sakattack1442169065 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 καλo το DVD στο PC, αλλα με τις φετες λιγο περιεργα τα πραγματα. Εχουμε στη δουλεια ενα Sony (GX7 νομιζω) που λεει οτι γραφει -R/RW και +R/RW γραψαμε ενα -R χρησιμοποιωντας το Rec Pause ενδιαμεσα και το Rec Stop στο τελος. Δεν ξερω αν επρεπε να πατησω και κατι αλλο και την πατησα εγω, αλλα τελικα πηρα ενα open DVD που δεν παιζει πουθενα, ουτε και βλεπει τα αρχεια κανενα προγραμμα, παρα μονο το Nero το αναγνωριζει. Ερωτησεις: :003: -Τι να κανω για να το "κλεισω" και να μπορεσω να το δω και να το ριπαρω? -τι πρεπει να κανω για να μου τα "κλεινει" η φετα? -τι παιζει με τα -R και τα +R στις φετες? μεχρι τωρα νομιζα οτι τα -R δεν μπορεις να τα κανεις multisession, ενω τα + μπορεις. Ομως τωρα που την επαθα, μηπως δεν ειναι ετσι? Please μια σιγουρη απαντηση συντομα, σχετικα με το "ανοιχτο" -R δισκακι, γιατι πρεπει να το επιστρεψω αυριο, αλλα να μην το καταστρεψω κι ολας. thanks :003: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 26, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 -τι πρεπει να κανω για να μου τα "κλεινει" η φετα?τελικα κατεβασα το manual και το βρηκα αυτο.το θεμα ειναι, υπαρχει ασφαλης τροπος να "κλεισω" στο PC το ανοιχτο δισκακι, ή θα το χαλασω και καλυτερα να το βαλω παλι εκει και να το κλεισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Σακ δεν εχω ιδιατερη εμπειρια με stand alone burners - οποτε "ασφαλη" λυση δεν προκειται να σου δωσω Αν βρηκες το τροπο να κλεισεις το session στη φετα καντο καλυτερα ετσι - αν εχεις ορεξη να πειραματιστεις (μαλλον με ασφαλεια) απλα κανε close multisession στο νερο - δε νομιζω οτι θα εχεις προβλημα στην αναγνωριση / αναγνωση μετα αλλα δεν ειμαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Σακ επειδη το θεμα ειναι ενδιαφερον, ενημερωσε τελικα τι εκανες και αν πετυχε οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 απλα κανε close multisession στο nero ok, αλλα που σου δινει τετοια επιλογη? δεν βρηκα κατι παρομοιοεντωμεταξυ, αν επιλεξω continue multi session, και να θελω να γραψω κατι ακομα (που δε θελω), δεν μπορω να επιλεξω καποιο track -στην παραπανω φωτο- για να συνεχισω.δε βλεπω αλλη λυση απο το να το κλεισω στη φετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 28, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 τελικα το εκλεισα εκει και ολα οκ.ενα +RW που εγραψα, παιζει χωρις να χρειαζεται κλεισιμο, αλλα κατι περιεργα folder εχει, VIDEO_RM λεει...ενδιαφερον παντως το θεμα, μου μπηκαν ιδεες για το σπιτι :003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 ok, αλλα που σου δινει τετοια επιλογη? δεν βρηκα κατι παρομοιοΚανεις απλα continue multisession και στο tab "Burn" κανεις finalise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.