ea6gka Ιανουάριος 7, 2005 #21 Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 11:12] Ας μου εξηγήσει κάποιος, τι σκοπό εξυπηρετεί η επανάληψη για πολλοστή φορά απόψεων περί του συγκεκριμένου καταστήματος; δεν εχει , απλα τα λεμε για να περναει η ωρα οπως και σε πολλα αλλα θεματα στα φορουμ.
ison Ιανουάριος 7, 2005 #22 Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Είναι σα τη microsoft, όλοι τη βρίζουν και όλοι windows έχουν. LOL LOL
astrolabos Ιανουάριος 7, 2005 #23 Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Ας μου εξηγήσει κάποιος, τι σκοπό εξυπηρετεί η επανάληψη για πολλοστή φορά απόψεων περί του συγκεκριμένου καταστήματος; Στην εμπέδωση αυτών
Shidokanjohn Ιανουάριος 7, 2005 #24 Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από yanni Διότι αν δεν είναι "τούβλο" ο υπάλληλος πως θα πιάσει κότσο το κανονικό τούβλο να αγοράσει Extreme Edition/FX? Μαλλον θα πρεπει να προσεχεις λιγο τις εκφρασεις σου..Το τι αγοραζει ο καθενας ,με τι κριτηριο κτλ ειναι δικο του προβλημα ....Εγω αγοραζω οτι θελω απο σκετη κ@@λα...Εσυ αν τραβας με αυτο καποιο ζορι εντελως στα @@@ μου .
RootX Ιανουάριος 7, 2005 #25 Ιανουάριος 7, 2005 Μην αρχίζετε πάλι τις παλιές κόντρες..... στο 2005 μπήκαμε, κάντε και εσείς την υπέρβασή σας και αφήστε κάποια πράγματα πίσω σας.....
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 7, 2005 #26 Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 16:46] Στην εμπέδωση αυτών Όπως λέμε: η επανάληψη μήτηρ πάσης διαφημίσεως!!
Savio Ιανουάριος 7, 2005 #27 Ιανουάριος 7, 2005 Εγώ όσες φορές έχω ψωνίσει από το Πλαίσιο (οnline & offline) έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!Δεν με ενδιαφέρουν οι γνώσεις των υπαλλήλων, ξέρω τι θα πάρω και πάω και το παίρνω.Δεν ανοίγω συζητήσεις γιατί ο χρόνος είναι χρήμα...
MarkG Ιανουάριος 7, 2005 #28 Ιανουάριος 7, 2005 το σιγουρο ειναι οτι με το πλαισιο δεν βαριεσαι! αγορα απο ιντερνετ #1: ημουν στον ακριτικο ευρο και παραγγειλα ενα τι-βι-τιουνερ. ενω δεν ηταν πανω απο το οριο για δωρεαν αποστολη, τελικα (για αγνωστο λογο) δεν πληρωσα μεταφορικα αγορα απο ιντερνετ #1: θεσσαλονικη αυτη τη φορα, και κανω παραγγελία... μου λεει το συστημα τους οτι αν γινει η παραγγελια πριν τις 15:00 θα ερθει την επομενη. ειχα δωσει το κινητο οποτε μου ερχεται μετα απο λιγο ες-εμ-ες οτι η παραγγελια με κωδικο διαφορετικο απο αυτο που ειχα παρει(!) θα ερθει αυριο. την επομενη παιρνω τηλεφωνο και μαθαινω: α) οτι παραδοση απο τη θεσσαλονικη στη θεσσαλονικη κανει δυο μερες. β) οτι επρεπε να πάρω εγω τηλεφωνο την μεταφορικη και μαλιστα τον ιδιο τον οδηγο(!) για να μάθω που ειναι η παραγγελια μου
Shidokanjohn Ιανουάριος 7, 2005 #29 Ιανουάριος 7, 2005 Πριν 2-3 μηνες καιγεται Sapphire 9800 proΠαω πισω ο τεχνικος βλεπει οτι καηκεΜαλιστα λεει θα σας κοψουμε πιστωτικο (100-120 περιπου ηταν δεν θυμαμαι ακριβως ποσο)του λεω τοσο εχουν τωρα?Ναι απανταει..........Μου φερνεις σε παρακαλω 3???α δεν εχουμε!!!!!ε με το σχετικο καυγα και φωνες με τον διευθυντη μου εφεραν Μια 9800ΧΤ στην ιδια ακριβως τιμη!!!!!!!
Dolly Ιανουάριος 7, 2005 #30 Ιανουάριος 7, 2005 Πριν 2-3 μηνες καιγεται Sapphire 9800 proΠαω πισω ο τεχνικος βλεπει οτι καηκεΜαλιστα λεει θα σας κοψουμε πιστωτικο (100-120 περιπου ηταν δεν θυμαμαι ακριβως ποσο)του λεω τοσο εχουν τωρα?Ναι απανταει..........Μου φερνεις σε παρακαλω 3???α δεν εχουμεε με το σχετικο καυγα και φωνες με τον διευθυντη μου εφεραν Μια 9800ΧΤ στην ιδια ακριβως τιμη!! XAXAXA θα ήθελα και εγώ 3 αν έχεουν 120euro παρακαλώ!Πάντως αν εξαιρέσουμε τις μεμονωμένες περιπτώσεις επειδή οι πιο πολύ από εδώ ξέρουμε τι θέλουμε το πλαίσιο μαζί με το RMA του είναι πολύ καλο. Το θλιβερό είναι όταν πάει η μάνα η το παιδάκι που ΔΕΝ ξέρει και του πουλάνε βλακείες και πάει να παίξει με χαρά το νέο του παιχνίδι και παίρνει....Αυτό είναι το άσχημο, εμείς ξέρουμε τι θέλουμε.
Savio Ιανουάριος 7, 2005 #31 Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Dolly XAXAXA θα ήθελα και εγώ 3 αν έχεουν 120euro παρακαλώ!Πάντως αν εξαιρέσουμε τις μεμονωμένες περιπτώσεις επειδή οι πιο πολύ από εδώ ξέρουμε τι θέλουμε το πλαίσιο μαζί με το RMA του είναι πολύ καλο. Το θλιβερό είναι όταν πάει η μάνα η το παιδάκι που ΔΕΝ ξέρει και του πουλάνε βλακείες και πάει να παίξει με χαρά το νέο του παιχνίδι και παίρνει....Αυτό είναι το άσχημο, εμείς ξέρουμε τι θέλουμε. Αυτό όμως δεν γίνεται ΜΟΝΟ στο Πλαίσιο...
RootX Ιανουάριος 7, 2005 #32 Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Savio Αυτό όμως δεν γίνεται ΜΟΝΟ στο Πλαίσιο... Και σίγουρα όχι μόνο σε καταστήματα πληροφορικής...
yanni Ιανουάριος 7, 2005 #33 Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Μαλλον θα πρεπει να προσεχεις λιγο τις εκφρασεις σου..Το τι αγοραζει ο καθενας ,με τι κριτηριο κτλ ειναι δικο του προβλημα ....Εγω αγοραζω οτι θελω απο σκετη κ@@λα...Εσυ αν τραβας με αυτο καποιο ζορι εντελως στα @@@ μου . Μου έκανε εντύπωση που κάποιος πήρε στραβά αυτό που έγραψα μέχρι που είδα το ποιος παρεξηγήθηκε. Εντάξει εσύ δικαιολογείσαι. Δεν κάνω καν το κόπο να σου εξηγήσω τα αυτονόητα διότι έτσι και αλλιώς ένας από τους σκοπούς της ζωής σου είναι να μου την λες σε κάθε ευκαιρία. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν. Μάλλον πόνεσε που αυτά που σου έλεγα πέρσι για τους Prescott, τελικά ήταν η πραγματικότητα και δεν ήμουν απλά κάποιος κολλημένος που πρόσβαλε την μαμά Intel.@RootX Sorry RootX αλλά δεν μπορεί κάποιος να πετάγεται ξεκάρφωτα και να σε συκοφαντεί έτσι. Και ξέρουμε και οι δύο ότι ο Shido έχει λόγο να πιάνεται από τις λέξεις.Ο ψαγμένος που θα μπει στο Πλαίσιο να πάρει FX/ΕΕ δεν θα κάτσει να μάθει από τον υπάλληλο. Τον πήρε, αν του κάνει το stepping, και έφυγε. Ο άσχετος όμως που θα μπει μέσα στο κατάστημα δεν είναι έρμαιο του κάθε υπαλλήλου?
RootX Ιανουάριος 7, 2005 #34 Ιανουάριος 7, 2005 Καταλαβαίνω τι εννοείς Yanni, από την αρχή το κατάλαβα
Shidokanjohn Ιανουάριος 7, 2005 #35 Ιανουάριος 7, 2005 Nαι σκοπος της ζωης μου ειναι να ασχολουμε μ εσενα
Guest Ιανουάριος 7, 2005 #36 Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από yanni Μου έκανε εντύπωση που κάποιος πήρε στραβά αυτό που έγραψα μέχρι που είδα το ποιος παρεξηγήθηκε. Εντάξει εσύ δικαιολογείσαι. Δεν κάνω καν το κόπο να σου εξηγήσω τα αυτονόητα διότι έτσι και αλλιώς ένας από τους σκοπούς της ζωής σου είναι να μου την λες σε κάθε ευκαιρία. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν. Μάλλον πόνεσε που αυτά που σου έλεγα πέρσι για τους Prescott, τελικά ήταν η πραγματικότητα και δεν ήμουν απλά κάποιος κολλημένος που πρόσβαλε την μαμά Intel. @RootX Sorry RootX αλλά δεν μπορεί κάποιος να πετάγεται ξεκάρφωτα και να σε συκοφαντεί έτσι. Και ξέρουμε και οι δύο ότι ο Shido έχει λόγο να πιάνεται από τις λέξεις. Ο ψαγμένος που θα μπει στο Πλαίσιο να πάρει FX/ΕΕ δεν θα κάτσει να μάθει από τον υπάλληλο. Τον πήρε, αν του κάνει το stepping, και έφυγε. Ο άσχετος όμως που θα μπει μέσα στο κατάστημα δεν είναι έρμαιο του κάθε υπαλλήλου? Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Nαι σκοπος της ζωης μου ειναι να ασχολουμε μ εσενα Βρε παιδιά ηρεμήστε.
yanni Ιανουάριος 7, 2005 #37 Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Nαι σκοπος της ζωης μου ειναι να ασχολουμε μ εσενα Και όμως βρε John αυτό δείχνεις. Λοιπόν Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Εντελώς λάθος μέρα για παρεξήγηση δεν νομίζεις?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.