LordOfRings Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 Ακουσα σήμερα κατι απο ενα φιλαράκι και νευριάσα παρα πολύ...Πήρε το Νοέμβριο 2002 μια ψηφιακή φωτ μηχανή Ηp..Χαλασε την απριλιο 2003 και του στελνουν καινουρια Μαιο 2003..,, Τον μαρτιο 2004 ξαναχάλασε.. τον λενε δεν εχει εγγυηση και θα δωσεις 50ευρω για την εργασια και 37 ευρω για τα ανταλλακτικα αλλιως δεν στην στελνουμε πισω... Ε ο φιλος μου τελικα ειπε κρατήστε την ,,, αφου η μηχανη ειχε κατω απο 200ευρω κανουρια...Ειναι στα καλα τους οι τυποι ?? ? Το ακουσα και τα πήρα...Η μηχανη ειχε ενα χρόνο εγγύηση.... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Έτσι είναι... Εμένα το packard bell ήταν 57 μέρες στο service προτού μου δώσουν άλλον...Και τους έλεγα να μου δώσουν γραπτή παράταση 57 ημερών της εγγύησης... Προφανώς δεν έγινε...BTW εάν κάνουν αναβάθμιση οι adminstratores του thelab.gr στους δίσκους ας μου το πούνε για να σας αφηγηθώ την ιστορία του service της packard bell... Int Electronics + Antek Computers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 το παιδι την εστειλε Απριλιο του εστειλαν αλλη Μαιο και τον ερχομενο Μαρτιο 11μηνες δεν ειχε εγγυηση γιατι η εγγυηση μετρούσε απο την Αγορα ενας χρονος και οχι απο την αντικατάσταση,,,,,..... Να στείλω κανενα e-mail στην HP .. ? θα καταφέρω τπτ .. ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 'Ετσι είναι... Απο την ημερομηνία αγοράς... Εάν είναι να στείλεις κάπου στήλε στο INKA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 ’σε, πικρή ιστορία με την εγγύηση της HP. Εμένα μου χάλασε η μηχανή λίγες μέρες μετά την εγγύηση και μου ζητούσαν περίπου 150 για να μου την αλλάξουν τη στιγμή που καινούρια δεν έκανε πάνω από 200... Δεν τη φτιάχνουν λέει αλλά την αλλάζουν χρεόνοντάς σε το ποσό που θα πλήρωνες για την επισκευή. Και πώς βγάλανε τα 150 χωρίς καν να την κοιτάξουν; Τελικά την κράτησα, την έψαξα εις βάθος μπας και είναι τπτ γελοίο που μπορώ να διορθώσω αλλά τζίφος... Από τότε δεν ξαναπαίρνω HP και δεν τη συστείνω στον χειρότερο εχθρό μου... Δε λέω, καλή μηχανή για τα λεφτά της (735) αλλά από εγγύηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.