Jump to content

Κάρτα Γραφικών Low Buget

sa1901

Κάρτα Γραφικών Low Budget  

25 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω μια κάρτα γραφικών για δουλειές γραφείου και photoshop κυρίως. Τα παιχνίδια δεν με πολυενδιαφέρουν, αλλά δεν αποκλείονται (πολύ σπάνια όμως).

Ποια από τις παραπάνω προτείνετε;

Εγω προτινω ασφαλως 9550 αλλα ριξε μια ματια στις αγγελίες.

Η ΑΤΙ εχει και καλυτερο DVI.

Ριξε μια ματια στις αγγελιες.

Κοίτα αν μπορείς να βρεις σε καλή τιμή μια 9600 απλή. Διαφορετικά την 9550. Είναι πιο γρήγορη απο την 5500 - σε κάποια games αρκετά πιο γρήγορη.

Καινούργια δεν αξίζει καμιά τους. Ή πήγαινε στο stock του Πλαισίου και πάρε μία γύρω στα 50-70€ ή ρίξε μια ματιά στις αγγελίες για την 9500 του kallileo.....έτη φωτός μπροστά απ ότι και να πάρεις σ' αυτά τα χρήματα.

Προτεινω asus 9550 GE αφου εχει 128bit memory controlleL... Αρα πιο γρηγορη απο τις υπολοιπες 9550...

Φίλε μου κι εγώ ενδιαφέρομαι για φτηνή κάρτα γραφικών ακριβώς για την ίδια δουλειά. Το θέμα είναι πόσο έχουν αυτες οι κάρτες που αναφέρονται πιο πάνω και σε ποιά μαγαζιά.

Φίλε μου κι εγώ ενδιαφέρομαι για φτηνή κάρτα γραφικών ακριβώς για την ίδια δουλειά. Το θέμα είναι πόσο έχουν αυτες οι κάρτες που αναφέρονται πιο πάνω και σε ποιά μαγαζιά.

Από το e-shop

MSI VGA FX5500-T128 AGP RETAIL 63,09 €

GIGABYTE RADEON R9550 128MB 66,24 €

Και εγω θα ελεγα την 9550 γιατι εχει σαφως ανωτερες επιδοσεις απο μια υπερχρονισμενη 5200(5500)!Και ειμαι και υπερ της NVIDIA αλλα σε καποια πραγματα πρεπει να τα λεμε οπως εχουν!

GIGABYTE RADEON R9550 128MB

παρτην αυτη (αν και φανατικος της nvidia) η 5500 δεν αξιζει, η εκτος αν δωσεις κατι παραπανω και πας σε 5600-5700 οπως ειπε και ο greek

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.