Jump to content

αποριες για VoIP

skilimavro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ευχομαι να εχω βαλει αυτο το post στο σωστο μερος...

θελω να ρωτησω οποιους ξερουν να με βοηθησουν σε καποια πραγματακια οχι μονο οσον αφορα την χρηση αλλα και τα τεχνικα χαρακτηριστικα, πιο συγκεκριμενα :

1) για ποιου ειδους τηλεφωνηματα αφορα, μονο διεθνεις κλησεις η γενικα οποιαδηποτε κληση

2) τι ειδους συνδεση χρειαζομε, και πως θα φτανει η φωνη μου στην αλλη ακρη της γραμμης (εννοω μιλαω εγω τωρα και φτανει η φωνη την επομενη μερα) :bigsmile:

3) τι hardware χρειαζομε.

ευχαριστω

Εκτος απο καποια συνδρομη και ενα αξιοπρεπες bandwith (περιπου 20-30kb/s ) θα χρειαστεις και μια συσκευη οπως το

ΑΤΑ 186 της Cisco για να συνδεσεις αναλογικο τηλεφωνο, η ενα αντιστοιχο προγραμμα για να κανεις

κλησεις απο το PC σου.

thanx για την απαντηση, ξερεις για τι ειδους κλησεις αφορα μονο διεθνεις η και υπεραστικα

Αναλογα τον Provider που θα εχεις και τι θα σου επιτρεπει αυτος....

Κυριως εχουν καλες τιμες σε υπεραστικα και κινητα...

εχεις υποψη σου καποιον provider, μ'ενδιαφερουν κυριως υπεραστικα και διεθνεις κλησεις ;

αμα τους ρωτησω κατευθειαν θα ξερουν να μου απαντησουν η το βλεπεις χλωμο

Εγω εχω Vivodi με Full LLU και με το τηλ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

Λογω του οτι ειναι ακομα σε περιοδο προσφορων δεν μπορω να σου πω για τιμες...

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.

θα σου εχω νεοτερα μολις μου ερθει η συνδεση, και μου εκατσε και καλα γιατι ενα φιλαρακι εχει κανει κατι παρομοιο και θα μου το φερει να το δοκιμασω πριν το παρω... :bigsmile:

λοιπον πειτε οτι εχω τον καταλληλο εξοπλισμο κλπ κλπ

δηλαδη μπορω να παρω απο τον υπολογιστη μου στο ΣΤΑΘΕΡΟ τηλεφωνο καποιου και να μιλαμε με τις ωρες?? ή και κινητο???

Ναι, αλλα οχι Free... Τουλαχιστον απο Ελληνικο ISP.

Επαιζαν παλια διαφορες υπηρεσιες για δωρεαν τηλεφωνα αλλα δεν ξερω πλεον αν γινεται κατι τετοιο.

Αρχική απάντηση από CyBeR_JiM [Σήμερα, στις 19:13]

u know anything about skype? the prog

Το skype το χρησιμοποιουν καποια παιδια εδω στην Ιταλια και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι. Δεν εχει τις γνωστες «καθυστερησεις». Απο pc σε pc ειναι δωρεαν. Απο pc σε σταθερο εχει παρα πολυ καλες τιμες.

Το μονο που χρειαζεται ειναι το προγραμμα και ενα μικροφωνο με ακουστικα. Υπαρχουν «καρτες ανανεωσης χρονου» της skype που τις αγοραζει κανεις με πιστωτικη. Η πιο μικρη ειναι 10.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.