PaPa-ZorD Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 Λοιπόν έχουμε και λέμε καταρχάς θέλω να μπω και εγώ στον κόσμο της υδρόψυξης και θα σας παρουσιασω τι έχω στο μυαλό μου με screens Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 26, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Λοιπόν σκέφτομαι να βάλω τα εξείς :Σωλήνας Tygon 1/2" R3603 Ο κορυφαίος σωλήνας για custom watercoolingΕσωτερική διατομή (ID) 1/2"Εξωτερική διατομή (OD) 3/4"Εξαιρετική ευκαμψία και διαφάνειαΚόστος 12,30 Ε το μέτροΑντλία Eheim 1048Αθόρυβη και αξιόπιστη€44,20ΛRadiator Silverprop SilverStorm120To Silverstorm120 είναι ένα radiator για custom υδροψύξεις€56,00ΛΤι λέτε ?? Έχετε να κατι άλλο στον νού σας???Ακούω προτάσεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Σωλήνας Tygon 1/2" R3603Ο κορυφαίος σωλήνας για custom watercoolingΕσωτερική διατομή (ID) 1/2"Εξωτερική διατομή (OD) 3/4"Εξαιρετική ευκαμψία και διαφάνειαΚόστος 12,30 Ε το μέτροΑντιγραφή από το μουλτιράμα να υποθέσω ε? Ίσως να χρειαστείς κι ένα μπλοκ ,κυκλοφορούν μπόοοοολικα. Και ανεμιστήρες για το ψυγειάκι.Και σφικτηράκια για τις συνδέσεις των σωλήνων.Αλλά το στίκι του ΚΤΜ είναι πολύ πιο χρήσιμο(η εικόνα δε φαίνεται τουλάστιχον στο φωτιαλεπού μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Ναι απο multirama είναι όντως αλλα είναι κακό αυτο?? η foto έχει πρόβλημα θα την φτιάξω σύντομα .Τhx για την απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιανουάριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Παιρνεις ενα block απο eleven ή skinny13, αντλια eheim 1250 (αρκετα δυνατη), radiator αν μπορεις βρες καποιο χαλκινο (ford transit ας πουμε), σωληνε παρε απο κανα practiker οχι και να δωσεις 12,5€ για ενα μετρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Ιανουάριος 26, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Thx varela για αυτο τα έγραψα εδώ για να μου πείτε την γνώμη σας (γιατι ειμαι και αρχάριος ακομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.