Jump to content

Ποια 17'' crt παιζει αυτον το καιρο ?

tefra1442169066

Recommended Posts

Αρχικα δηλωνω ασχετος σε οθονες με τα στοιχεια που δινουν και ολα αυτα, αλλα καταλαβαινω την ποιοτητα που βγαζει κτλ .Στο παρελθον σας ειχα ξαναεμπιστευτει σε 19'' crt και ο φιλος μου ειχε μεινει οπως και εγω καταενθουσιασμενος .

Αυτη την φορα εχω αναλαβει το εργο να βρω 17'' crt σε φιλο με max money 200euro . Για να δουμε τι καλο παιζει αυτην την εποχη με αυτα τα λεφτα .Please εαν γινεται μην μου πειτε τιποτα μοντελα που υπαρχουν μονο σε εξωτερικο γιατι η αγορα πρεπει να γινει αμεσα και θα γινει απο την στουρναρη .

εγώ πάλι θα πρότεινα iiyama σαν πρώτη επιλογή (τις έφερνε παλιότερα το πλαίσιο ) και μετά samsung 797.

Τις φερνει ακομη και εχουν περιπου 145 τελικη.Αριστη επιλογη αφου την εχω δουλεψει κι εχει αψογη γεωμετρια και φοβερα χρωματα.

οκ για philips δεν θελω να ακουω κουβεντα . την 107p5 την εχω και εγω και εδν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος αφου την θεωρω πολυ δυστροπη οθονη .

αναμεσα στις iiyama (ποιο ακριβως μοντελο?) και samsung 797 θεωρειτε καλυτερη η πρωτη ?

τεσπα . παιδες η παραγγελια εγινε τελικα πηραμε την samsung με 185 ευρω . παντως πολυ μλκ παντως κανενα μαγαζι δεν εχει πλεον stock σε crt 17 πρεπει να γινει παραγγελια.

Κατα τη γνωμη μου εκανες καλη επιλογη, δεν θα το μετανοιωσεις :023: :023:

manosgem, για πες μας γιατί προτείνεις την LG17'' CRT 710BH; Υπάρχει περίπτωση να την πάρω μεταχειρισμένη, γι' αυτό σε ρωτάω. Στα 1024x768, πάει μόνο μέχρι 85Hz; Δεν πάει παραπάνω;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.