Jump to content

που ειναι ο σκληρος ??ααα......

αχεροντιος

Recommended Posts

καλησπερα,σημερα συνδεσα το καινουργιο μου pc(1 φορα) αλλα εχω καποια προβληματακια και θα ηθελα την βοηθεια σας.

λοιπον τα συνδεσα ολα κ περασα τα windows xp αλλα δυστηχως μου αναργνωρισε μονο τον ενα σκληρο απο τους δυο(sata 160+80) οπου και στον οποιο περασα τα windows.τι πρεπει να κανω για να τον αναγνωρισει κ αλλον :119:

απο την αλλη με το που ανοιγω το pc ολα μια χαρα με τον που τον κλεινω ξανανοιγει απο μονος του.. :119:

παιδια βοηθεια θελω τοσο να χαρω το καινουργιο pcακι κ δεν μπορω..........

η μητρικη μου ειναι abit ag8

κ κατι αλλο στην διαχ. συσκευων μου βγαζει ενα ερωτηματικο κ λεει κατι για ide εχει καμια σχεση..

helpppppppppp..!!

Aφου περασες win πηγαινε: start(εναρξη)->Control Panel(πινακας ελεγχου)->admistrative tools(εργαλεια διαχερισης)->computer management(διαχειριση υπολογιστη) και στο παραθυρο που θα σου ανοιξει πηγαινε εκει που λεει διαχειριση δισκων! Εκει λογικα θα τους βλεπεις και τους 2! Σε αυτο που δε βλεπεις στα win (δηλαδη δε μπορεις να αποθηκευσεις) πρεπει να του φτιαξεις διαμερισμα και μετα να τον formareis! Μετα ολα ΟΚ!!!

εχω περασει ολα τα driver.

στην διαχ. υπολογιστη τους βλεπει κ τουσ 2.και εγω πιστευω οτι πρεπει να φτιαξω διαμερισμα αλλα δεν γνωριζω τα βηματα για να το κανω.. θα μπορουσε καποιοw να μου πει ?

επειδη εχω c@@@@@d windows οποτε παω να περασω το sp1 με σταματαει κ μoυ πεταει ενα μηνυμα οτι εχω c@@@@@d εκδοση. τι πρεπει να κανω επιτελουσ για να καταφερω να περασω το sp1 ?

κ κατι αλλο οποτε παω να περασω στο pc ενα προγραμμα με πολλα.. mb μου μου πεταει ενα μηνυνα και μου λεει οτι δεν εχω αρκετο χωρο κατι που δεν ισχυει... τα νευρα μου!

HELP....!!!!!!!!

δηλαδη τι επρεπε να φωναξω τεχνικο... κ εγω ο κακομηρος ηθελε να το φτιαξω μονος μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.