αχεροντιος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 καλησπερα,σημερα συνδεσα το καινουργιο μου pc(1 φορα) αλλα εχω καποια προβληματακια και θα ηθελα την βοηθεια σας.λοιπον τα συνδεσα ολα κ περασα τα windows xp αλλα δυστηχως μου αναργνωρισε μονο τον ενα σκληρο απο τους δυο(sata 160+80) οπου και στον οποιο περασα τα windows.τι πρεπει να κανω για να τον αναγνωρισει κ αλλον :119: απο την αλλη με το που ανοιγω το pc ολα μια χαρα με τον που τον κλεινω ξανανοιγει απο μονος του.. :119: παιδια βοηθεια θελω τοσο να χαρω το καινουργιο pcακι κ δεν μπορω..........η μητρικη μου ειναι abit ag8κ κατι αλλο στην διαχ. συσκευων μου βγαζει ενα ερωτηματικο κ λεει κατι για ide εχει καμια σχεση..helpppppppppp..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιανουάριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Περνα τους drivers της μητρικης απο το cd που συνοδευοταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Ιανουάριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 και κοιτα να δεις μηπως δεν τον βλέπει επeιδή πρεπει πρώτα πρέπει να τον κάνεις Format Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Aφου περασες win πηγαινε: start(εναρξη)->Control Panel(πινακας ελεγχου)->admistrative tools(εργαλεια διαχερισης)->computer management(διαχειριση υπολογιστη) και στο παραθυρο που θα σου ανοιξει πηγαινε εκει που λεει διαχειριση δισκων! Εκει λογικα θα τους βλεπεις και τους 2! Σε αυτο που δε βλεπεις στα win (δηλαδη δε μπορεις να αποθηκευσεις) πρεπει να του φτιαξεις διαμερισμα και μετα να τον formareis! Μετα ολα ΟΚ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adagio Ιανουάριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Θα χρειαστεις και το SP2 (μπορει και με το 1 να δουλευει) για να δουν τα ΧΡ τον 160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιανουάριος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Τωρα το SP2 που κολλαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
αχεροντιος Ιανουάριος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 εχω περασει ολα τα driver.στην διαχ. υπολογιστη τους βλεπει κ τουσ 2.και εγω πιστευω οτι πρεπει να φτιαξω διαμερισμα αλλα δεν γνωριζω τα βηματα για να το κανω.. θα μπορουσε καποιοw να μου πει ?επειδη εχω c@@@@@d windows οποτε παω να περασω το sp1 με σταματαει κ μoυ πεταει ενα μηνυμα οτι εχω c@@@@@d εκδοση. τι πρεπει να κανω επιτελουσ για να καταφερω να περασω το sp1 ?κ κατι αλλο οποτε παω να περασω στο pc ενα προγραμμα με πολλα.. mb μου μου πεταει ενα μηνυνα και μου λεει οτι δεν εχω αρκετο χωρο κατι που δεν ισχυει... τα νευρα μου!HELP....!!!!!!!!δηλαδη τι επρεπε να φωναξω τεχνικο... κ εγω ο κακομηρος ηθελε να το φτιαξω μονος μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.