Ripper18 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2005 Θελω να βρω για ενα φιλο μια ψυχτρα για socket 478 που να μπαινει βιδωτα στη μητρικη,γιατι ημητρικη που εχει(QDI platinix-1) δεν εχει πλαστικο πλαισιο .Υπαρχει ψυχτρα μεχρι 20-25 ευρω???Εχει Ρ4 1.5 willamete 0.18μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιανουάριος 6, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 Κανεις!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιανουάριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 καλημέραγιατί δεν εξετάζεις το ενδεχόμενο της αγοράς του πλαστικού πλαισίου σκέτου? το έχω δεί να πωλείται χωριστά, ή κάποιος φίλος μπορεί να σε εξυπηρετήσει με ένα απο καμμένη μητρική. Έτσι βάζεις πάνω ότι ψύκτρα θές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιανουάριος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Σε ποιο μαγαζι εχεις δεί να πωλείται χωριστά το πλαστικο πλαισιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Ιανουάριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Φίλε επειδή και εγώ έιμουν στην θέση σου πριν μία βδομάδα για τη μητρική του θείο μου και είχα φάει τον κόσμο να βρώ το πλαστικό κατέληξα στο service της Cosmodata στην Στουρνάρα που είναι δίπλα ακριβώς στο μαγαζί και εκεί μου βρήκαν τα παιδία το πλαστικό και χωρίς χρέωση και όσο για ψύκτρα πήρα την 4Super Silent Ultra της Arctic-cooling από το Hac με 20 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.