραφτουν τα DVD σου. Δυστυχως το Νερο δε μπορει να κανει τη διαδικασια αυτη Και συνεχιζω 1)στο pioneer dvd-rom ,απο το nero δεν μπορω να δω ολα τα dvd( ταινιες για αντιγραφη),κλεινω το προγραμμα κ ανοιγω το Instand η το power κ τα διαβαζουν κανονικα... Εννοεις οτι βαζεις στο dvd rom ταινιες DVD των οποιων τα περιεχομενα (video_ts, audio_ts) δε μπορεις να δεις μεσω του Νερο ενω με αλλα προγραμματα μπορεις? Απλα να επισημανω οτι το Νερο δεν αναπαραγει τα περιεχομενα του dvd
beman Φεβρουάριος 1, 2005 Author #11 Φεβρουάριος 1, 2005 σε μπερδεψα γιατι προσπαθησα να σε εξηγησω...δες μονο αυτο -ανοιγω το instsant,παταω copy disk ,διαλεγω αντιγραφη απο to dvdrom στο dvdrw και καθαρισα...ανοιγω το nero παω να κανω τα ιδια και μου βγαζει μηνυμα οτι το dvd sto dvdrom ειναι αδειο...αυτο το κανει μονο το nero, τα αλλα instant,powerdvd,clonedvd το βλεπουν κανονικα...καλα το καταλαβες,αν δεν το δει(γραφει αδειο) πως θα το αντιγραψω ? δεν θελω να το δω μεσα απο το nero,να το δει το nero για νατο αντιγραψω...
beman Φεβρουάριος 1, 2005 Author #12 Φεβρουάριος 1, 2005 επισης συμφονω με την διορθωση σου (edit) καταλαβες οτι αυτο ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα του nero ? γινοταν συμπιεση ,δεν μου εβγαζε μυνημα και το ειχα δεδομενο για ολα τα προγραματα...(ειχα καλομαθει ε ?) εβαλα τελικα αλλο dvdrom,παλι τα ιδια τοnero μου λεει οτι το δισκακι dvdειναι αδειο...αρα φταiει το nero ... γιατι ομως στο dvd-rw τα βλεπει ολα κανονικα ... ειναι θεμα drivers ?telika dvdrw-samsung ,εγραφη on the fly,αυτοματη συμπιεση και nero στον καδο ????
Hemispasm1442169066 Φεβρουάριος 1, 2005 #13 Φεβρουάριος 1, 2005 Αδικεις το Νερο γιατι προσπαθεις να το συγκρινεις με κατι ανομοιο - αφου δεν κανει transcoding αυτο καθε αυτου - εχεις δοκιμασει αληθεια το Nero Recode?Επισης να εχεις υποψην σου οτι το Νερο δεν μπορει να κανει disk copy σε προστατευμενα DVDs (macrovision) οπως αυτα που μπορει κανεις να νοικιασει απο ενα videoclub (εξαλλου θα ηταν και παρανομο). Θα πρεπει να τα κανεις rip στο σκληρο σου πρωτα. Δεν γνωριζω την τακτικη του Instant DVD.Οσον αφορα το λογο για τον οποιο το Νερο δεν διαβαζει τα DVDs με το DVD Rom αλλα μονο απο το recorder, ενω αλλα προγραμματα τα διαβαζουν μεσα απο το DVD Rom πραγματικα δε μπορω ουτε εγω να το κατανοησω η να υποθεσω καποια πιθανη αιτια αυτη τη στιγμη τουλαχιστον.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.