Jump to content

Gadjetάκια για φωτεινό case

Prokopas1442169067

Recommended Posts

Ναι τα εχω δει εγω...

Ειναι ετοιμα ledakia υψηλης φωτεινοτητας.. τα οποια παιρνουν ρευμα κατευθειαν απο μολεξ...και βγαζουν αρκετο φως.

Και που μπορείς να τα τοποθετήσεις αυτά; Για να έχει και νόημα δηλαδή; Μέσα στο case, π.χ. για να φαίνονται από παράθυρο ή κάπου από έξω;

Πολυ λολ πρεπει να είναι ρε guys είπαμε να μην τα κάνουμε και datsun τα pc μας να είναι και αισθητικά ωραία .Δίκιο δν έχω?

Το λέω αυτό γιατι βλέπω κατι cases με 10 διαφορετικα φώτα και με διαφορετικο χρώμα κιολας

ΕΛΕΟΣ

Πολυ λολ πρεπει να είναι ρε guys είπαμε να μην τα κάνουμε και datsun τα pc μας να είναι και αισθητικά ωραία .Δίκιο δν έχω?

Το λέω αυτό γιατι βλέπω κατι cases με 10 διαφορετικα φώτα και με διαφορετικο χρώμα κιολας

ΕΛΕΟΣ

Θα εξαρτηθεί άμεσα απ'το τι θα βάλεις και προπαντώς πως θα τα συνδιάσεις. Μπορείς να κάνεις ένα κουτί τσίρκο που άνετα κερδίζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε διαγωνισμό :028: , μπορείς όμως να φτιάξεις κι ένα κουτί πανέμορφο εμφανισιακά :045:

Καθαρά θέμα γούστου

• 3 weeks later...

το πρωτο το εχω παρει, απο μεγεθος δεν μου γεμισε το ματι,

οσο για τα λεντακια ειναι αρκετα δυνατα, και απο τιμη την θεωρω λογικη προταση,

και ειναι αρκετα καλη αγορα, για οσους δεν θελουν cold cathode lights,

αν υπηρχαν και σε uv θα ηταν τελεια.

Εγώ πάντως ξύλωσα τα λαμπάκια από το χριστουγενιάτικο δέντρο και έβαλ αμερικά στο κουτί και έγινε πολύ ωράιο...

καλης ποιοτητας και υψηλης φωτινοτητας αλλα οχι του γουστου μου τουλαχιστον.το θεορω λιγο ''γυφτια''. καλυτερα κατι μικροτερο και ποιο ομορφο...

καλης ποιοτητας και υψηλης φωτινοτητας αλλα οχι του γουστου μου τουλαχιστον.το θεορω λιγο ''γυφτια''. καλυτερα κατι μικροτερο και ποιο ομορφο...

Κόψε κάτι βρε prasine. Μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο αλλά αν στον Greek αρέσει εμάς δεν μας πέφτει λόγος

Κόψε κάτι βρε prasine. Μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο αλλά αν στον Greek αρέσει εμάς δεν μας πέφτει λόγος

Δε λέει για μένα αλλά για τα έτοιμα που είναι λίγο μεγάλα... τα ledakia από το δέντρο είναι πολύ μικρά και μεγάλης φωτεινότητας. Εξαλου δεν τα έβαλα όλα , έκοψα 3-4 μπλέ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.