Avatar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2005 Τις τελευταιες μερες το no-name 350w τροφοδοτικο μου μου εχει σπασει τα νευρα. Το ανεμιστηρακι καπου ακουμπαει και κανει φα-σα-ρια-α. Που και που αν το βαρεσω ερχεται στα καλα του, αλλα συνηθως μου σπαει τα νευρα. Ασε που τον εχω μερα νυχτα αναμμενο. Αμα σταματησω το ανεμιστηρακι manually :064: εχει πολλες πιθανοτητες να καει? (υπ'οψιν-τον εχω αναμμενο συνεχεια).
yanni Ιανουάριος 23, 2005 #2 Ιανουάριος 23, 2005 Χαλαρά μπορεί να καεί. Και το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι μπορεί να κάψει και άλλα. Το καλύτερο θα ήταν να το πας για RMA αν σε καλύπτει η εγγύηση ή αν δεν μπορείς να το αποχωριστείς να το ανοίξεις ( εκτός ρεύματος πάντα ) και με προσοχή να φτιάξεις - αλλάξεις το ανεμιστηράκι.
soler1442169065 Ιανουάριος 23, 2005 #3 Ιανουάριος 23, 2005 Aν σταματησεις το φανακι...παει το τροφοδοτικο....Ανοιξε το... και σφηξε καλυτερα τα φανακια...Προσπαθησε να δεις απο που ερχεται ο ηχος...Τον κανει φανακι? ή μηπως καπου ακουμπαει και ακουγεται αυτος ο ήχος?
adagio Ιανουάριος 23, 2005 #4 Ιανουάριος 23, 2005 Παντως και εγω ειχα χωσει μια φορα μεσα ενα κατσαβιδι για να το σταματησω :029: Σιγουρα παντως δεν κανει καλο στο τροφοδοτικο αφου μπλοκαροντας το αυξανεις το ρευμα.Μπορεις να το ανοιξεις να καθαρισεις τον ανεμιστηρα και με μια μπατονετα που θα εχει λιγο λαδακι πανω της να αλειψεις λιγο την περιφερεια και να βαλεις και λιγο στο κεντρο(εκει που εινε ο αξονας περιστροφης) αφου πρωτα βγαλεις το αυτοκολλητακι που εχει
Braveheart1980 Ιανουάριος 23, 2005 #5 Ιανουάριος 23, 2005 Μη βγαλεις με τιποτα το ανεμιστηρακι απο το τροφοδοτικο! Εκτος και αν θες να ζεσταθεις απο τη φωτα που θα αρπαξει το pc σου!!Συμφωνω με τον soler παντως. Κατι πρεπει να ακουμπαει στο ανεμιστηρακι και κανει θορυβο.Ανοιξε το προσεκτικα αν δεν εχει εγγυηση και τσεκαρε το. Αν εχει εγγυηση τοτε τι σκας? Πηγαινετο για αλλαγη!
Avatar Ιανουάριος 23, 2005 Author #6 Ιανουάριος 23, 2005 Για ρμα μπααα. Δεν ξερω αν ακουμπαει κατι στο ανεμιστηρακι. Δεν νομιζω να ακουμπαει κατι μονιμα παντως, αφου οταν το "πειραζω" λιγο οταν κανει θορυβο (οταν δεν πιανει η τεχνικη της κλωτσιας το σταματαω με ενα στιλο και το ξανα-αφηνω) ξαναφτιαχνει μετα. Προς το παρον ειναι ησυχο, οποτε θα το αφησω. Αν ξαναρχισει θα το ανοιξω. Θενξ
gel Ιανουάριος 24, 2005 #7 Ιανουάριος 24, 2005 Βασικά σίγουρα μην το βγάλεις τελείως! Εαν το fan είναι θορυβώδες, μπορείς να ανοίξεις το PSU και να αφαιρέσεις το συγκεκριμένο fan. Έπειτα βρες ένα άλλο αθόρυβο (π.χ. Panaflo) που να μπαίνει στο PSU και σύνδεσε το κατάλληλα! Απλά πρέπει να "πιάνει" λίγο το χέρι σου...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.