PARALLAX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2005 Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής: Εδώ και 2 μήνες έχω αγοράσει τον εκτυπωτή canon ip 1500 (τον φτηνό). Το μηχάνημα (όπως και όλοι οι canon που είχα μέχρι τώρα) δουλέβει άψογα. Πρίν όμως περίπου 2 εβδομάδες και ενώ έκανα 12 απανωτές ασπρόμαυρες φωτογραφικές εκτυπώσεις (οι πρώτες φωτογραφικές με αυτόν τον εκτυπωτή) όταν άνοιξα το καπάκι για να αλλάξω μελάνι τί βλέπω: όλο το εσωτερικό του εκτυπωτή είχε μαυρίσει, είχε γεμίσει με κάτι σάν μαύρη υγρασία. Ο εκτυπωτής κατα τα άλλα δουλέβει τέλεια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τον εκτυπωτή δέν τον καθάρισα (ούτε χρόνο είχα ούτε είναι εύκολο) και απο τότε το εσωτερικό του είναι έτσι. Πήρα τηλ στην intersys και μου είπαν να το στείλω εκεί αλλά το τελευταίο που θέλω είναι να μπώ στα έξοδα αποστολής στην αθήνα. Ποιά είναι η γνώμη σας? Μήπως έκανα εγώ κάποιο λάθος? Επειδή στις εκτυπώσεις αυτές χρησιμοποίησα το φτηνό φωτογραφικό χαρτί hp μήπως έφταιγε αυτό? Άν τον αφήσω έτσι θα βγάλει προβλήματα στην πορεία? Σημειώνω οτι στις εκτυπώσεις αυτές είχα χρησιμοποιήσει original μελάνια canon.
didymos Ιανουάριος 24, 2005 #2 Ιανουάριος 24, 2005 Εκτύπωνες χωρίς περιθώριο; Αν ναι, τσέκαρε μπας και είναι μελάνι που χύθηκε...
PARALLAX Ιανουάριος 25, 2005 Author #3 Ιανουάριος 25, 2005 Όχι, ήταν με περιθώρια, κανονικότατα, και μεγάλα μάλιστα. Δέν χύθικε το μελάνι, άν είχε χυθεί θα ήταν πολύ μαύρο συγκεντρωμένο σε ένα σημείο. Είναι παντού σε όλα τα εσωτερικά τοιχώματα του εκτυπωτή, σάν να εξατμίστηκε μαύρο μελάνι και να κάθησε παντού.Help guys!
Greek Ιανουάριος 25, 2005 #4 Ιανουάριος 25, 2005 Αυτό που είδες το πιο πιθανό να πρόκειται για μελάνι που πήγε άδικα χαμένο (οχι πανω στο χαρτι). Συνήθως παρουσιάζεται στους εκτυπωτές με μεγάλη χρήση και προκειται για μελανι που αιωρείται στον αέρα. Απλά το μόνο που θέλει είναι καθάρισμα....
PARALLAX Ιανουάριος 25, 2005 Author #5 Ιανουάριος 25, 2005 Μακάρι να είναι έτσι φίλε greek. Θα δουμε στην πορεία...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.