PaPa-ZorD Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2005 Γεία σας παιδία έχω μια απορία : Πρόσφατα αγόρασα καινούργιο pc και έβαλα τροφοδοτικό το Τhermaltake που ώς τωρα δν μου έχει βγάλει κάπιο πρόβλημα.Όμως ένας φίλος μου μου λέει συνέχεια ότι το Τhermaltake το τροφοδοτικό ειναι μάπα Πείτε μου την γνώμη σας plz (Για να μπορώ να του την πώ )
Linos801442169065 Ιανουάριος 26, 2005 #2 Ιανουάριος 26, 2005 Αφου δε σου εχει βγαλει προβλημα μην την ψαχνεις τη δουλεια.Σκοπος δεν ειναι να του την πεις αλλα να κανεις την δουλεια σου!!!
PaPa-ZorD Ιανουάριος 26, 2005 Author #3 Ιανουάριος 26, 2005 ΑΑΑΑ Lino προλαβες και απάντησες?? Εσύ εισαι γρήγορο πιστόλι hehe :PPΆλλο εννοώ όμως δηλαδή τι διαφορά μπορεί να έχει απο ένα Tagan
soler1442169065 Ιανουάριος 26, 2005 #4 Ιανουάριος 26, 2005 Kοίτα... Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι μια χαρά...για ένα απλό σύστημα... Εάν όμως ενδιαφέρεσαι για overclocking παίζει σημαντικό ρόλο εάν το τροφοδοτικό αυτό δίνει σωστές και σταθερές τάσεις... Στην περίπτωση αυτή λοιπόν ένα Tagan η ένα Εnermax υπερέχουν σε σχέση με το Thermaltake λόγο των καλών τάσεων τους... Πέρα από αυτά...είναι μια χαρά καλό και αξιόπιστο τροφοδοτικό...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.