Jump to content

Χρονια πολλα στους Γιανναρους του φορουμ

jax7480

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Χρονια πολλα παιδιακια Να ειστα παντα καλα και οτι ποθειτε

" Γιαννικο μια που εισαι ο αγαπημενος μου μονδερατορας σου ευχομαι καλη δυναμη και κουραγιο στον μακρυ και δυσκολο μονοπατι που διαλεξες May the (amd) power be with you ""

Υ.γ Να σας φερω τα σκουφακια?????

Αν και φανταζομαι οτι θα εχει ειπωθει σπιτι χωρις Γιαννη προκοπει δεν κανει..χρονια πολλα και απο μενα παιδια.

Χρόνια πολλά σε όλους τούς Γιάννηδες

...Και ειδικα στον μονο που δε βαριεται να πλακωνετε στο ξυλο με μενα,χαχαχαχαχαχα (ΖarraS) :T:

Παντως ρε φιλε Endu εισαι το τελειο παραδειγμα του "Θεε μου,ανελαβε τους φιλους μου..τους εχθρους μου τους κανονιζω μονος μου :D" Αλλους 5-6 τετοιους να εχεις και σε βλεπω στο δαφνι συντομα:p

Χωρις πλακα τωρα....να στε καλα ρε παιδια..τον τελευταιο καιρο εχετε ανεβασει το φορουμ με τα απιστευτα που κανετε μεταξυ σας...Οτι και να πω ειναι λιγο...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ:T:

:magic:Χρονια Πολλα και Καλα:magic:

στους Γιαννηδες (και τις Ιωαννες:hmm:) του Λαμπη...

Καλη διασκεδαση σε οσους σκοπευουν να το γιορτασουν αποψε..:T:

Ευχαριστούμε παιδιά να στε καλά και να προσέχετε :flower:

Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1

Παντως ρε φιλε Endu εισαι το τελειο παραδειγμα του "Θεε μου,ανελαβε τους φιλους μου..τους εχθρους μου τους κανονιζω μονος μου :D" Αλλους 5-6 τετοιους να εχεις και σε βλεπω στο δαφνι συντομα:p

Χωρις πλακα τωρα....να στε καλα ρε παιδια..τον τελευταιο καιρο εχετε ανεβασει το φορουμ με τα απιστευτα που κανετε μεταξυ σας...Οτι και να πω ειναι λιγο...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ:T:

Βασικά ένας είναι ο αλιτήριος που τα κάνει όλα, οι άλλοι είναι καλά παιδάκια αλλά παρασέρνονται εύκολα :)

Χρόνια πολλά γιάννηδες και ιωάννες!Εndu ομολογουμένως το 2005 σου έκρυβε εκπλήξεις,αλλά ειλικρινά δεν περίμενα κάτι τέτοιο απο σένα :p

Αλλο ενα καθυστερημενο Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!

Καλο ειναι να ευχομαστε (καθυστερημενα) και σε κανα moderator γιατι ο αλλος ο moderator (o "χοντρος") δεν με συμπαθει πολυ...

Χρονια πολλα κ απο μενα σε ολους τους Γιαννηδες κ Γιαννουλες!

κ φυσικα για τον μεγα-mod ενα δωρακι:daisy:

Αντε κ του χρονου!

Αν και καπως αργα λογω ταξιδιου, ευχομαι σε οσους γιορταζουν, χρονια πολλα και καλα!!

Σπεσιαλ ευχες σε jdrogas, shido, endu, Ydinopoulos!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.