LordOfRings Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 τι λέτε για αυτον εδω . HP SCANJET 3970 να τον παραγγείλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 7, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 επειδη αυριο πρωί θα γινει η αγορα δεν λετε τπτ για αυτον τον σαρωτάκο ? . αξιζει ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Ναι,χαλαρα...Εχω τον 5490 και ειμαι υπερευχαριστημενος....Τα HP scanners ειναι πολυ καλα!!!Κανε την παραγγελια σου αφοβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 σκεφτομαι οτι η μητρικη εχει 6ports usb και ειναι κετελημένες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Σε αυτο θα τα χαλασυμε τωρα....Παρε κι αλλες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Τελικα η αγορα εγινε , Τo scanneraki ειναι στα χέρια μου απο το απόγευμα, , , καλο φένεται ,, , Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ευγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.