skilimavro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 Ευχομαι να εχω βαλει αυτο το post στο σωστο μερος...θελω να ρωτησω οποιους ξερουν να με βοηθησουν σε καποια πραγματακια οχι μονο οσον αφορα την χρηση αλλα και τα τεχνικα χαρακτηριστικα, πιο συγκεκριμενα :1) για ποιου ειδους τηλεφωνηματα αφορα, μονο διεθνεις κλησεις η γενικα οποιαδηποτε κληση2) τι ειδους συνδεση χρειαζομε, και πως θα φτανει η φωνη μου στην αλλη ακρη της γραμμης (εννοω μιλαω εγω τωρα και φτανει η φωνη την επομενη μερα) :bigsmile: 3) τι hardware χρειαζομε.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Εκτος απο καποια συνδρομη και ενα αξιοπρεπες bandwith (περιπου 20-30kb/s ) θα χρειαστεις και μια συσκευη οπως το ΑΤΑ 186 της Cisco για να συνδεσεις αναλογικο τηλεφωνο, η ενα αντιστοιχο προγραμμα για να κανειςκλησεις απο το PC σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Ιανουάριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 thanx για την απαντηση, ξερεις για τι ειδους κλησεις αφορα μονο διεθνεις η και υπεραστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Αναλογα τον Provider που θα εχεις και τι θα σου επιτρεπει αυτος....Κυριως εχουν καλες τιμες σε υπεραστικα και κινητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Ιανουάριος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 εχεις υποψη σου καποιον provider, μ'ενδιαφερουν κυριως υπεραστικα και διεθνεις κλησεις ;αμα τους ρωτησω κατευθειαν θα ξερουν να μου απαντησουν η το βλεπεις χλωμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Εγω εχω Vivodi με Full LLU και με το τηλ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.Λογω του οτι ειναι ακομα σε περιοδο προσφορων δεν μπορω να σου πω για τιμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skilimavro Ιανουάριος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. θα σου εχω νεοτερα μολις μου ερθει η συνδεση, και μου εκατσε και καλα γιατι ενα φιλαρακι εχει κανει κατι παρομοιο και θα μου το φερει να το δοκιμασω πριν το παρω... :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιανουάριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 λοιπον πειτε οτι εχω τον καταλληλο εξοπλισμο κλπ κλπδηλαδη μπορω να παρω απο τον υπολογιστη μου στο ΣΤΑΘΕΡΟ τηλεφωνο καποιου και να μιλαμε με τις ωρες?? ή και κινητο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Ναι, αλλα οχι Free... Τουλαχιστον απο Ελληνικο ISP.Επαιζαν παλια διαφορες υπηρεσιες για δωρεαν τηλεφωνα αλλα δεν ξερω πλεον αν γινεται κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιανουάριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 u know anything about skype? the prog Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Ιανουάριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από CyBeR_JiM [Σήμερα, στις 19:13] u know anything about skype? the prog Το skype το χρησιμοποιουν καποια παιδια εδω στην Ιταλια και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι. Δεν εχει τις γνωστες «καθυστερησεις». Απο pc σε pc ειναι δωρεαν. Απο pc σε σταθερο εχει παρα πολυ καλες τιμες.Το μονο που χρειαζεται ειναι το προγραμμα και ενα μικροφωνο με ακουστικα. Υπαρχουν «καρτες ανανεωσης χρονου» της skype που τις αγοραζει κανεις με πιστωτικη. Η πιο μικρη ειναι 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.