PGM Ιανουάριος 7, 2005 #41 Ιανουάριος 7, 2005 Τις θερμοτερες ευχες και απο μενα ....... Χρονια σας Πολλα παιδια
morius Ιανουάριος 7, 2005 #42 Ιανουάριος 7, 2005 Χρόνια πολλά και καλά,ότι επιθυμείς......:flower: :flower: :flower: :flower:
YDinopoulos Ιανουάριος 7, 2005 #44 Ιανουάριος 7, 2005 Να στε καλα παιδες......Χρονια πολλα κ απο εμενα σε ολους τους συνονοματους !!!
eleven Ιανουάριος 7, 2005 #47 Ιανουάριος 7, 2005 Χρονια πολλα παιδιακια Να ειστα παντα καλα και οτι ποθειτε " Γιαννικο μια που εισαι ο αγαπημενος μου μονδερατορας σου ευχομαι καλη δυναμη και κουραγιο στον μακρυ και δυσκολο μονοπατι που διαλεξες May the (amd) power be with you ""Υ.γ Να σας φερω τα σκουφακια?????
ison Ιανουάριος 7, 2005 #50 Ιανουάριος 7, 2005 Αν και φανταζομαι οτι θα εχει ειπωθει σπιτι χωρις Γιαννη προκοπει δεν κανει..χρονια πολλα και απο μενα παιδια.
Manu_Dhthen1 Ιανουάριος 7, 2005 #51 Ιανουάριος 7, 2005 Χρόνια πολλά σε όλους τούς Γιάννηδες ...Και ειδικα στον μονο που δε βαριεται να πλακωνετε στο ξυλο με μενα,χαχαχαχαχαχα (ΖarraS) Παντως ρε φιλε Endu εισαι το τελειο παραδειγμα του "Θεε μου,ανελαβε τους φιλους μου..τους εχθρους μου τους κανονιζω μονος μου :D" Αλλους 5-6 τετοιους να εχεις και σε βλεπω στο δαφνι συντομα Χωρις πλακα τωρα....να στε καλα ρε παιδια..τον τελευταιο καιρο εχετε ανεβασει το φορουμ με τα απιστευτα που κανετε μεταξυ σας...Οτι και να πω ειναι λιγο...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ
jpavly Ιανουάριος 7, 2005 #52 Ιανουάριος 7, 2005 Χρόνια μας πολλά συνονόματοι Shidokanjohn, Enduracell και λοιποί!!
Κοπρίτης Ιανουάριος 7, 2005 #54 Ιανουάριος 7, 2005 :magic:Χρονια Πολλα και Καλα:magic: στους Γιαννηδες (και τις Ιωαννες) του Λαμπη... Καλη διασκεδαση σε οσους σκοπευουν να το γιορτασουν αποψε..
enduracell Ιανουάριος 8, 2005 #55 Ιανουάριος 8, 2005 Ευχαριστούμε παιδιά να στε καλά και να προσέχετε :flower: Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1Παντως ρε φιλε Endu εισαι το τελειο παραδειγμα του "Θεε μου,ανελαβε τους φιλους μου..τους εχθρους μου τους κανονιζω μονος μου :D" Αλλους 5-6 τετοιους να εχεις και σε βλεπω στο δαφνι συντομα Χωρις πλακα τωρα....να στε καλα ρε παιδια..τον τελευταιο καιρο εχετε ανεβασει το φορουμ με τα απιστευτα που κανετε μεταξυ σας...Οτι και να πω ειναι λιγο...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ Βασικά ένας είναι ο αλιτήριος που τα κάνει όλα, οι άλλοι είναι καλά παιδάκια αλλά παρασέρνονται εύκολα
mauros Ιανουάριος 8, 2005 #56 Ιανουάριος 8, 2005 Χρόνια πολλά γιάννηδες και ιωάννες!Εndu ομολογουμένως το 2005 σου έκρυβε εκπλήξεις,αλλά ειλικρινά δεν περίμενα κάτι τέτοιο απο σένα
SLN Ιανουάριος 9, 2005 #57 Ιανουάριος 9, 2005 Αλλο ενα καθυστερημενο Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!Καλο ειναι να ευχομαστε (καθυστερημενα) και σε κανα moderator γιατι ο αλλος ο moderator (o "χοντρος") δεν με συμπαθει πολυ...
fantacid Ιανουάριος 9, 2005 #58 Ιανουάριος 9, 2005 Χρονια πολλα κ απο μενα σε ολους τους Γιαννηδες κ Γιαννουλες!κ φυσικα για τον μεγα-mod ενα δωρακι:daisy: Αντε κ του χρονου!
fanisk Ιανουάριος 9, 2005 #59 Ιανουάριος 9, 2005 Αν και καπως αργα λογω ταξιδιου, ευχομαι σε οσους γιορταζουν, χρονια πολλα και καλα!!Σπεσιαλ ευχες σε jdrogas, shido, endu, Ydinopoulos!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.